![]() |
a mene jos uvjek jebu dvoboji...
onok narednika iz vojske nemrem skinut,a probal sam 20-tak puta... koji sam ja to gejmer kad je stari debeli pijanec brzi od mene... |
Meni se igra previše svidila :D
Pod moj komp 1680 sve do testisa odvrnuto leti za plakat. Prvi coj nije baš bio optimiziran. |
Citiraj:
|
budem i ja probal.samo me muči kaj nisam igral jedinicu.jel se priča nastavlja ili?
|
Nope nemas frke :chears:
Bound in Blood je prequel ... tako da je radnja prije prvog djela. A nakon toga mozes poci i prvi dio, tako da imas odmah nastavak price :goood: p.s. ocemo MP nabacit ? |
ok, super.onda jedva čekam da probam.
a oko MP-ćemo se dogovorit:D |
Ne kontam kako baciti uže da prijeđem na drugu stranu....
http://www.imagesforme.com/out.php/t576352_untitled.JPG |
Naciljaj na to crveno, drzi desni klik i vrti mis kruzno s desna na lijevo:D
|
Sinisa, Necto, xfire? pa se dogovorimo za MP...
EDIT: SVI koji ste zainteresirani za COJ 2 MP pridružite se na Hamachiu name: COJ 2 CRO pass: 557 |
ok igrica ali ono bullet time nemogu nikako provarit , u timeshift-u ajd neka , ipak je igra futuristicka ali ovdje gdje se radnja zbiva u 1864....
|
Meni nece nadje servere preko Hamachija =( ...
Najnovija verzija Ham. i ista verzija igre ko i Reedy ... i njemu radi sve normalno meni nece =( |
dali se mozete "pingat" ? Si proba ubit firewall ? Sad sam se proba spojit i vidim da si "tu" , u cemu je problem ?
|
ja imam windows firewal ugašen a AVGov mi je upaljen, ugl. ja sam instalirao hamachi, sad prije 1 tjedan, našao sobu, i igrao, sve full normalno radi :)
|
Ako jos nekome ne radi, neka proba s Hamachijem 1.0.1.3. v. ... meni je proradilo. :chears:
Hamachi stare verzije - Download Hamachi 1.0.1.3 - Old Version.com |
Evo jucer zavrsio igru,jedna od rijetkih zadnjih igra koja mi se sviđa,call of juarez nastavak zbilja u svemu pokazuje napredak :chears:
|
moj xfire ti je fr34k28
|
evo bas san je prisa...jedinicu san prisa par puta jer je ZAKON...duja je isto ZAKON al nemam namjere prilazit je vise puta =)) inace isplati se svake kune...Prica je predobra,grafika predobra i jos optimizirano,trajnost je predobra...sve u svemu predobra igra...jedna od rjetkih koja me drzala uz komp ovih dana(uz overlord 2) =))
|
ja neznam di treba ic kad si u onoj kuci i trebaš ubit onog na strojnici cjelu kucu obišo al nigdje izlaza da dojdem do onog sa strojnicom zna neko kako to preć
edit:http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3198&select=27 biće zabave još:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo onaj Exclusive Code: 735S653J ... to upisete tamo pod Exclusive Content ili tako nesto ... onda kad igrate ispocetka, dobijete odmah Superb Rangere s Rayom i 1000$
I na MPu imate Prime oruzja. |
sad se i ja živciram na hard stavio,treba sredit šerifa kad oslobađam curu u dvoboju,poginuo 30 puta uvjek je brži od mene,znači mičem se lijevo desno da mi je u ravnini,kad čujem zvono stišćem lijevik klik miša naciljam ga i potežem miša unazad????
|
Potezom miša izvadiš pištolj i kad je nišan na njemu, okineš klikom.....
|
da nije obrnuto??ja klikom vadim pištolj i valjda potezanjem miša unazad pucam,bar mi je tako bio prvi dvoboj ako se sjećam.idem probat
imaš pravo potezom miša vadim pištolj,glupa ruka mi se uvjek mrda pa kad zvoni mi je metar od pištolja. napokon ga ubio jebemu. |
super igra,igram tek par sati al me oduševila,mislio sam da bu crap ko i prvi dio
|
jeee...nisam jedini kojem dvoboji krv piju...
sad pokusavam preci nekog bandita u tvrdjavi... pola kutije cigareta kasnije jos sam tam di sam i bil... |
Citiraj:
Call of Juarez Bound in Blood - recenzija Odlična igra apsolutno, osobno me najviše impresionirala dobra optimiziacija, očekivao sma da će biti neoptimizirana poput jedinice. Drago mi je da sam bio u krivu :). Inače, dobila bi i veću ocjenu da nije tako prokleto kratka, ali DLC paketi koji dolaze zvuče apsolutno obećavajuće, dobar potez. :goood: |
Citiraj:
|
Evo, ja prošao igru i mogu reći da je prejebena...
Kako mi se to sve poklopilo, prije tjedan dana sam išao neke stare PcChipove pregledavat i naletio sam na recenziju CoJ 1. Budući da obožavam western tematiku i sve što ima veze sa njom odmah sam išao skinut igru i prošao sam ju u 2-3 dana (jbg, nisam niti znao da je izašla budući da ne pratim baš igre). I tako ja to prođem i sav tužan što je već završilo, a kad ono, prije 4-5 dana saznam da je izašla duja :goood: Duju sam isto prošao u 2-3 dana (nisam pretjerivao s igranjem) i nažalost opet mi je prekratka... Oču joooš :( :D |
igra je odlicna, ali krvi bi se napio tipu koji je smislio nacin dvoboja :fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |