![]() |
Možda Morrowind?Malo starija,ali odlična igra,meni je radila na gf4 mx kartici,tako da mislim da će ti raditi.
|
Taman sam ulupao 2000kn za nadogradit komp, pa prva igra koju sam odigrao Baldurs Gate Trilogy... Bravo ja. A sad sam na remakeu Close Combat 4.
|
neznam možda diablo 2
|
Citiraj:
|
Možda i Warcraft 3 i ekspanziju Frozen Throne. Mislim da bi se i to trebalo vrtit.
|
giants citizen kabuto xd
|
GTA Vice City, GTA III, mozda i San andreas... Ak je to onaj lap sa procjene na trznici, trebale bi prve dvije raditi...
Nabavi i emulator za PS1, i pici te starije igrice... |
Morrowind mi je prvo pao na pamet. :D
Evo minimum specs: Citiraj:
|
quake 3
|
heroes 3,age of empires,starcraft,arx fatalis,dungeon siege i probaj gothic 2 odvrtit
|
ako volis strategije cossacks - back to war, european wars
|
Evo ja jucer bas instalirao nanovo mislim po 14 put nakon sto sam pogledao i sam Star Trek 2009 3-4 puta :D
Star Fleet Command III: http://www.gamespot.com/pc/strategy/...-video-preview Mrak Igra :) |
-Hexen 1,2
-Blood 1,2.... |
Dune 2000, jagged alliance 1,2 te deadly games, knights of xentar,motorhead, transport tycoon, thief 3, alien vs predator 2 the dig, full throttle, reunion, masters of orion bilo koji nastavak, wing commander prophecy. Eto. Btw, potrazi google grupu intel gma gaming i s nje skini modificirane drivere od beasta. Grafa ce ti radit daleko brže.
|
Gothic 1 i 2 bi mozda i moglo vrtit, al ak se zakacis na to, nista od samo 2 sata dnevno, vjeruj mi, ista stvar s neverwinter nightsom. Za malo razbibrige, mislim da je najbolje neka pucacina, tipa UT ili COD, ili cak quake 2, cak ima i u hrvatskoj par servera sta jos vrte to staro cudo, a igra je dobra. Ili recimo crimisonland ili nesto tog tipa, e to je navlakusa:)
|
Jackie Chan stuntmaster (inace igra za ps1) na ePSXe -u 1.6 radi kao podmazana. Igra je vrhunska, i mislim da i slabiji kompovi to mogu tijerat
|
Jedi Knight - Jedi Academy
Odlična igra, završio danas, mislim da je iz 2003. |
lotus :D
|
Zna li neko da mi kaze kako se zove ona stara igrica, igrala sam je mozda 1995 na PS486, treba npr loptu da doteras do kosa, a dobijes alatke za to, tipa: macku, kanap, makaze, kofu, raketu, itd... mislim da se zvala "Timeout", ali mozda gresim posto pod takvim je imenom nisam nasla.
|
|
Soldier of Fortune I i II,... ak niko nije spomenuo,...
Ups,... tek sad sam vidio da sam se nadovezao na post iz 2009. godine,... baš sam tenkre :hitthewal: |
hvala ti Syss!
|
arcanum ( mrak ) tek ga sad nakon ohoho godina doživljavam kao jako jako dobru igru :D.
SVi fallouti osim trojke :D Bladur's gate ( svi), icewind dale 1 i 2, planescape torment Heroesi 3 i 4 :) Diablo 2 ( ja ga nažalost više ne mogu smislit :D jer sam ga igrao 10 godina ) Vampire the masquerade : redemption ( odlična igra) Anachronox stari rpg |
Nox?
|
stavi MAME, Gens, ePSXE, Proj64 i deri...
sit si iducih 3 godine :D |
Citiraj:
nesto uopce moguce.. Na svim starim kompjuterima mi je sve radilo, a onda od jednom na "novom" nije htjelo.. ahhaha |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |