![]() |
POČELOOOOOOOOOOOOOOOOO, Ring..ring!
|
TOOOO!!!
|
I gotovo...Mirko pobjednik :)
Ali ovaj prst u oko bas i nije ok ... |
Dugo je trajalo... :D
|
Prst u oko pa šoraj:p
|
Ma daj. Prstima u oči... jebeno.
Al dobro, i da ga nije kurvanjski sredio, i na pošteni način bi legao protivnik. |
I ćorava kokoš nađe OKO
|
promašio sam za 22s :D još je brži bio...
|
Hmm bome gadan prst u oko, valjda neće bit posljedica za Turka
Al dobro bravo Mirko |
Prije prsta u oko mustafa je kleko, tako da bi svejedno dobio batine :=))
|
" aj tenk d doktor det mejk srđeri tu mi " :D
|
I gotovo! Bravo Mirko! :D
|
Moglo je i bolje,ali dobro da je dobio...Mada po snimci je bio prst u desno oko a na lijevom je krvario :S...valjda će sad prije bit neki fajt pošto se nije ozljedio
|
Ma, sad nije finta!
Dam si prste rezati da bu sad ovaj TURK sral da nebi zgubil da ga nije u oko! Al ste vidli da mu je sjebal oko, da je sve krvavo! Dobil bi on i bez toga, vidi se da se pripremil...zadnji put ni pol ovak nije bil agresivan! |
hajd, pobjeda je pobjeda. ali koliko je bilo halabuke za prosli remi zbog udarca u nedopusteno mjesto, bome nije nikako niti ovo dopusteni potez. nebi nista rekao da je mirko isao lupit u glavu, ali kuda ces sa prstima prema ocima jebemu?
i ok, dobio bi londonalibanonac po njonji, ali ovako nije slatko. i da, bas je ovo prikaz mogucnosti mirka. onak, covjek koji ima 10 borbi, ma daj.......... ali za podizanje morala kod mirka, ko stvoren ;). |
Sudac je to trebal videti i prekinuti dok mu pokrpaju oko :) !
|
Ma kaj je trebalo opće novu temu za tih pa sekundi :D ?
Neki su čekali pred tv-om par sat i paf paff,ne oko hebo te,paff paff. |
Kak mi je glupi sudac digao tlak...Turk se okrene leđima i drži za oko, Mirko skače prek njega da mu dođe do glave, a sudac šta radi? valjda gleda neku žensku u gledalištu
|
prst u oko ne čini razliku za pravog borca...
...no da je Mirko dobio u oko i izgubio, mislim da bi drukčije govorio... evo i shotova iz fighta... dobio je on u oba oka(u jedno malo više očito), jer su svi prsti bili ispruženi u tom smjeru http://www.imagesforme.com/show.php/...PCEkspert3.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...PCEkspert2.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...PCEkspert1.jpg |
pa ni jaja ne čine razliku :lol2:
|
ovo u oko nije ok, al jbg... i da ga nije pobro u oko turk bi lezo na podu nakraju... jer je vec bio lezo prije nego ej dobio u oko... sve u svemu mirko smiren, ceko ej pravi trenutak i tu ej uletio i natamburo turka :D netko ej evc reko fenomenalna borba da mirku sad digne moral to mu je trebalo :)
|
NIje Mirko prljav borac. Bio je spreman za ovu borbu, spremniji od Turka. No bas se moralo desit da Turk dobije prste u oko pa ce sad govorit da je Mirko prljavo pobijedio.
|
Citiraj:
Jedva čekam vidit izjavu Turka PS Izgleda ko da sam protiv Mirkove pobjede danas :D ali nije tako naravno, samo važno je naglasiti da prst u oko nije dozvoljen, jednako kao udarac dolje |
KrOKOp :D
Dobio bi bez obzira na to. Već ga je fino ošamutio, dalje bi samo bilo iscrpljivanje do kraja. |
Bravo za Mirka :)
Nego sada malo osvrta, kada pogledam neke borbe tipa Couture vs Gonzaga, Seth Petruzelli vs Kimbo, Bas Rutten borbe, Chuck Liddell borbe, ovo mi je nekako preoptimistično za UFC. Mirko opet gleda kako će uvaliti highkick i postići KO :( što mi nekako nije za UFC ( Gonzaga vs Filipović je demonostracija ovakve taktike), trebao bi više napadati kao ovi gore navedeni tj nabrijanije uć u borbu. Doduše ovo mu je prva borba nakon oporavaka i vraćanja u UFC pa očekujem da će malo poraditi i na taktici, jer bilo koji okretniji borac bi ga mogao ugroziti :smoke: |
Uh,bas ga je s oprostenjem usro s ovim prstima. Samo bacio mrlju na cistu pobjedu. Bez veze ,mislim tako iskusan borac pa da si dozvoli prstima u oko nakon comebacka. Svaka cast Mirko,ali ovi prsti stvarno ti nisu trebali. Sva sreca da si ga skoro do kraja sredio prije ovoga,jer bi mnogi pljuvali po tebi.
|
Citiraj:
Jer ipak ga je išao maknuti, a može se izvlačit na rukavice ;) |
Mirko ftw! \m/ :D:D
Inače, ovo fkt nije bilo namjerno i to se vidi. Išao je skinut njegov direkt/kvazi kroše rukom, ali se Turk previše unio, ovi prsti opće nisu bili skrućeni da je to bilo s nekom namjernom. |
Citiraj:
|
Ma kakvi prsti...
...pa niti Turk se nije bunio |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |