PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Splinter Cell Conviction (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=149149)

Baja 001 01.05.2010. 19:29

Kupio san igru, ali neman je vrimena isprovat, bar ne do utorka. Nadan se da će bit dobra kako očekivan :)

RaWeN 01.05.2010. 20:14

Nisam očekiva da je ovako zahtjevna.
Na mome radi jedva 30fps na medium/high bez AA i AF.
T-down!

Klokan 01.05.2010. 21:23

probaj stavit drivere 10.4a

microsoft66 01.05.2010. 22:09

ovo nije splinter cell

Baja 001 01.05.2010. 22:31

Citiraj:

Autor microsoft66 (Post 1634535)
ovo nije splinter cell

Dobro si to elaborira :nono::nono:

ivand123 02.05.2010. 00:20

Citiraj:

Autor microsoft66 (Post 1634535)
ovo nije splinter cell

Slažem se! Ko da su pomješali elemente Splinter Cella i Rainbow Six Vegasa. Nego po ovom kaj sam malo zaigro pomalo sam razočaran al igra je sveukupno ok.

TheBEaST 02.05.2010. 09:01

Solidna igra, ali sam puno više očekival od nje. Ima nekih cool elemenata kojih dosad još nismo vidjeli, ali je i dosta stvari lošije rješeno nego u prethodnim nastavcima.

Red Dwarf 02.05.2010. 09:49

Dakle onda kao ljubitelj taktiziranja i Hitman serijala, Ghost Recon-a i bivših Splinter Cellova pitam : isplati li se kupiti ovo ili da pređem preko toga.

I je li igra zahtjevnija od GTA IV ? jer njega vrtim na laptopu na low sve

Ivo_Strojnica 02.05.2010. 09:54

Citiraj:

Autor Red Dwarf (Post 1634635)
Dakle onda kao ljubitelj taktiiranja i Hitman serijala, Ghost Recon-a i bivših Splinter Cellova pitam : isplati li se kupiti ovo ili da pređem preko toga.

Ako voliš kao i ja prethodne dijelove Splinter Cell-a, onda će ti ovo biti lagano razočaranje, pa preporučujem da ga ne kupuješ.

Mislim da će se i moj uskoro pojaviti na tržnici. :(

xGAME 02.05.2010. 09:59

Citiraj:

Autor Red Dwarf (Post 1634635)
Dakle onda kao ljubitelj taktiziranja i Hitman serijala, Ghost Recon-a i bivših Splinter Cellova pitam : isplati li se kupiti ovo ili da pređem preko toga.

Ovaj nastavak više nema veze sa SCom, one big piece of shit:(

Klokan 02.05.2010. 13:21

ne znam jel sam ja smotan, al skoro svaku misiju moram napucavat ekipu, umjesto da ih riješavam tiho iz mraka. nema više stealtha ko prije, malo sam razočaran ovim nastavkom za sad

RaWeN 02.05.2010. 13:31

Citiraj:

Autor Klokan (Post 1634761)
ne znam jel sam ja smotan, al skoro svaku misiju moram napucavat ekipu, umjesto da ih riješavam tiho iz mraka. nema više stealtha ko prije, malo sam razočaran ovim nastavkom za sad

Stavio sam nove drivere i opet isto. Vuče se ko krepana mačka!
Kako tebi radi na tvojoj 4850?

TheBEaST 02.05.2010. 14:04

Citiraj:

Autor Klokan (Post 1634761)

Od početka su najavljivali da ovaj dio ne bude stealth jer se bazira na osveti, itd. Tak da neznam zakaj se sad svi čude "ko picek glisti".

jan994 02.05.2010. 14:10

Igra kao igra je dobra, ali kao sc nije :amen:

xGAME 02.05.2010. 14:15

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1634805)
Od početka su najavljivali da ovaj dio ne bude stealth jer se bazira na osveti, itd. Tak da neznam zakaj se sad svi čude "ko picek glisti".

Možda jer to nije više SC, nema nikakve veze sa gamplayom iz prošlih nastavaka, napravili su jebenu retardaciju ko Call of Duty iz igre, samo idi i pucaj, samo što još igra sve sama radi umjesto tebe, imaš aimbot, wallhack, riddickove oči, pun racku oružja i gameplay kao da film rambo gledaš, izbačeni su svi elementi stealth igre; pa što, zato jer je igra bazirana na osveti mora se jebena kopija CoDa igrat? -.-

Samo čekam što će nastat iz Hitmana 5 i Thiefa :(

warlock25 02.05.2010. 17:38

Ima li jos netko problema sa nestajanjem tekstura u igri?

Ono titraju pa nestanu pa se pojave i tak?

drajveri su 10.4 na ati 5850

TheBEaST 02.05.2010. 18:36

Igri treba jedan pošten patch jer je dosta neoptimizirana i ima puno bugova. Po raznim forumima jako loše performanse imaju i ljudi sa i7, gtx295 i sličnim high-end grafama.

Ivo_Strojnica 02.05.2010. 19:05

Meni igra sa mojom konfom i 10.4 driverima klizi ko podmazana na rezi od 2048x1152, sve na max. osim AA, koji mi ne treba.

Danas je preša i mogu samo reći da je igrica skoro ok.
Stealth uopće nije moguć, likovi preživljavaju headshotove, nema one regulacije kretanja kad si u čučnju.

Kao Splinter Cell je totalni fail. :(

warlock25 02.05.2010. 22:43

Evo sredio sam bugove sa 10.4a driverima i preso igru

Igra je ok ak se igra kao pucacina ali kao sto je netko rekao stealth je nemoguc i to nije splinter cell

Inace igra radi jedno 5 puta fluidnije dok se stave oni driveri

Ja sam ubio onog idiota na kraju al me zanima ak ga postedim jel drugaciji kraj ili?

Pantera-N 03.05.2010. 12:55

se samo meni čini ili Sam ima neke čizme punjene betonom? Pa nikak se ne kreče, em je spor, em je trom .... pa kaj je to? Chaos Theory je pravi Sam Fisher

Alph4Dawg 03.05.2010. 13:22

Meni je igra super.Za sad se priča odvija super,a ovi što briju da je Conviction GTA i slično,nek se poklope po ušima,očito nisu igrali igricu.
Ima podosta misija koje obavljaš stealth,ono.Mark and elimination mi je super stvar,podosta user friendly.
Javim se.

Baja 001 03.05.2010. 14:32

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1635646)
Meni je igra super.Za sad se priča odvija super,a ovi što briju da je Conviction GTA i slično,nek se poklope po ušima,očito nisu igrali igricu.
Ima podosta misija koje obavljaš stealth,ono.Mark and elimination mi je super stvar,podosta user friendly.
Javim se.

Baš me zanima ovaj novi pristup, danas instaliram igru pa vidim :)

Inače ja sam za malo osvježenje, tako da malo manje stealtha nije nužno loše :fiju:

TheBEaST 03.05.2010. 16:11

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1635698)
Baš me zanima ovaj novi pristup, danas instaliram igru pa vidim :)

Inače ja sam za malo osvježenje, tako da malo manje stealtha nije nužno loše :fiju:

Kak ide napreduješ kroz igru, igra postaje sve bolja i bolja.
A fora je kaj moreš skupljati različite achivemente, odnosno neutralizirati neprijatelje na određeni način pa dobivaš bodove za upgrade oružja i sl.

Igra je stvarno zabavna, jedino ugođaj kvari neoptimiziranost u pojedinim dijelovima i pad frameratea kod onih filmića.
Pomalo me ovdje neoptimiziranost podsjeća na GTA IV, gdje mjenjanjem grafičkih postavki se ne mjenja značajno broj fps-a. Smješno mi je da je isto sa AF na off ili na x16, shadows na high, medium, low i slično.

warlock25 03.05.2010. 19:46

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1635646)
Javim se.

Hehe ima samo jedan misija koju moras stealth obavit i druge napucavas samo

Da ne pricam da mi frajer prezivi headshot i to nekad i dvaput ga roknem u glavu i ovaj puca po meni jos

Xenomorph 03.05.2010. 22:03

Igra je groblje.Jako sam se razočarao.Ali nažalost sve nove igre su iste bez puno razmišljanja i traju 2-3 sata i to je to.Očito ako razmišljaš nevalja LOL.Igru sam dao nećaku on uživa u igri.

ShebY 03.05.2010. 23:02

Meni je igro super jer je prvi SC što igram i preš več naravno ;D. Double agent nisam igro jer je bilo nešto da nepodržava cijelu 8xxx seriju od ndivije Oo, jedino mi je žao što nema najprepznativlje dijela SC-a ono zakretanje vratom odozgo ;( ak se sviklanjate tolko chaos theroy-u do idem to igrat?

http://www.youtube.com/watch?v=xgTlO...eature=related

Skull_trail 03.05.2010. 23:10

da odigraj chaos theory :)

predobar je..

Michel 04.05.2010. 00:22

Hm, ne znam čudno :)
Nije to više splinter cell iako mi je u splinteru falilo malo elemenata pucačine
a sad smo dobili pucačinu koja mijenja boju u crno bijeli film kad naiđe na sjenu
koja nićemu ne služi jer je najćešće u ruci desert eagle.....

slavonac90 05.05.2010. 19:13

jebemu imam drivere 10.4a i frame pada na 22,ili bolje rečeno radi na 22 pa se na mahove popne iznad 30...detalji su po defaultu medium,ali nisam primjetio neke razlike ni kada spustim sve na low...hoće li mi možda pomoć da stavim obične 10.4 drivere?ipak su izašli nešto kasnije od ovih "a",znam da mi komp nije neka pila ali kontam da ne bi ni tak loše trebalo radit :zdero2:
aj dajte neki pametan savjet ako ima za poboljšanje performansi ili nešto :D

TheBEaST 05.05.2010. 19:39

Citiraj:

Autor slavonac90 (Post 1637571)
jebemu imam drivere 10.4a i frame pada na 22,ili bolje rečeno radi na 22 pa se na mahove popne iznad 30...detalji su po defaultu medium,ali nisam primjetio neke razlike ni kada spustim sve na low...hoće li mi možda pomoć da stavim obične 10.4 drivere?ipak su izašli nešto kasnije od ovih "a",znam da mi komp nije neka pila ali kontam da ne bi ni tak loše trebalo radit :zdero2:
aj dajte neki pametan savjet ako ima za poboljšanje performansi ili nešto :D

Nema ti neke pametno za optimizaciju igre još. Jednostavno je neoptimizirana kao GTA 4 i nekima radi loše, nekima tak-tak, drugima ok.
Rekao si i sam da promjena video postavki praktički nema utjecaja na broj fps-a, to ti sve govori.
Meni se uglavnom drži na 30-40 fps-a koje god da postavke stavim, a filmići između nivoa nekad padnu i na 20 fps-a.
Po netu vidim da se na performanse žale i ljudi sa i7 procevima + gtx295 ili 5850 i slično. Novi driveri ili patch budu valjda popravili situaciju.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53.