![]() |
Evo ja sam odigrao po meni ništa posebno i užasno je kratko.Grafika ista itd.Nadao sam se da će biti većih promjena ali ništa.Jedinica mi je puno bolja:)
|
Bioshock 2
Za sve ljubitelje Bioshocka!
Evo odigrao sam nekoliko sati biosocka 2 i mogu reći da je igrica fenomenalna, grafika nije ništa bolja u odnosu na prvi dio, ali atmosfera, ugođaj su i dalje fantastični. Inače moja konfa pokreće igricu bez ikakvih problema na high postavkama. isprike modovima kasno sam shvatio da tema već postoji, pa molim iste da premjeste post u već započetu temu |
Ja je imam već nekih 2tj instalirano ali slabo nekako mi ide, prvo sam igrao ME2 onda AvP3, nekako me ne drži, mislim nije da je loša kao loša, isto je ko i prvi nastavak ali ni prva me nije neznam kako držala, tehnički radi ok...
|
završio igru u 6 dana (višak vremena , hehe )
po priči mi se jako svidjela dosta je aksiozna na nekim djelovima i kraju grafika je solidna, zika super kao u 1. djelu :chears: sve na max -v-sync on 60fps lock meni čisto dosta zavšio sam sa bad endingom :fiju: koji je malo spooky hehe :D p.s nadam se nastavku |
Po mojoj osobnoj prosudbi igra je dobra,ali ne moze se mjerit sa originalom.Naravno vrijedi odigrat,svaki FPS sa mozgom je dobrodosao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |