![]() |
Eto da vam javim kako punkbuster normalno funkcionira na 7600.16385.
Samo sam instalirao cod4 i updateao pb i peglaj. Uživajte |
Kakva je stvar sa cod2?
|
hmm.. imam 7100 koja je upgrejdana sa viste koja je upgrejdana sa XP :D
cod2 i cod4 rade normalno nakon updejta PB-a... jedino kad igram war, ne vide se PB screenshotovi.. |
pa SS-ovi se nevide ni na visti. barem meni
EDIT: znaci ne kika te api fuction? |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo, isprobo i cod2, sve radi... neznam zaš.. ništa me ne kika.. |
Citiraj:
|
Na RTM-u CoD2 kicka.
EDIT:ne pomaže niti savjet s Youtubea, niti ovo kaj sam skinul... |
jel ima ko ip za cod 2 al da nema punkbustere ?? jel kad uđem u server mos igrat 30 sec i kik
|
ja imam build 7600 i sve sam probo i updejtat pb i sa compatibility al ništa ne pali, i dalje me kika nakon nekoliko sekundi u cod 2, ima li itko kakvu ideju kaj napravit?
|
instaliraj neki gotovi operativni sustav, a ne poluproizvod
zatim gledaj kako tih banalnih problema više nema :) |
vidim da vas je dosta "kupilo" windowse7. dajte mi molim Vas link gdje ga mogu u Hrv kupiti, presao sam sve ducane i nista...
|
Citiraj:
Meni CoD2 radi normalno, više me ne kika pb |
|
kompatibilne, ne kompaktibilne :rtfm:
|
Citiraj:
sta si napravio da te ne kika vise? |
Citiraj:
|
Citiraj:
koji build windowsa imas? jesi updejto pb? |
probaj na barem 3-4 servera SD po 20 minuta na svakom da potvrdis, jer ako stavim win7 a nece jos radit, morat cu postat opet ovdje post :D
|
Citiraj:
Jesam |
Citiraj:
a niš imam isto ko ti al nikak da prestane kikat, sve sam probo, ak ti padne kakva ideja postaj pliz... iako kad runnam pbsvc.exe u testu mi kaze: Is PnkBstrA explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe NO Is PnkBstrB explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrB.exe NO jel moze to bit problem? kako to promijenit |
nisam imao nikakvih problema otkad sam na win7 pogotovo ne sa PB i igrama,trenutno cod4 i call of juarez 2 ide glatko
|
Upravo sam igrao na 2-3 servera s PB UKLJ, jedno 30 minuta. Sve radi kako treba samo s malo drugačijom procedurom s instalacijom i updateom PB.
Idem sad odigrat war da potvrdim da sve radi kako treba. |
Radi win7 i cod2 s pb ukljucenim. Instalirajte igru, patch stavite, izbrisite pb folder u cod2 mapi, pokrenite PBsetup.exe da se update-a pb, možete igrati.
|
COD4 i Win 7
Jučer sam instalirao Win 7 Ultimate 64 bit, među ostalim sam usnimio i cod4
Problem je u tome što sad, kad se hoću spojiti na server preko X-firea, mi baca GUID BAN (banna tvoj cd-key na globalnoj razini, kolko sam skužio) Sad mi nije jasno ZAŠTO, jer imam original cd-key, i do jučer je sve normalno radilo na Win XP Pro SP3, pa pretpostavljam da je problem u win 7 |
Nije problem u w7. Ili si prije haxao pa si dobio silentban ko i tisuce ostalih igraca ( veliki divan potez eb-a ), ili ti je neko stealao key pa on dobio ban.
Jel znas guid tog keya,ako znas napisi ga ovdje plz pa cemo vidjet o cemu je rijec |
GUID BAN e5c1d81d
|
opet problemi:instaliram patcheve do 1.7 uđem u igru i piše 1.5? :S probam instalirat opet te patcheve i veli da neće jer su već instalirani...ko je ovdje lud
|
mene punkbuster jebe od viste! sad imam sedmicu.. i sad me faka.. dajte ljudi pomozite mi ocajan sam..dodje mi da izlemam kuciste i onog tko je smislio PB..
sve usnimljeno kak treba..najnoviji driveri, antivirus updatan, igrica na frisko usnimljena, windows na frisko usnimljen, PB updatan,... gdje je problem? ispada da je problem u hardwareu!! kao imam cheaterski hardware.. frend najnormalnije usnimi i nikad mu se ne javljaju PB erori! radi se o igrici COD 4 HELP!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |