![]() |
Ja koristim BSPlayer za sve žive video formate.
|
Citiraj:
|
|
Da ne otvaram novu temu ,s kojim programom mogu vidjeti info o MKVu?
Tipa, kao što je GSPOT za avi. To mi treba da vidim dal je audio DTS ili nije, da vidim rezu, itd... (da izbjegnem otvaranje filma - odnosno pokretanje) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prikaze sve informacije o nekom video fajlu. |
Da malo bumpam temu...
Jedno pitanje oko onog WD TV uredjaja. Recimo da ga zelim spojiti na crt telku, dok ne nabavim nesto novo, hoce li se buniti ili ce normalno sniziti rezoluciju i prikazivati sve kak treba? |
Ne bi se trebao buniti, spojiš preko chincheva.
Ako budeš puštal mkv-e, prikazivati ce rezu koju tvoj tv podrzava, al opet nema smisla puštanje mkv-a na crt... |
ma znam da nema smisla bas, ali imam puno filmova koji su u .mkv formatu, i nekad mi dodje pogledati nesto na tv-u, a lcd/plazma je tek u planu. hvala na odgovoru, mislim da cu skoro u nabavku wd tv-a.
|
Mogo bi netko nabaciti i detaljno recezniju takvog nekakvog uredaja , samo onak , objektivno , ne da se opravda neka kupnja a onda kasnije saznas da si dao 100€ a uredaj nema ethernet podrsku ili nedaj Bože HDMI izlaz :D
moram priznat , ako je komp dovoljno blizu , ne vidim trenutno potrebu za tak nekim uredajima , iako su jako zanimljivi . mislim da ces puno prije softverski "nagovorit" komp da ti otvori neki fajl , kod ovakvih uredaja ima doslovno dvije opcije , ili radi ili ne . evo primjer taj WD , ne zeli pustati DTS nego to moras micati . gdje ces to maknut nego na - kompu . da budem iskren , ja cekam da se pojavi neki blue-ray drive koji cita mkv/divx i sve niže (avi jpeg..) , sa ethernet portom (da podrzava mrežu klasicnu) , normalne cijene . puno trazim jel :D |
Citiraj:
|
Zdravo!
Evo, počeo sam koristiti zoom player za gledanje mkv filmova, nekako mi se on čini najbolji za to. Naime, pošto koristim Z5500, kako je najbolje podesiti audio postavke u playeru: Odem u AC3 Filters i tamo imam Output: http://img260.imageshack.us/img260/508/14853456.th.jpg Imate li nekakvih savjeta? edit: Ako sam dobro skužio, najbolje je ostaviti ovo prvo, onda pušta direkt zvuk kak je s filma :) |
Citiraj:
|
Thx. Tek kad sam napisao post, sam skužio u programu što je što, i da je najbolje ostaviti kak je :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:14. |