![]() |
T65
|
Jel se može stavit neki drugi software (recimo za siemens skinut sa stranica proizvođača), pa da on onda makne sve one glupe ht i vodafone tipke?
|
Kod mene na C60 više nema ni traga ni glasa HT Mobile-u , samo flashas kompletni software, ali origigi...
Odstrani sve one animacije i slike (čak i one kod paljenja/gašenja) pa dobiješ i nešto memorije... |
MOžeš li mi do detalja objasniti kako se flesha softver.... Ajde molin te: hello2 :
|
spojiš s kompom,skineš softver,klikneš install,sve to uz pomoć softvera kojeg dobiješ uz mob.
bar je tako kod mene bilo |
ja nisan ništa dobija uz mobitel, ali evo ekipi stranica za softvere ali je na njemačkom
http://www.gsm-free.org |
Jel moguće tak modat Sony Ericssona prek IC porta?
|
Nokia 6310:beer:
|
Ni jedan mobitel nije moguće modati preko ic porta nego samo preko njegovoga data kabela.:beer:
Zato ja sada treban skupiti 100kn ali neće bii lako još je dinamo ovu nedilju bit će ludnica:beer: :rambo: :beer: |
Ubo pre neki dan Samsung SGH E300. Predobar. Pogotovo nakon motodrolje:D C450. Majko mlia. Koji softverima ta motorola. Na razini windowsa:D
|
sony ericsson T610 ,najbolji do dva soma,jeben izgled (ljepši od 630) i pun kurac opcija osim ak nisi neki frik kojem treba gb memorije na mobitelu,ja sam svog nabavio prek swisscoma :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ali onda moram hodat vani s mobitelom u jednom đžepu i fotoaparatom u drugom džepu, a ako tebi trebaju funcije kupi Palm ručno računalo s integriranim mobitelom!:D
ja težim tome da kupim mobitel koji će zamjenit i digitalac, doduše takvog još nema ali se polako približavaju, imaju neki Sony i Samsung s 2.0 megapiksela, a planiram uzet Siemens S65, ima 1.3 mega i ok slike! 1280x960 |
sony ericsson k700i
|
Motorola v500
|
Prije par dana uzeo Siemens S65
MRAAAK mobitel!!! |
Citiraj:
|
Siemens M55:beer:
|
Siemens S35i :beer:
|
ah da...stari post, ni ne sijećam se da sam ga ja otvorio...:)
sad imam Samsung X600. |
nokia 3310
nokia 3220 |
T610
|
T630 - steta kaj ima samo 2mb memorije
|
Samsung SGH-S500
|
6230i
|
ZIVJELA LEGENDA!
Naravno 3310 i ne mjenjam ju dok ne crkne skroz,skroz...nisam ljubitelj mobilomanije:D Nedam vise od 1000kn za mob... |
Ericson T29
2 i po godine (koliko puta je pal kad sam malo popit i još je živ):) |
'
9500 i 9110, I poneku retro ljepotu tipa, SL10 |
LOL, koje cigle :clap: :clap:
NHF :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |