![]() |
Baš :(
Dobri stari Duke, psovke, ženske, rock'n'roll i mnogo krvi :) |
Baš to! :)
Dovraga, bio bi predobar... Ma garant će netko odkupit licencu i developat ovo do kraja... a i još nije isključena opcija daje sve ovo samo genijalni marketinški plan da se digne nenormalno veliki hype oko ove igre ( veći nego što je ionako imala :) ) |
Eh, dabog da...
Iako, kako je netko već prije rekao, čisto sumnjam da će smjeti zadržati onu količinu psovki zbog usranih ratinga... |
|
Citiraj:
|
gle kog briga za rejting,i tako ce samo stara gamad igrat ovu igru,oni koji su je prvi put igrali :D
|
Gle,budimo realni-i bolje da je igra ugašena.Imaš gro primjera igara koje je 3D doslovno upropastio.Koliko dugo nije izašla igra koja je baš ono imala dušu,jer koliko vidim u zadnje vrijeme je sve samo izdrkavanje na grafiku?
Zato,bolje vam je ovako,makar ćete ju pamtit u pozitivnom kontekstu. |
[quote=žile;1340386]Gle,budimo realni-i bolje da je igra ugašena.Imaš gro primjera igara koje je 3D doslovno upropastio.Koliko dugo nije izašla igra koja je baš ono imala dušu,jer koliko vidim u zadnje vrijeme je sve samo izdrkavanje na grafiku?
Zato,bolje vam je ovako,makar ćete ju pamtit u pozitivnom kontekstu.[/quote NE igra nije ugašena nastavlja se dalje više na http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=320228] |
Citiraj:
|
ma nema šanse da će đuka propast, prevelik i precijenjen je to projekt da bi samo tako propal...a i ona tvrtka koja će dovršit igru obogatit će se do kraja svog postojanja bilo da će igra biti dobra ili ne, tak da će već netko nastavit s radom
|
Ne bi se ja previše nadao u neku super-uber-kul-vrhunsku-igru da sam na Vašem mjestu. (i) igre su danas biznis, proizvodi za mase (koje skaču kad im netko na reklami kaže hop...), a tu uglavnom nema duha, niti krvi u žilama, "tu nema života - samo svota, nema snova - samo lova, otrovnija od otrova, šporkija od šporkih poslova..." pa me strah kako dobri stari Đuka nije cjepljen protiv ovakve budućnosti (tj. sadašnjosti...) :(
|
Citiraj:
Igra je epic, ali njegove izjave su daleko iznad epic, nešto nenadmašivo :) Half man, half animal, all dead :roller: http://www.youtube.com/watch?v=VRnv_tFKStQ :care: Nije da previše žalim, odlazi, ali odlazi sa stilom, svi će ga pamtiti kao največega :) BTW; ako netko slučajno zna koja je pjesma na klipu iznad molio bi da kaže ime :) (dali je to samo theme pjesma - nenabavljiva, ili ima baš i ta pjesma?) EDIT: Nađoh pjesmu, :eek: Megadeth :eek: :) ====>Megadeth - Duke Nukem Theme |
Ides kakav gameplay.
Jebemu mater ako ovo neku ne razvije do kraja i pusti u prodaju,jel prema ovom,gameplay,grafika,srednji prst:D sve je na mjestu,igra bi bila odlicna. A sad samo cekat i vidjet tko sta ima na umu! |
Prvi level je stadion, i kad ubiješ onog monstera, onda kamera odzumira i kao đuka igra arkadu u svojoj vili, tako nešto :goood:
|
Haha, 3D Realms je ipak živ... znatno smanjen ali živ :)
Imate o tome ovdje: http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3052&select=25 Još da riješe te "razmirice" sa Take Two-om i eto nam đuke... za još 10 godina ( ipak sada su manji tim ) :) |
:care: 3D Realms, al to je bilo i za očekivat, pa nema šanse da takav projekt propadne
|
nebu nama đuka tak brzo!
3DR je u 12 god uložio 20mil $ svoje love i lošeg vođenja firme,3 mijenjanja grafičkog engina. sad nemaju love ,raspustili su skoro svu ekipu koja je radila na igri i još im je tužba od TakeTwo-a na leđima! jedino ak ne prodaju prava na IP nekom drugom developeru...ili se neko smiluje pa 3DR-u financijski pomogne da završe igru! špekulira se da je gotovo ili 65% ili 95% igre! ali... Always bet on Duke!!! |
ma djuka ponovo jase :D
nisam ni sumnjao da nece |
IDDQD :D
|
jel bio i IDKFA ?? :D
|
dečki,dečki....to je doom...
đuka ima DNkroz,DNstuff i ostale koje počinju sa DN:kafa: |
DNcash, DNclip :)
|
DNCORNHOLIO :fiju:
|
|
Citiraj:
dncashman lol Where is it....!!! haha kada lupas po zidovima sa Space tipkom i trazis tajni prolaz |
opa!
http://pc.gamespy.com/pc/duke-nukem-...1117791p1.html ja sam klasa optimist, unatoč svemu nada je i dalje tu ;) uglavnom, kako kažu u tekstu, znat će se ubrzo. |
Citiraj:
wow vidi stvarno ja sam mislio da je projekt odavno ugašen ......ipak ima nade jeeee |
hmm,ko i sve ostalo do sada,pogotovo nakon nagodbe na sudu sa T2 ,sve su samo špekulacije. najgore je to što 3dr šuti (zasada) i već je par puta rečeno da ako nije potvrđeno od njih samih - onda je bullšit!
a ajd ,čeka se taj famozni PAX koji počinje sutra,jer bi navodno trebao biti najavljen DNF a možda i demo krajem godine! :beer: |
Citiraj:
|
ma original (sa nadodanim modovima, malo karate poteza ne šteti:))))) je i dan danas perpreprepre dobra igra...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |