![]() |
e kada ga zagrijem susilom za kosu onda grafa proradi u 1 min. .. znaci da je vlaga 100% u pitanju sad kako to rijesiti????
|
nemogu vjerovati da nitko nezna kako pomoci? znaci rastavim ga i na ploci trazio sam oko graficke nema nigdje nikakvih vidljivih ostecenja ili sl. znaci graficka crkne i ekran dobije ruzicaste tockice i zaplavi. kada uzmem susilo za kosu i 2min. grijem kroz hladnjak od laptopa graficka proradi i ponekada radi i 2-3 dana normalno .. cim dodje u dodir s malo vlage u zraku odmah rikava!
|
Nađi ovdje na forumu thread o stavljanju grafa u pećnicu. Imaš par primjera o tome kako grijati fenom za skidanje boje. Mislim da bi trebao to primjeniti.
|
znaci to nije moje rijesenje jer se radi o integ. grafi , ali nevezano uz to .. meni nije kvar da se pregrijala pa slemila i to sto tamo rijesavaju vec je u pitanju vanjska vlaga znaci nesto izvana je greska a ne u cipu sto oni zagrijavanjem u pecnici rijesavaju..
|
A vlaga neće ispariti ako je staviš u pećnicu? Osim toga, možda ti povećanje temperature zatvori 'pukotinu' kroz koju vlaga ulazi.
|
kupujem maticnu za r56
kupujem maticnu za joybook r56 posto je grafa riknila 098 595611
|
Molim dase obrise post sa broje tel.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |