![]() |
Citiraj:
Gdje je: World of Goo Mass Effect LOTR Online: Mines of Moria Far Cry 2 Sins of a Solar Empire Warhammer Online: Age of Reckoning The Withcher Enhanced Edition Europa Universalis 3: In Nomine Age of Conan: Hybornian Adventures Kings Bounty: The Legend Command & Conquer: Red Alert 3 Civ IV: Colonization Devil May Cry 4 Sacred 2: Fallen Angel Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 ....... Ono.. Uvrstio si Fifu i NBA u listu NAJboljih igara 2008. Presmiješno. :D A gdje je PES? Popularniji je od FIFE.. :fiju: Meni, a vjerujem i velikom broju ostalih ljudi je skoro svaka od gore navedenih igara bolja od GTA4, Warhead-a, Mount & Blade, Prince Of Persia, Spore, Fifa 2009, NBA.. Citiraj:
|
Haha
Samo malo , pola igara koje si izdvojio sam ja i napisao u onima koje sam dodao kao dal sa ih zaboravio FAR CRY 2 sam slucajno izostavio,mislio sam da sam ga napisao.... FIFA I NBA su tu zbog sprotskih simulacija,nisam mogao napisati 20 igara a da nema voznje,sporta...nego samo rpg,fps i rts... Sto se tice Rainbow Sixa Vegas 2, nisam ni znao da je iz 2008 , odigrao sam ga cim je izasao i po grafici,prici,gameplayu,inovativnosti - nije po meni ni blizu top 20 igara,zakazali su po mnogo cemu....u Ubisoftu . Age Of Conan - nisam igrao ali iskreno i da sam ga stavio na listu NITKO NEBI NI GLASAO ZA NJEGA, igra je ok kako sam cuo al ni do koljena wow-u a cijenom su iste...pa nisam ni htio staviti nekoliko MMORPG-a , pogotovo kad kod nas i nema puno gamera koji placaju preplate a ako ih ima onda je to WOW u 90% slucajeva. Devil May Cry - solidan al kao i vecina igara koje dodu sa ps3 - nedovoljno dobar. CIV IV? Mislis ekspanzije jer je IV izasla prije 2008 The Witcher - orginal je izasao u 2007 , sorry pal ! Mass Effect i Sins sam nabrojio I nakraju - posto ti vise necu odg na postove jer nisi gamer ocito, ako imas pravo na 20 igara,a tebi smeta moj popis koji je mozda i savrsen :) , dal bi ti izbacio 10 od 20 sa mojeg popisa i stavio svojih 10 sa ovog popisa ? Ako bi onda nemas xxxxx... Odi igrat DS |
ne neg ti čovjek govori da ne možeš ti napraviti anketu igara koje su tebi dobre, ak se radi anketa mora se sve staviti, a ne samo neke, svi razumijemo da se ne možeš sjetiti baš u onom trenutku svih igara al opet anketa je nepotpuna...
|
A jebiga uvatili ste crocroa25 ("Rvatinu" našeg:D) previše pilat.Svaka kritika dobro dodje ali nitko nije savršen pa ako je negdi i falija uzmite činjenicu da se ipak potrudia.I meni je glupo npr. uzet faktor cijenu za ocjenu igre jer ih ja
samo posudim:fiju: pa neću sad popljuvat ako mu je to bija 1 od kriterija. Svak od nas da sad napravi nekakvu anketu bi falija negdi,jer nemoš svima ugodit ili uvik bit objektivan. IMHO kome smeta ode dalje a crocro25 možda napravi bolju dogodine:beer: |
Sve u svemu, ako si htio radit ANKETU trebal si si dati malo truda, normalno da nemreš to napraviti za 10min, pa ispadne ko ovo sad! Prepirke i nadopunjavanja....imal si vremena pa si mogel razmislit koje su a koje nisu iz 2008...Ideja dobra izvedba loša!
|
Nema na listi Sins of a solar empire, meni definitivno najbolja prošlogodišnja...
|
Citiraj:
|
Assasin's Creed na prvom mjestu
GTA 4 na drugom mjestu ostale su manje bitne :) |
Citiraj:
Već nekoliko dana se družim sa ekspanzijom Armored Princess, koja je, iako na ruskom pa malo toga razumijem, zabavnija od većine naslova ponuđenih u anketi. Engleska inačica se očekuje službeno u trećem kvartalu 2009., a do tad да здравствует принцессу и дракона! :) |
ovaj...empire total war je izašlo prije mjesec-dva...sigurno ne u 2008. godini...:goodnite:
|
Ja stavljam na listu par igara. GTA4, Crysis WH, FEAR2, GRID. Što se tiče ostatka sa ljestvice :puke:
|
Citiraj:
Na "epski FPS" sam se nasmijao, jer trojka je zbilja samo FPS, nakon jedinice i dvojke koji spadaju među 10 najboljih RPG-a uopće. S ove liste, glas dajem Dead Space-u. Nije najbolja igra ikada, ali bar su je optimizirali kako spada :) |
Crysis Warhead,Fallout3 & FM09 sa moje strane :)
|
Assassin's creed, Crysis Warhead i Fallout 3
sve ostalo je nebitno iako sam još par igri sa liste prošao, ali su ove najbolje iz 2008. |
Drago mi je sto je et Fallout 3 napokon dobio zasluzeno priznanje,barem ovdje :)
A sa ovim addonima je jos i bolji :) |
Call of Duty 5
|
Eto, još jedan glas za Witcher Enhanced Edition. Nadam se da će Dragon Age izaći krajem godine i da će kvalitetom biti tu negdje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |