![]() |
Nismo mi to igrali on-line, nego u mrezi... Al na kantama koje su imale jedva neke osnovne 3D funkcije, pa se zbog toga sve vuklo... Znam da smo snizavali detalje na minimum da uopce mozemo nekako igrat... :)
Ako nas to nije unistilo, onda nista nece... ;) |
ja sam igrao MLB, Darksiders, Just Cause 2. Lag postoji...ali ako usluga zaživi valjda bude koji bliži server
|
Da radi i odlicno je..iskreno cekam ovo vec duze vrijeme i danas kada sam vidio morao sam probati :))..igrao sam na kompu i na laptopu,laptop nema graficku i totalno mi sve isto radi kao i na kompu bas kao sto su i rekli..tako da cekam da naprave nesto bolje tu kod nas i veza da se malo ubrza i bit ce sve ok :)
|
Meni taj OnLive nažalost ne radi, a imam 5 megabita. :hitthewal:
Kakve vi imate brzine? Kolika je minimalna? |
Ja imam 4 mb i radi mi ali laga u igrama..probaj na drugom kompu jel ti radi,ili si mozda na wirlesu pa ti ne radi,meni radi i preko njega ali dosta je sporije nego preko zice :)
|
Meni također pokaže ovo kao RaWeN-u a imam 4mb t-com :(
|
Da samo pitam ekipu,jel bi se osjetilo poboljsanje ?? sviđa mi se ovo a imam nest love na pay pall-u pa bi rado probao ozbiljnije ONLIVE ...
|
Pitaš za kaj dal bi se osjetilo poboljšanje? Nema apsolutno nikaj "bolje" od žice (ak si na to mislio). Wireless zaboravi. Da si u istoj prostoriji kao i wifi AP bi ti smetalo + još lag do njih. Auch.
|
Ja probao sad sa osnovnim t-com brzinama i radi oke. Malo je kvaliteta slike losija,i neki sitni lag se osjeti, ali ideja je predobra. Jel se zna mozda nesto o serverima, hoce biti u i u europi uskoro?
|
AFAIK prvi val za Europu (i jedini koji se za sad planira) će ići u UK.
Ako se nešto nije promjenilo u zadnjih par godina (ne igram se toliko aktivno), to je loša vijest za nas pošto ping prema UK takodjer nije baš bajan (bio). |
Citiraj:
|
Ja imam 10Mbps BNet, pa svejedno imam lag. Nije uopce do brzine, nego je do latencije.
Sve u svemu, platforma radi i to mi je jedino bitno. A kad ce doci do nas me bas briga, jer se ne igram previse. Ovo mi dobro dodje za ubit pol sata kad mi dodje. :) |
meni izbacuje neki error prilikom instalacije, bootstrap.exe DLL loading error Wlanpi.dll
|
dobro radi stvar,samo je lag iritantan.
definitivno dobra stvar :D |
Kolko sam skonto o brzini ovisi samo u kojoj kvaliteti ce ti isporuciti sliku.
A lag normalno o latenciji aka pingu. |
isprobao na laptopu i imam 4mbit tcom wireles.radi bez problema jedino se osjeti mali lag kod pucačina npr mafia 2 jer su serveri predaleko.da je to blize radilo bi odlicno,dok mi npr trine radi sasvim oke jer nije bitan toliko brzi odaziv
|
Aljkavo je sve to jos, bez servera koji su ispod 50ms pinga tesko ce to ic...barem kod mene :)
|
Nije aljkavo, nego su serveri u US svi. To je problem, koji ce se nadamo se rijesiti uskoro.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49. |