PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   An7 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14223)

tor 16.11.2004. 18:29

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
to ti je normalno (za zalmanice)....ja sam na abitici držao volume skoro na minimumu
E vidiš, to je zanimljivo... Danas mi se baš Jelc žalio na to.

Jelc 16.11.2004. 23:25

Nije to normalno za Zalmanice, na Terratecu sam morao otfrljiti na max da bi mi bilo ok, dobro-lako za slušalice, budem ih isčupao, stavio sve opcije na min. pa ponovno instalirao.
Mene više muči ista stvar na IN-u od TV-kartice...malo mi je čudno da se to nemre smanjiti...

MentalHarikiri 16.11.2004. 23:50

sa zalmanicama sam prošao:
NF7-S - skoro na minimumu se trebalo držati
Chaintech ZNF3-250 - negdje na 50% da bi se čulo kao na abitici
DFI Lanparty UT - ista situacija ko na abitici

e da u svim situacijama su bas/treble/mid na max.

Jelc 17.11.2004. 00:04

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
e da u svim situacijama su bas/treble/mid na max.
Meni je na 50% a Master na min, bit će da je to normalno na NF pločama...

Bem ti...skoro mi je glavu odvalilo jučer kad sam zaigrao Far Cry, još mi vuha kloparaju :D

Mljac 17.11.2004. 16:17

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ne velim ja da je NF2 baš-tak-loša, samo sam ipak očekivao više od rada sa 220 FSB-om i DC-om.

Ali ima problema sa IDE driverima, Pinnacle kartica mi ne dela tako dobro kao na staroj ploči, itd...

Mislim da je ipak bila dobra moja odluka da je bolje uložiti u jaču grafu nego kupovati novu NF2:D

A kaj se tiče onog ...ipak stoji da koliko god te razlike bile male prednost koju nf2 ima nad ostalim socket-a čipsetima je veća nego što je prednost ostalih dominantnijih čipseta na drugim platformama.. to je još i bilo upotrebljivo prije godine dana, sad kad smo svi natrpali na ploče hrpu memorije, proceve na 2500MHz-a i jake grafe i ta se prednost dosta istopila, ta prednost je bila puno vidljivija na slabijim konfama.

Nitko ne dvoji da je NF2 brža platforma, ali je meni VIA nekak više prirasla srcu:D

Nforce 5.10 je izgleda riješio sve IDE probleme i sada je NF2 skroz OK.
Baš kad je soc.A na odlasku u penziju!:clap:

VIA-in problem je po meni što se ni proizvođači izgleda ne trude previše napraviti OC ploče sa VIA-om. Evo ti recimo Epox KT600 nema dizanje vagp!
I fx5900 se na njoj ruši!
čak ni tebi omiljeni DFI nema neku solidniju VIA ploču!
Recimo KT880 LANPARTY:D

Jelc 18.11.2004. 15:08

Citiraj:

Originally posted by Mljac
Nforce 5.10 je izgleda riješio sve IDE probleme i sada je NF2 skroz OK.
Baš kad je soc.A na odlasku u penziju!:clap:

VIA-in problem je po meni što se ni proizvođači izgleda ne trude previše napraviti OC ploče sa VIA-om. Evo ti recimo Epox KT600 nema dizanje vagp!
I fx5900 se na njoj ruši!
čak ni tebi omiljeni DFI nema neku solidniju VIA ploču!
Recimo KT880 LANPARTY:D

A-ha, ziher...čim sam stavio 5.10 drivere kaj misliš da se dogodilo...morao sam staviti one iz OS-a da bi uopće delalo:(

Ja na svojoj staroj DFI KT400 imam do 1.8v AGP, MSI KT600 isto...

bdw, ja sam na toj DFI dobio sa procom na 1600 200 FSB-a stabilno.:)
Jebiga ako trpi gigu memorije, tri harda, zvučnu, TV-karticu, clockanu 9800/XT, dvije prže i proc na 2500MHz-a i dela stabilno, onda to i je dobra čaplo.
Istinabog-baš sam kod Tora uspoređivao kondiće i ispalo je da su na toj DFI svi prve klase, a na AN7 samo dio.

A i onaj MSI je delao fino na 220, samo sam morao Kingmax-a staviti na cl3...

Nije AN7 loša kao kaj bi netko mogao zaključiti po mom jambranju, samo mi se ta KT400 pokazala daleko najstabilnijom pa sad sve uspoređujem sa njom:)

Mljac 18.11.2004. 16:31

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A-ha, ziher...čim sam stavio 5.10 drivere kaj misliš da se dogodilo...morao sam staviti one iz OS-a da bi uopće delalo:(

Ja na svojoj staroj DFI KT400 imam do 1.8v AGP, MSI KT600 isto...

bdw, ja sam na toj DFI dobio sa procom na 1600 200 FSB-a stabilno.:)
Jebiga ako trpi gigu memorije, tri harda, zvučnu, TV-karticu, clockanu 9800/XT, dvije prže i proc na 2500MHz-a i dela stabilno, onda to i je dobra čaplo.
Istinabog-baš sam kod Tora uspoređivao kondiće i ispalo je da su na toj DFI svi prve klase, a na AN7 samo dio.

A i onaj MSI je delao fino na 220, samo sam morao Kingmax-a staviti na cl3...

Nije AN7 loša kao kaj bi netko mogao zaključiti po mom jambranju, samo mi se ta KT400 pokazala daleko najstabilnijom pa sad sve uspoređujem sa njom:)

Izgleda da nVidia ne voli tebe kao ni ti nju!:clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12.