![]() |
Citiraj:
A imaš li ti oružni list za to?:D |
i to se da sredit :D
|
lijepi radni stol jer i to home made...:D
di si ga kupio? baš mi se sviđa i on |
e vidis i prije su me ljudi pitali di sam ga kupio. mislim da je lesnina, moram pitat buraza jer ja nisam 100% siguran, siguran sam kojih 99% :D
malo sale, u lesnini je kupljn i placen ravno 700kn. |
Citiraj:
Ali priznaj da si moro počistit stol za ovu fotku :D |
Citiraj:
Malo se zgurio pa je uspio stat pod stol... Jako lijepo uradjeno :respekt: |
Mogu priznati jedino da sam pospremio stol ali ne za ovu fotku. Jedva sam cekao da napravim kučište da mogu uredit stol, automatski i sobu :D
Kučište je rađeno po mjerama, od poda do stola (ladice) imam 63cm a ja sam kučište napravio od 62cm s kotačićima. Uglavnom nije nista naknap nego je kak bi se reklo taman kak treba :) |
Stvarno predobro,svaka cast! :)
i odmah cim sam vidio sliku gdje ti je kuciste na podu sam znao da si napravio po tim mjerama da ti taman stane pod stol...ni vise ni manje,neg,taman :) |
farbanje
De mi molim te reci s čime si farbao plastiku tu prednju od kučišta? S kakvom bojom?
edit: a s čime si lim farbao,kakvom bojom jel? Dali se prelazio kasnije s nekim lakom ili*? |
Prednje nije plastika nego medijapan kao i cijelo kučište. S sprejem normalnim je farbano. Za auto vjerojatno....
|
Citiraj:
A farbao sam samo s običnim sprejem... mat crni. EDIT: Evo par slikica kak trenutno izgleda http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0c1b7166.jpg http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_20e4dcfb.jpg |
Citiraj:
|
Jesu, spužva je malo ubila buku te nema više hd 4850, sad je komp stvarno tih.
Razmišljao sam o novom projektu pošto bi napravio jedno desktop kučište pa bi se ovog riješavao :), a mozda bi ostalo negdje spremljeno pa poslužilo kao storage komp pošto stane 6 hardova a ima dobro hlađenje :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |