![]() |
Citiraj:
Next time ti i Bude imate prajvat fotosešn. Ko zna, možda bude i materijala za recimo kakvo "škakljivijie" izdanje.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je najbolja slika Rednule u "Blaženom stanju".
Inaće zakon ste ekipa.:D |
Citiraj:
|
meni je neko obratno pokaza koji je Isus a koji Rendula
Ovako kada tocno znan stvari mi se bolje uklapaju u prijasnje dojmove i jos jedanput da napomenen da mi je za sta nisan duze osta za kurac i ispiti i ko ih je izmislija |
Citiraj:
|
Omg. Pa jel ima tko mlađi od mene na ovom forumu. Pa vi baš niste "prenovi" imate vi iza sebe mnoga iskustva.
Ovako imformativno stvarno jel ima tko ispod 17 godina ? |
Citiraj:
|
Ima mlađih, ne brini. :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam mislio da bi ja ispao starac medu forumasima a kad tamo..... jos bi me poslali po sibice :cool: BTW Njusskallo ja bi se uvijek bez imalo razmisljanja vratio u 17-u.... samo jednom si mlad i lud sve ostalo je pricanje o dobrim starim vremenima :gringo: |
Ahh onda je ok.
Stvarno nisam znao da nas ima toliko "limača" :cool: al ok. Sve je ok i stvarno mi je žao što nisam uspio nać prijevoz do bakine kuhinje .. baš sam vas htijeo upoznat. Ali gledam to i s vedrije strane .. nagodinu vozački pa ... hmm bude još ovakvih meetinga to ne sumnjam. Još smo svi mi mladi ... :beer: |
ako do onda pametnjakovici iz vlade opet ne donesu neki "sigurni" zakon za mlade vozace pa bus moro na put s pola rodbine....
|
Pa kak ces onda pit ak ides autom u bakinu kuhinju? :)
Vidis kako Jelc, ume taxi i boli ga djon... :D |
Citiraj:
|
Istina:)
A možemo drugi put unajmiti Sulju sa minibusom nek nas razvozi doma:D :D :D Taj je vozio planinare svuda, navikao je i na puno gore stvari a bogme je i jeftinije nego taxi... Pa da vidiš kad pred birtiju stane bus a na tabli piše PCExpert via ???:) |
Citiraj:
|
Hmm Taxi od Daruvara do Zagreba ... Money, money, money must be funny in a rich man's world :beer:
|
Citiraj:
|
gledam nekoliko boca pivice kraj svakog na stolu
al mi je u oko upala kokakola od mentala:D a vidim da BD njeguje bradicu...:D |
07-11-2004 datum kad je tor postao slike. da si čekao još dva mjescea bilo bi točno godinu dana.:D
|
opet dizanje starih threadova...
ajd onda napravite jedan update... |
Ajde nove slike
|
a jebiga nisam gledo datume...sory!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |