![]() |
Ja sam bez problema provjerio svoju dostupnost, ali nigdje nisam vidio cijenu za samo TV. Net imam skupa sa susjedom, a telefon skoro ni ne koristim.
|
Citiraj:
|
koliko vidim, iskon.duo samo s tv-om je 188kn (3mbita flat) i 238kn (5mbita flat). pretpostavljam da tu nema djidja dodatnih.
|
Citiraj:
Citiraj:
ADSL 3 Mbps neograničeni adsl promet (flat adsl) 5 e-mail adresa 100 MB veličina mailboxa 25 MB za smještaj vlastitih stranica antivirusna i antispam zaštita najam modema Iskon.TV Basic (40 programa) najam set top boxa Brzina priključka do 5 Mbps/512 Kbps LJINK A dolje pise ...cjenik tel. poziva.... izgleda da je novi site jos intenzivno ander konstraksn... a kaj je s ovom forom iskon.PORTAL? nekak mi je google-oliko... |
Citiraj:
|
Citat:
Kome je dostupna Iskon.TV?
Nije meni bad prijeći na Iskon.TEL - za istu lovu dobivam CLIP i obračun po sekundi, ali neka se onda izjasne. Najviše će mi smetati Speedtouch na, ionako pretrpanom, stolu. Poslao sam im mail po tom pitanju i čekam odgovor. Sumnjiva mi je i još jedna rečenica sa gornjeg linka, a nalazi se malo niže Internet
|
to je feature IPTV-a :)
Ja malo testirao, je za osnovno neko surfanje ali nista pretjerano... Pogotovo sto moras tipkati na daljinskom... |
Citiraj:
A ovo sa Internetom je opet value-add, osobito ako niti jedan drugi provider nema ovo u ponudi. Mislim, a zakaj ne bi? Svakako imas bandwidth do iskona, zakaj ne bi vrijeme ubio sa malo surfanja? (moguce je da u totalu upstream Internet stoji Iskon jeftinije nego TV, a definitivno bi uz uvjet gore, imali konkurentsku prednost...) Btw, surfanje sa daljincem je koma, IMHO... preizkushano... EDIT: ili kak je rekao kolega gore, ficr IPTV-a, pa zakaj ne? :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Možda bi bilo dobro preimenovat naslov teme… |
Citiraj:
|
Sad imam iskon.DUO Flat 4/512 i upravo promijenio na Iskon.Trio Start 3/384. Kaj se tiće razlike u brzini i nije mi nešto bitna. Torrente ionako seedam 0/24 a za download.... 10 minuta manje više.
Jedini problem mi je kaj nemam TV-a :D :D Pa ču morat smislit nekej oko toga. |
ja ne mogu nać popis tv programa koji doalze u tom paketu??
|
Citiraj:
Ostaje i problem čitljivosti… Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ovo je valjda 1. put(u nas, jasno) da je ST780 opterećen triple play-om. Očito i nije tako loš kako se misli. |
i mene zanima opcija
TV+NET+TELEFON e sada mene zanima kak je to riješeno. Naime: U dnevnom boravku je priključak za kabelsku televiziju i tamo je TV. Telefon je u hodniku. Net je u sobi. Ja bi da tako ostane..znači neču bušenja...neču nikakva kopanja...neču nikakva provlačenja žice. E sada..dali je tako nešto moguće? Kak funkcionira IP TV? |
Bez ikakvih modifikacija u samom prostoru nije moguce kod tebe.
Funkcionira tako da ti preko telefonske linije dodje iskon sa ADSL modemom/routerom. Onda iz njega dobijes telefon, iz jednog ethernet porta routera ide utp kabel do set top boxa a na ostala tri spajas kompove (ili ih spojis wirelessom). |
Ima li kakve nade da ponude i koji HD kanal? ...makar uz nadoplatu...to mi je najbitnije, jer imam mrak telku :goood: pa bi mi svaki program puno znacio da ne moram gledat više Stipu Božića na HRTHD... tako da bez neke HD ponude baš mi i nema smisla potpisivati ugovor na koju godinu...
|
Citiraj:
onda cu uzeti telefon+internet tu ne bi trebalo biti "adaptacija" :) |
Citiraj:
http://entertain.eki.t-home.de/offers/equipment/ Primjena (obratiti pažnju na najgornju vezu odmah poslije routera): http://entertain.eki.t-home.de/service/installation/ |
Ja se nadam da ću ga uspjet nekak natjerat da radi na monitoru. Ili možda ubacim još jednu mrežnu u komp pa prek vlc-a nekak. Tko zna. A ak ne, uvalit ću starcima.
|
Citiraj:
|
Ja sam nadogradio Iskon DUO na Iskon Trio Start ... 209 kn mjesečno pa ćemo vidjet
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glede ovih problema "telefon mi je u jednoj a tv u drugoj sobi, i ne zelim provlačiti žice", možete pokušati sa ethernet-over-powerline...
Teorija je: jedan uređaj u strujnu utičnicu u sobi1, drugu u strujnu utičnicu u sobi2, ethernet iz DSL rutera (iptv port) u jedan uređaj, u drugoj sobi iz drugog u STB. Uređaji nisu baš jeftini (mislim da sam malo gooooglajući vidio za cca 800 kn neke, možda ima i jeftinijih). Vjerojatno ima i nekih ograničenja u smislu strujnih krugova, osigurača i sl, nemam pojma. Eto, čisto kao hint :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
malo ot ali jeli kome iskon digao speed s 2 na 3 mb ?
|
Poslao mail Iskon glede tih nekakvih dodatnih informacija. Po njihovim riječima, wlan prijenos IPTV signala nije moguć. A za firme još nije omogućen Iskon.Trio, ali da rade na tome.
Preko utičnica ne mogu jer se radi o zasebnim stanovima koji imaju svoje strujne krugove i nemaju nikakvih dodirnih točaka što se tiče strujnih vodiča. Moram malo i prigovoriti njihovim web masterima. Dobar dio stranica im je c/p pa imate nelogičnosti. Npr. Iskon.Duo kombinacija TV + net, a u tablici ima i podaci o cijeni telefonskih poziva, a telefon nije uključen u taj paket. :wtf2: http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_du...zba_duo_int_tv Osim toga, slušao sam razgovor između kolege i SZK. Nažalost, slabo su upućeni u sve to i kad ideš pitati nekakve detalje, lagano su zbunjeni. Konkretan primjer. Na popisu programa nalazi se 43 programa, a svagdje se spominje da IPTV ima 40 programa. Tko laže? Popis ili reklama? Ako ih ima 40, koja 3 sa spiska otpadaju? EDIT: pitao je kolega i za mogućnost prikazivanja slike na više prijemnika. "Ne može" kažu u SZK. |
Citiraj:
Citiraj:
Duo = telefon + internet. Mozda besplatni telefonski pozivi nisu ukljuceni u paket ali sigurno imas telefon kod iskona :) Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš sam odgovorio ali coconut me prestigao.
Imaš naravno dvije usluge kao što lijepo piše, net + tel net + tv po svoj logičnosti duo opcije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |