![]() |
ako cemo suditi po gore postanim screenovima,vidim da su auto saloni na istom mjestu,tako da bi mogli bit hawaii :D,novo mjesto radnje...lol
|
Citiraj:
|
|
vidim da ima kontaša, samo zbog njega cu je igrati
|
TDU je bio rijetka (da ne kazem jedinstvena) trkaca igra u kojoj je bilo mjesecima sto raditi. Samo da ne razvlace razvoj ove igre predugo...
|
Ajde, ako ovo prođe nadam se da bude bilo dobro...:)
Prvi dio unlimiteda mi je bio odlican, cak sma imao nekakav i gušt. Samo sto se bojim ovih optimizacija, jer na amd-u(4400+ 2.9ghz) nisam bas mogao igrati kak Bog zapovijeda:( ako bude bilo onakvih cesta za ganjanje , ja sretan |
|
jedina igrica koja valja od kak ti auto simulacija na pc-u
|
ma di je to od simulacije, daleko od toga...
al jedva čekam, na prvi dio sam potrošio jako puno vremena, tako da očekujem jako dobru igru, samo di je kraj godine, ko živ ko mrtav... |
Trenutno igram original TDU, i jednostavno čekam ovaj 2. Igra mi je odlična, samo joj po defaultu fali mjenjanje felgi. Puno auta, velika mapa = velika zabava.
|
TDU ima ono sto godinama nedostaje NFS-u... Laganini voznja za staviti mozak na pasu za kisnih dana.
Iz prvih skrinshota (tri su danas ugledala svjetlo ekrana), nagadjam da su doradili motion blur. Ma stogod poboljsaju za nas je bonus! Najveca zelja za multiplayer? Kada bih mogao biti policajac i ganjati prometne prijestupnike. Znam da to nece napraviti jer bi se nakotilo hrpetine igraca koji bi maltretirali ostale igrace... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ionako nije zamišljeno da se hvataju speediji nego samo oni koji rade saobraćajke. |
Evo ja neki dan reinstaliro igru :) i opet malo zabacio neprocjenjivo...... :chears:
Možda kupim originalnu dvojku :P ako budem imo poso u ovoj državi naravno. |
Popraviti trebaju obavezno cestu tj. uzbrdice moraju imati vise poligona jer neznam ak ste primjetili sve su obavezno nekak grbave. kako se pise po netu ovaj put ce igra biti smjestena na Ibizi. Puno manji otok od Havaja, ali mislim da odlicnih cesta nebi smjelo zafaliti :). Jos su najavljene izmjene dana i noci te svakakvi vremenski uvjeti, sta vise pozeljeti :) (ja bi da stave 04 Cobru i zmigavce :p)
|
vidio sam na nekim slikama pokazivace goriva, tak da ce vjerojatno se gorivo trosit, a bilo bi super kad bi morali na benzinsku tocit gorivo, to mi fali iz prijasnjih test drivova
|
Citiraj:
Po meni, treci Test drive (onaj nastavak iz 1990) je jos uvijek najbolji! Trebao si doci od tocke A do tocke B, no uvijek si imao nekoliko puteva koje si mogao birati (racvali su se). Koliko sam puta nastradao jer je vlak naletio na mene, ili se brklja spustila na moj krov :-( Bilo je tu promjene dana i noci, vremenskih uvjeta (kisa, snijeg), vozilo se uz obalu / ravnice / planine, bilo je visetracnih cesta, mogao si mijenjati radio stanice, ukljuciti brisace, ukljuciti svijetla... Na kraju, ako si se zaletio u drugi auto - izgubio bi zivot! Covjece, kada pogledas - imali su carobnu formulu jos pocetkom 90-ih, trebalo im je 20 godina da skuze da su onda bili na pravom putu !?!?!? Ova posljednja karakteristika mi jako nedostaje u TDU - ponekad sam se osjecao kao da igram Quake na kotacima. Nedostajao mi je onaj zestoki izazov - npr. vozis skupi auto pa da ti protrne cijelo tijelo kada prodjes "na milimetar" kroz guzvu. Ovako si se slupao i nikome nista... To sto rade puno manji otok po meni moze biti samo dobro! Vise ce vremena moci posvetiti detaljima, sigurno ce moci popuniti otok s vise detalja i utrka... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Cant wait......
Nakon velikog uspjeha Test Drive Unlimiteda, Atari i Eden Games su napokon najavili željno očekivani nastavak koji stiže već ove jeseni ! http://gamereport.tportal.hr/58243/N...s=zanimljivost |
Trailer:
http://www.crovortex.com/novosti/cla...limited_2.html Al nekako sam očekivao nešto "revolucionarnijeg" (sam uopće dobro tu riječ napisao :D ) Al sve u svemu čekam :) |
Citiraj:
Odlično izgleda, noć/dan :) offroad, vidim i neke yacht partye, sve u svemu izgleda da će malo više se bazirat na fiziku (bar sam dobio taj dojam iz ovih izlićanja i okrećanja na cesti). Jedva čekam ;) |
Citiraj:
meni se bas cini da ponovo nista od neke spektakularne fizike auta. U prvom djelu kada se je odabrala ona kamera koja gleda na auto cinilo ko da je auto jedno 2-3mm iznad podloge i da lebdi, a i primjeti se to i na ovome filmicu. Off road mi je OK, al da se auto ponasa u skladu sa time, na filmicu lik vozi Q7 po brdu, a auto opce ne poskakuje nego ko da vozi po asvaltu. I neki dijelovi grafike mi isto nisu sjeli. konkretno prasina koja ostaje iza auta kada se vozi po zemlji, zgleda ko iz NFS:PU koji je star 8 godina. Al ne umanjujem vrijednost igre jer su donjeli puno poboljsanja. Noc/dan drugi otok, drugi auti. Jedva cekam i ovaj nastavak kao sto sam cekao i prvi. |
Već u traileru mi se ne sviđa kako igra izgleda, sve nekako pre "plastično", tako da osim fancy grafike mislim da će igra biti jedan epic fail :)
|
tek sam sad vidio trailer,izgleda pre predobro jedva čekam vozat:D
|
Gledam filmic i moram priznati da kisa izgleda stvarno OK.
Meni je prvi TDU sluzio za opustanje - naporan dan i obaveze zavrse u 23:00, ponekad i kasnije. Za prosetat se je prekasno pa sam sjeo i naganjao virtualni auto da skrenem misli. Za takve trenutke je TDU dusu dao. Ako netko oce vise, nitko mu ne brani kupiti konzolu... |
Uf, ajde, nisam cekao izlazak igre dosta dugo (od iscekivanja MAxPAyne-a 3 i HL3 :D...ali to nebude ovog tisućljeća)
Cini mi se da previse briju na nekakav ono šau sa ženskama i autima, takva šema, ali mislim da ce bit zanimljivo. Kad bi uzeli fiziku iz GTA IV i sa NFS Shiftom zmiksali, mmmm :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Vauuuuu! Jos dobijes cijeli Oahu ponovno?
Ima samo jedan problem - treba cekati do jeseni... |
Citiraj:
|
|
Ne ocekujem previse, najvjerojatnije, tj vrlo vjerojatno ce upropastit dozivljaj voznje naspram prvog dijela...Koliko sam u videu vidio auti su nekak plasticni. Ne ocekujem previse tako da mu ostaje mjesta da me iznenadi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:17. |