PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Što vas ujutro budi iz sna? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139674)

Campeonato 24.02.2009. 20:31

Kad sam prva smjena budi me k610 s alarmima u 4:42, 4:48 i 4:52... Uvjek neka pjesma koja mi odsvira cijela... Kul...
A kad sam druga smjena, negdje izmedju 8:30 i 10:30, budi me zenska... Odzvanja mi dok se ne probudim i dok joj natrag ne posaljem nesto...
Preko vikenda... Sam nek se nest usudi probudit me... osim ak nije zov prirode...

tOta 24.02.2009. 20:33

Nokia 6680 aka neuništiva cigla. Padala je budilica više puta, zorom je najgori tupi zvuk pri udaru u parket. :D

Može prijedlog za melodiju - budilicu pošto sad je ista kao na zvonu neka Nokia stock melodija dosadna k'o proljev.

Ovo mi dobro zvuči za početak dana, sutra ću da probam. :)

Dule 24.02.2009. 21:02

postao sam imun na mobitel :( nesvjesno ga ugasim i nastavim spavati, cak i kad je 3-4m dalje na stolu.

zasto sam si napravio ovo za komp - link: budilica - pa to koristim jer moram upaliti monitor (cekat 5-6 sekundi da se upali) i misem ugasit to cudo, do tad sam koliko toliko budan.

inace da se ne natjeram da se nekako dignem spavao bi cijeli dan -.-

svebee 24.02.2009. 21:04

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1286163)
Meni ni tad nema koristi, kao da nesvjesno odletim ugasim i zaspem opet, ne sjećam se ničeg... :stoopid:

istina, zna se neki put i to dogodit :) :stoopid:

zato ga stavim na stolicu i okrenem ju tak da ju moram okretat da bi zgasil mob. ugl. nešto moram pomaknut :D tj. kak veli Dule neku radnju napravit.

aski 24.02.2009. 21:04

Radnim danima stari u 7 sati upadne u sobu i vikne "Ustaj 7 sati je!" :D
Vikendom me probudi ono kad mi navali pishat :D

~Kaiser_Chief~ 24.02.2009. 21:22

K700i

Jedan tjedan u 5:50 ( ovaj )
Drugi tjedan u 6 : 20

tak se vec budim 6 godina u nizu tak da mi i budilica nije potrebna... netreba mi puno sna....

Kimi 24.02.2009. 21:29

Nokia N73,s tim da mora biti pošteno udaljena od kreveta i svako malo mjenjam ton jer se inače naviken na neku pjesmu pa je nečujem više:D

Codiac 24.02.2009. 21:38

p1
verve bittersweet symphony
http://www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo

fenomenalna stvar za jutarnje budjenje.. bio je i bach bethowen al ovo mi je onak najduze sta se zadrzalo... i vivalid fkors .http://www.youtube.com/watch?v=c-dHxJNsxJc

Vragoder 24.02.2009. 21:42

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1286224)

To je to:care:

domis 24.02.2009. 21:45

nokia n73 i T-com melodija za paljenje moba uf...

buljo 24.02.2009. 22:55

Mob, stalno nalazim što iritantniju melodiju zbog koje svako jutro pizdim jer me baš ona probudi :D :D
Jedan dan sam imao neku laganu ali kad sam se probudi i pogledao sat shvatio sam da to definitivno nije melodija za alarm :D

h3lld 24.02.2009. 23:04

mobitel, neki mp3, svaka 2-3 dana mijenjam ...

zippo 24.02.2009. 23:08

Budi me stvar koju najvise mrzim ujutro - K550 na podu od laminata kraj kreveta. Dere se ko blesav i ne staje mrcina, najradije bi ga tresnuo u zid. Ali onda se sjetim koliko dodje novi koji mi je zapeo za oko pa se radije dignem :D

bluefluid 24.02.2009. 23:31

mob, dere the who - young man blues!

Buger 24.02.2009. 23:33

obično se probudim prije nego mob (k750 i melodija coo-coo aka ptica) počne zvoniti...

inače mob stoji pored kreveta, na podu

kad me budi, to je najčešće u 6:15

tutix 24.02.2009. 23:37

No ovo je stvarno, stvarno rijetko u zadnje vrijeme :D - 7:10, Sony Ericsson W200i = klimava plastika, odvratno krene vibrirat te zatim Pryda - Pjanoo na najjače ofkors.

MAXx 24.02.2009. 23:45

Mene obično budi Nokia N95, a ako ona zakaže onda SonyEricsson P910i.

Vragoder 24.02.2009. 23:49

Citiraj:

Autor buljo (Post 1286304)
Mob, stalno nalazim što iritantniju melodiju zbog koje svako jutro pizdim jer me baš ona probudi :D :D
Jedan dan sam imao neku laganu ali kad sam se probudi i pogledao sat shvatio sam da to definitivno nije melodija za alarm :D

Upravo to!
Iritantni zvuci su ti koji me "izbace" iz kreveta.

A sad, :goodnite:

stuc 25.02.2009. 01:11

Svi ti zvukovi kod mene ne pale, spavam ko kamen., ama baš ništa ne čujem i jedino buđenje je da me netko fizički baš zdrma, strese, uzme jorgan itd :D

Par primjera:

Prespavao udar granate u zgradu.
Prepavao lom prozora i ulet šplitera u sobu, našo jedan na jastuku i gledam ono..:stoopid:
Prespavao početak akcije "bljesak", probudili me drugi vikajući: ajde oš ti pucat :D btw: sa haubicama !!
Prespavao jednu poplavu, probudio se sa guzicom u vodi i to jer mi je bilo zima, tražio s čim ću se pokrit :lol2:

Katastrofa za probudit se, mislim... za prvi maj prođe vatrogasni orkestar kraj otvorenog prozora, ja ni ne trepnem.

edit: zaboravih još reć da sam jednom prespavao sudar u autobusu, svi izašli ja osto spavat na zadnjem sicu iako nije bilo ni stakala na pol busa... katastrofa.

Fleks 25.02.2009. 01:52

Citiraj:

Autor stuc (Post 1286387)
Svi ti zvukovi kod mene ne pale, spavam ko kamen., ama baš ništa ne čujem i jedino buđenje je da me netko fizički baš zdrma, strese, uzme jorgan itd :D

Par primjera:

Prepavao lom prozora i ulet šplitera u sobu, našo jedan na jastuku i gledam ono..:stoopid:
Prespavao početak akcije "bljesak", probudili me drugi vikajući: ajde oš ti pucat :D btw: sa haubicama !!
Prespavao jednu poplavu, probudio se sa guzicom u vodi i to jer mi je bilo zima, tražio s čim ću se pokrit :lol2:

Katastrofa za probudit se, mislim... za prvi maj prođe vatrogasni orkestar kraj otvorenog prozora, ja ni ne trepnem.

edit: zaboravih još reć da sam jednom prespavao sudar u autobusu, svi izašli ja osto spavat na zadnjem sicu iako nije bilo ni stakala na pol busa... katastrofa.

ROTFLMAO :D:D

Odma pm toru da ti promjeni nick u flegma :D

Hamm 25.02.2009. 05:47

ovo (theme song ofkors)

http://www.youtube.com/watch?v=NUT07...eature=related

buljo 25.02.2009. 09:38

Citiraj:

Par primjera:

:goood:

A kak se budiš za posao? Ili da pitam, koliko crnca plačaš da te budi svako jutro? :D

tech 25.02.2009. 09:47

Mene je ujutro probudilo nis, ni zamzung ni stara kada me zvala, trznuo sam se tek oko 8...Brzo sam se spremio i trk na bus, potom sam se sjetio da mi je doma ostao mob, i kljuc od ormarica(bez kojeg nemrem u skolu:D) Onda opet doma, pokupio stvari i sada cekam bus koji ide svakih 40min...A u školi upravo pocinje treci od pet sati danas:D

Halos 25.02.2009. 14:00

Mmmm...zvuk vibracije Nokie 6630(vec 3. primjerka) na laminatu i melodija Dexters labb(ili Oliver - Kad bi samo ljubit znala:lol2: ) u dosadnih pola 7 ujutro, + namještanje alarma da odspavam jos koju minutu na 15 do 7. A kada me po 2. put probudi oči su već crvene i spremne za mučenje podoćnjaka :D

+utrnula ruka

Sve u svemu jedno veselo iskustvo

stopalo9 25.02.2009. 15:43

k800 s nekom mp3com

Bravo 25.02.2009. 15:49

Evo kaj mene budi:D
http://www.imagesforme.com/out.php/i372175_tiki.jpg

$čofi$ 25.02.2009. 16:10

prije me budio k800 kraj kreveta s nekom mp3-com koji je znao poletit do susjedne sobe a sad iphone s onim "alarm"-om kaj se dobi s njim ali je u slikonskom kučištu jer polako i on počinje tražiti kartu za let po kući :D

Ati freak 25.02.2009. 21:53

ja stavim K 550i 2 metra od mene ( svih 5 alarma aktivnih) , D900i stavim u najdalji kut sobe ne jednu policu a X70 stavim na prozor i nit to nije dovoljno da se probudim....... :no2drug

i još ponekad na fixnom telefonu stavim alarm al nit to ne pomaže... :amen:

D-I-A-B-L-O 25.02.2009. 23:13

mene budi K800i indirektno, naime moj je mob, sa zvukom motora iz F1, ali pošto ja ipak imam takav san da sam i sam prespavao udarac tenkovske granate u zgradu,bez obzira što je završila na etaži iznad mog stana i što sam se probudio sam pokriven prašinom, mobitel prvo probudi moju dragu koja zatim mene drmusa u krevetu i hebe mi sve po spisku dok se ne ustanem :D

hammer_of_thor 25.02.2009. 23:28

Citiraj:

Autor fratartucko (Post 1285890)
Svaki radni dan u 07.00 h, sa moba (LG KU 990 Viewty) me budi anđeoski glas Višnje Pevec....iste sekunde se razbudim:D

Također, mada mene budi ona lijepa alarm melodija :)

Kada se moram dići za dnevnu smjenu na poslu (7-19h), svaki četvrti dan me diže navedeni mob... moram ga i pohvalit na tome jer je vrlo glasan
Naime bivši k750 bi redovito prespavao jer ga uopće nebi čuo :hitthewal: , pa bi bilo žurbe za posao

Ovako fino običnim danom, kad radim nočnu ili 2 dana kad sam slobodan poslije nočne dižem se sam :D oko podne, često i poslije :D

Citiraj:

Također spavam jako čvrsto, no ni približno kao kad sam bio mlađi

Citiraj:

Ja sam dok je bio rat spavao u podrumu u svom dvorištu, i kojih 50-100 metara od kuće su pucali tenkovi preko Save u Bosnu - niš nisam čuo

Citiraj:

Prespavao udar granate u zgradu

Ali za sve kombinirano kod tebe... ROFLMAO :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17.