![]() |
Ja sam dost rano več nekih 6 years freak, znači oko jedanaeste godine. Stari mi Dipl ing. pa malo od njega. Svaki dan nekej petljam po kanti. Frendovima slažem. Brijem da sam več složijo 30 + kanti na području ZG (po želji i ne uzimam pare frendovima, pa ti je šema daj nazovi fleksa bu ti on to skombo). Najviše sam se najebo kad sam best frendu mjenjo proc a on ti kupio mašinu u grazu. Brijem da je bilo zaljepljeno dvokomponentnim ljepilom. 3 čuke smo fenom POLAKO grijali i LAGANO rotirali dok nije pal dole (Nije više šljako). Uvijek mi je žal kaj nisam naučio lemuckati čipove i te gluposti. Nikad neznaš kad bu ti dobro došlo. I onda se ja idiot upišem u medicinsku... :rolleyes:
|
ja sam to naucio, 3-4 kita u čipoteci, mahom nisu radili, osim zadnjeg, mikorfonsko pojacalo, vec 3g radi bez problema... nije to nesto tesko...
inace sam piroman blagi pa mi je lemilca ponekad opasan alat ;) |
Ma znam i ja lemit ono tipa zalemi žicu, ali ono kompleksnije nikad nisam probo. Kolko košta kit?
|
Citiraj:
Zeko, Deda & Co. Kuja Škunca koja nas nije pustila na maturalac itd... Ja sam odradio svoje još prošle godine :p |
18.4.1897 ! završio školu ! Ugostiteljska konobar,barmen! Di ste sad?? Sad se zajebavam malo radim i trošim pare na komp! hi hi!
|
Blago tebi. Ja kad završim školu (faks, znači još oko 9 + specijalizacija 1) tamo negdje 2013/2014 znam na kaj ide prvih 6 plača.
|
Djeca :D
|
pih... starče! umrijet ćeš prije nas... pred smrt ćeš nas uvjeravat kako je budućnost ležala na pentiumu III... :rambo: :rambo:
|
@Darth Revan
A jesi ti star...pa..107 god :D ... dobro da vidis citat ovo. Da se vratim OnTopic - GB2 mi i nije nesto. Da odem OT - hihihi...ja mislio ja medju najmladjima :D... |
Citiraj:
|
Citiraj:
da 1897! umjesto 1987! |
Citiraj:
|
Mogli bi lijepo organizirat jedan meeting mladih nada hrvatske informatike :rolleyes:, otić na koju :beer: (rendula će sokić narafno).
Kaj velite? I da, Tesla je zakon. :D |
E ljudi ajmo fino u subotu se dogovoriti da zajedno idemo na info (bez ovih leševa) i poslje na skić.
|
ja bi išo, al već imam dogovoreno s frendovima... sorry! :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |