![]() |
Vi fakat vjerujete da ce se ovo vrtjet bolje od DIRTA jedinice?
Ajde molim vas. |
Citiraj:
Ali ak je ekipa napravila bolju optimizaciju bolje po nas "obične smrtnike" sa prosječnim ili čak ispod prosječnim konfiguracijama. |
Zivi bili pa vidjeli makar mislim da ce ponovo zajebat optimizaciju kao i uvijek... nadam se da necu morat mjenjat graficku :D :D
|
Ak ćeš ti morat mjenjat grafičku, onda bolje da ju ne izbacuju na tržište.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra stvarno izgleda impresivno, puno bolje čak od Grida, al ko zna, možda ne bude tak pretjerano zahtjevno, Grid je bio stvarno odlično optimiziran, za razliku recimo od DiRT-a koji je imao nešto lošiju grafiku a telio se ko krepana krava. Što se samog DiRT2 tiće, očekujem da će gameplay biti na istu foru kao prethodnik, dakle samo štancanje utrka u različitim kategorijama, zatvorene staze itd...Dakle bez prave Rally komponente, a to je ono što na PC-u nismo dobili još od zadnjeg Colin-a. Iz tog razloga nisam DiRT niti odigrao do kraja, a za dvojku ću vidit, probat ću sigurno ali...nije to čistokrvna rally igra, puca na arkadu...one buggy-je kad vidim, muka mi dođe. :respekt: |
I dali se zna koja bi trebala biti minimalna konfiguracija a koja preporučena...:roller:
|
Zasad su samo nagađanja.
|
naravno ne ocekuj nesto ispod 1gb ram(2gb vista/w7),barem hd 4870 za ugodno igranje,te posteni dualac na 3ghz
|
Citiraj:
Ja također mislim da će bit tako...sam da što bolje optimiziraju....jer je prvi dio bio katastrofa što se toga tiče...i nadam se da ću ja moć na svojoj kanti ugodno igrat...:fiju: |
Evo recenzije:
http://www.maxzona.com/Dirt-2-Video_5541_0__0.aspx Igra izgleda fenomenalno!! A tek pogled iz kokpita! Strašno. A još se spominje i simulacijski element u rally utrkama... |
Baš me zanima koliko im je Bajs platio za Hrvatsku :D
|
Ovo moram (probat) igrat. Nadam se da će biti igrivo na mojoj kanti.
|
Igrao demo na xbox-u 360, kolko je dobar mos ga cijeli dan igrat :D
|
Baš me zanima kak će to izgledat na PC-u pošto ju rade kao DX-11 igru.
|
Izgleda da cemo doznati za nekih 10-tak dana..
|
Citiraj:
|
Istina treba jako puno vremena da se privikne na neke stvari na novom OS-u.A i treba vremena da se skupe novci za novi hardware
|
Ljudi ne znam sto cekate, PC verzija igre je odgodena za prosinac zbog directx 11. :(
http://kotaku.com/5308322/dirt-2-pc-...for-directx-11 Btw probao demo na ps3 i igra je dosta dobra. Moglo bi se jednog dana nabavit. |
samo da pitam hoce li cm dirt 2 imati podrsku za dx 10(10.1)
ili ce biti iskljucivo dx 11?! |
DirectX 9/10/11 :beer:
|
ma budalastina vec sam se nabrijao na igru.. kontam da se nece vrtit brzo od 30FPS.a sa najjacim hardverom bit ce isto ko i 1.ica takav imam osjecaj
|
Citiraj:
Sta sad prckaju! Cekam dobar rally ko pustinja kišu i onda odgađaju... da stignu pomrdat ako su nekaj dobrog napravili!!!! UF. Al sam se raspiydio :fuming: |
Provo u prijatelja na xboxu iako mrzim konzole.... Igre će bit zakon kad dođe za pc. To je to :D
|
Evo ga...prvi review :D i opet ništa od 'rally' filinga...vuče na grid...svjetlucavo i kičasto...hm hm
|
Bezveze :S a nista, sva sreca da postoji richard burns rally i hrpa dobrih modova :)
|
Zaš bi bilo bezveze?Ja joj se još uvijek veselim. Nije ono što se očekivalo, ali nije ni osmica za bacit.Došlo je vrijeme kad se treba se pomirit s činjenicom da neće više biti igara kao što su nekad bile.
|
Citiraj:
sto se tice dirta grafika je predivna mogu misliti kako ce biti tek za pc ili je ono za pc?! pogled iz kokpita je super,najbolja fora kada prijedje preko vode i ukljuce se brisaci... ;) |
Ima naravno, ali ima i jako puno razočaranja. Nadajmo se da dolaze bolja vremena.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |