![]() |
Ja sam sve prosao, sve su zelene kvacice :) iako sam malo skeptican da ce se ono vrtiti s nabrijanim detaljima na nabrijanoj 6600GT...
Ali lud sam, izvukao sam stare sejvove i poceo opet Blood Moon igrat, da rjesim neke minor questove koji su mi ostali... nemogu docekat OBLIVION :( |
Je, i ja sam skoro započeo BloodMoon jučer. Nisam se ovak zapalio godinama, mislim :)
|
: nuts : Must have! Čim se pojavi u "trgovini mog povjernja" kupujem,kaj me podsijeća da moram malo zašpanat morrowind nisam dugo.
|
Eto sad je i službeno izlazi 20.03
http://www.elderscrolls.com/news/press_030206.htm ko će dočekat a onda kad se toga dočepaš na nekih mjesec dana bye bye stvarnom svijetu katastrofa |
Citiraj:
|
oooo! 20.03! Malo kasnije u Europi... već sam se bio prepao da će još malo odgađati. A niš, kak se vrijeme od tri tjedna utuče , ima netko neki recept?
|
Citiraj:
|
tko ce docekati...
|
Citiraj:
|
e jebemu idem sada opet instalirati morrowind i dati cu mu jos jednu zadnju sansu i to cu se prisilit da ju igram barem 2-3 dana. iskreno kako svi pricate o njoj zelim ali stvarno zelim da mi se svidi da uzivam kao sto i vi uzivate. jer je malo igara u kojim mozes tako uzivati. pozelite mi srecu
|
Citiraj:
|
Sretno! Zanimljivo, ni ja nisam na prvu se zapalio za Morrowind. Tek tamo pol godine kasnije kad sam došao s mora i imao tjedan dana besposličarenja .... e onda sam se zapalio i jedva jeo :beer:
|
|
Citiraj:
|
Tjah .... WoW za doma, Oblivion za na more :D
|
tjah ja se nabrijavam na oblivion vec godinu dana.
bas me zanima kad ce doci kod nas u ducane, zvao sam neke i nemaju pojma. :/ :( |
Citiraj:
|
ne hehe. nemam apsolutno nikakvog iskustva s kupovanjem igara kod nas. sto obicno full kasne?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zvao sam nase ducane, ali oni mi nisu znali reci kad ce kod njih doci. znaci, vjerojatno ce kasniti ovdje 2-3 tjedna.
nadam se da ce uskoro procuriti na torrentu. |
Ima jedan novi hi-res screenshot na službenim stranicama, ono, za slinit
link |
Citiraj:
Citiraj:
Jedina igra koju sam kupo origigi je Dungenon Keeper :) I jos je znam tu i tamo zaigrat :) mrak igra.... |
onda je mozda najbolje da si je narucim iz engleske.
|
Ak vam je vaš desktop slika možda dosadila, evo još jedne hi res slike iz dubina šume Cyrodilla :)
link p.s. pitam se kad će stići u "trgovinu mog povjerenja"? |
ufff jedva čekam spreman sam totalno za oblivion na max detaljima :D
|
Me wants it bad: goood :
|
Citiraj:
|
ma kaj ošce pitaš da ce ić......MORA!!!!
|
Citiraj:
Mmm,cyrodilic brandy:p Na tom sam se obogatio u običnom morrowindu;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |