![]() |
Mene nezanima uopce alienware ja sam samo stavio. P.S. 99% je muljaza ta stranica tako da znate.
|
ovo mi sve više sliči na onu firmicu koja je prodavala MAC-ove
uzme ti pare pa se više ne jave tj odsele se pa se ti tuži s njima također Area-51 ne vrijedi ni pol onih para 9k za E8200 ploča sa 680 SLI čipom 2x 8800GT 2 GB DDR2 800MHz glavno da ima killer NIC :lol2: plus kaj za to vele Novi Quad Core "motor" Stelarne brzine, Elitne tehnologije di je tu QuadCore? |
vrlo vjerovatno da takva "firma" vrijedi 20 k kuna. znači da, u slučaju muljaže, jedan i pol prevareni korisnik mogu (možda) ovrhom pokupiti svoje prije uplaćene novce. ili 2 kancelarijska stola i jedno generičko računalo, koš za smeće i 2 registratora. :)
ovo me podsjeća na tržnicu... mislim kakve su to priče "novac unaprijed"? još mogu razumijeti rezervaciju u iznosu od parsto kuna ali 12k?! zaboga. |
Mene zanima koje je ovo napajanje u Murderboxu koji ima svaki kabl sleevan cak i u ovom 24 pinskom, svaki kabl je za sebe :D jel zna itko ? hvala
|
Napajanja su Silverstone Strider i Zeus, te PC Power & Cooling od 750W, a sva su ko i ostakak konfiguracije napravljena kak i pričili cijelom tom murderbox dizajnu. Rastavili su ih i složili svaki kabel posebno.:)
|
Znaci nema kupit takvo gotovo napajanje? steta...
|
Pa zato i murderbox košta kolko i košta, jer su kolko-tolko unikatni za razliku od Alienwarea, a trud u slaganje jedne murderbox konfiguracije da i ne spominjemo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |