![]() |
Jelcu: znam ja koristit tražilicu, ali dobro...
Nego onda ima li koga s foruma da se ubijamo... Beta je javna, može se prijavit svatko, jel igra tko... |
igra ti dosta "nasih", samo si lijepo filtriraj ljude po nacionalnosti i vola.
|
Nema takve opcije :kafa:
|
leaders > Customize > All Countries->Croatia
atm 400 i nekaj ljudi |
Ima tko sa foruma da igra aktivno?
|
Citiraj:
|
Igrao prije nekih 2 tjedna svaki dan. Dosadi brzo.
|
Citiraj:
Sve ostale igre su mi dosadne :P Osim tu i tamo kojeg RPGa... Ako ima netko da bi igrao, ajde javite se tu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
s obzirom da sam zadnji puta posteno zaigrao oko nove godine, tesko da cu se sad ic zajebavat s tim.
|
Citiraj:
Ljudi koji nisu skontali kako se igra Quake, kazu da je dosadan jer im je to samo nabijacina-pucacina ;) Igrao sam hrpu pucacina i ovo je jedina koja ima od mene :respekt: i koju igram konstantno. Da bi odigrao posteno duel, moras se znat vrhunski kretat, imat aim jak, predvidat puno, i uz to sve pazit na pozicioniranje i konstantno kontrolirat iteme i samim time mapu, i onda kad uhvatis frag, hvatat spawnove. To je umjetnost ;) Ma kakav CS, COD i ine igre :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, ja nisam htio biti tako direktan :D Ali, to je to. To je pravi skill ;) |
Kvejk zbog legendarnog kretanja (strafe ...) je tata mata u duelima.
|
E, pa bas zbog tog kretanja kakvo Quake ima, mi ostale igre nisu zanimljive, jer imam osjećaj kad se krećem u drugim igrama, kao da sam hendikepiran. I onda kad jos dodam ostale kvalitete Quakea, taj sam gameplay, ma uopce me ne zanimaju druge :D
|
ja igram.... koji ti je nick tamo? mene vjerojatno znas :D .. kukija znam .. :D ...
|
Bas to fookerinjo :) Kada igram Cod cijeo vrijeme si ponavljam u glavi "konju kamperski kreci se spor si " :D Neznam jel do mene ili? :)
|
Citiraj:
Jesmo mi igrali kad Quake 3 ili Live? Nick ti znam milijun posto :) |
Citiraj:
BTW ja tebe nisam jako dugo vidio u quake vodama, neznam jeli do mene ili tebe? koji nick koristis u qlive? reci ili zauvijek suti :D |
Citiraj:
Pardoniram zbog javnog upita :) Ostatak na PM :D |
kuky jesi ti lesh?
|
Evo, ja i Kuky smo igrali i bilo fun ;) Ako ima jos tko zainteresiran neka se javi :)
|
Ovo bi svakom FPS igraču trebalo pustiti da vidi, odnosno čuje. Nagledao sam se demoa, odnosno videa, ali tek sa komentarima nekom možeš dočarati što se zapravo sve odvija u nekom trenutku
http://www.youtube.com/watch?v=XdkDj...eature=related |
Hej, Quake Live topic! :goood:
Citiraj:
BTW za par minuta ce poceti polufinale DreamHack LAN-a, evo linka za stream. I svake nedjelje se odrzavaju Zotac duel turniri koje prenosi Level Up TV, a tokom tjedna Lvlup tv prenosi TDM matcheve. Tako da imate gdje pogledati kako QL izgleda kad ga igraju i komentiraju top igraci. |
Dižem temu iz mrtvih...
roka li ovo tko? ima li još ljudi i aktivnih servera? Zapravo bi baš zaigrao CTF! Mislim da mi čak stoji instalirana na Steamu. |
Mislim da ima aktivnih servera, ali je prije cca pola godine-godinu dana igra modificirana, valjda taman prije steam releasea.. Defaultni mode je poprilično pojednostavljen, uveli su timere, loadoutove i sve ostalo što čini moderne fps-ove.
Standardni quake se još da igrat, ali pod imenom "classic mode", čime je i onako mala zajednica podijeljena još više. Tako da se pravi ctf teško nađe, možda navečer i vikendima, al nekako mi je ubilo to želju sve skupa. Odigram pql CA rijetko iz nostalgije, al to je više manje to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |