PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Quake Live (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=133966)

PhantomLORD 12.03.2009. 08:14

Jelcu: znam ja koristit tražilicu, ali dobro...

Nego onda ima li koga s foruma da se ubijamo...

Beta je javna, može se prijavit svatko, jel igra tko...

stripy 12.03.2009. 12:32

igra ti dosta "nasih", samo si lijepo filtriraj ljude po nacionalnosti i vola.

PhantomLORD 13.03.2009. 11:47

Nema takve opcije :kafa:

stripy 13.03.2009. 15:16

leaders > Customize > All Countries->Croatia

atm 400 i nekaj ljudi

fooK 19.07.2011. 21:39

Ima tko sa foruma da igra aktivno?

Drvoje 19.07.2011. 21:45

Citiraj:

Autor fooK (Post 1943657)
Ima tko sa foruma da igra aktivno?

Izgleda da su svi, nakon 2 godine od zadnjeg pisanja u ovoj temi - odustali :D

RaWeN 19.07.2011. 21:52

Igrao prije nekih 2 tjedna svaki dan. Dosadi brzo.

fooK 20.07.2011. 00:50

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 1943667)

Kako ti moze dosadit??? :) Od svih pucacina, koje sam igrao, jedino to uvijek igram i nikad nije dosadno :)
Sve ostale igre su mi dosadne :P Osim tu i tamo kojeg RPGa... Ako ima netko da bi igrao, ajde javite se tu ;)

Charmander 20.07.2011. 08:18

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 1943667)

istina. dobro je ako os mozak malo ohladit pa bacis kojih sat vremena. nakon toga je amen.

Kulja 20.07.2011. 11:24

Citiraj:

Autor Charmander (Post 1943795)
istina. dobro je ako os mozak malo ohladit pa bacis kojih sat vremena. nakon toga je amen.

odi bacit koji duel, sumnjam da ce ti se mozak ohladiti

Charmander 20.07.2011. 12:16

s obzirom da sam zadnji puta posteno zaigrao oko nove godine, tesko da cu se sad ic zajebavat s tim.

fooK 20.07.2011. 13:30

Citiraj:

Autor Kulja (Post 1943933)
odi bacit koji duel, sumnjam da ce ti se mozak ohladiti

+1 :chears:

Ljudi koji nisu skontali kako se igra Quake, kazu da je dosadan jer im je to samo nabijacina-pucacina ;) Igrao sam hrpu pucacina i ovo je jedina koja ima od mene :respekt: i koju igram konstantno. Da bi odigrao posteno duel, moras se znat vrhunski kretat, imat aim jak, predvidat puno, i uz to sve pazit na pozicioniranje i konstantno kontrolirat iteme i samim time mapu, i onda kad uhvatis frag, hvatat spawnove. To je umjetnost ;)
Ma kakav CS, COD i ine igre :kafa:

panda505 20.07.2011. 13:56

Citiraj:

Autor fooK (Post 1944014)
+1 :chears:

Ljudi koji nisu skontali kako se igra Quake, kazu da je dosadan jer im je to samo nabijacina-pucacina ;) Igrao sam hrpu pucacina i ovo je jedina koja ima od mene :respekt: i koju igram konstantno. Da bi odigrao posteno duel, moras se znat vrhunski kretat, imat aim jak, predvidat puno, i uz to sve pazit na pozicioniranje i konstantno kontrolirat iteme i samim time mapu, i onda kad uhvatis frag, hvatat spawnove. To je umjetnost ;)
Ma kakav CS, COD i ine igre :kafa:

sve to stoji, ali ista stvar je (skoro) i u svakoj drugoj pucačini u kojoj se vrše natjecanja, pa tako nije ni ništa posebno, uglavnom stvarno dosadi nakon nekog vremena, igrao sam jedno 3-4 tjedna bez prestanka onda mi se više nije dalo, makar do vidim komentare vaše, igra mi se bar malo :D

fooK 20.07.2011. 15:27

Citiraj:

Autor panda505 (Post 1944036)
sve to stoji, ali ista stvar je (skoro) i u svakoj drugoj pucačini u kojoj se vrše natjecanja, pa tako nije ni ništa posebno, uglavnom stvarno dosadi nakon nekog vremena, igrao sam jedno 3-4 tjedna bez prestanka onda mi se više nije dalo, makar do vidim komentare vaše, igra mi se bar malo :D

Ako skužiš igru i kako se igra, neće ti tako lako dosadit. Većina ekipe sa kojom igram, igra jos od 1999. kad je Quake 3 demo izasao. S obzirom da sam probao hrpu pucacina i svakoj dao priliku, mislim da u niti jednoj sa kojom sam se susreo, nije tolika razlika izmedu njubova i dobrih igraca. I zato sam uvijek se vratio igrat ovo prastaro cudo :) Igrao sam sto puta sa cistim, npr. CS-ovcima CS i uvijek sam im mogao parirat, a oni meni u Quakeu bili piiih :) Ma, dobar je QL

xGAME 20.07.2011. 15:27

Citiraj:

sve to stoji, ali ista stvar je (skoro) i u svakoj drugoj pucačini u kojoj se vrše natjecanja
Ali naspram quakea su skoro nista po pitanju toga, sto je da je, quake je daleko ispred svih tih fpsa po pitanju samog skilla igraca :)

fooK 20.07.2011. 15:32

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1944088)
Ali naspram quakea su skoro nista po pitanju toga, sto je da je, quake je daleko ispred svih tih fpsa po pitanju samog skilla igraca :)

+1
Ma, ja nisam htio biti tako direktan :D Ali, to je to. To je pravi skill ;)

>>>KUKY<<< 20.07.2011. 18:17

Kvejk zbog legendarnog kretanja (strafe ...) je tata mata u duelima.

fooK 22.07.2011. 08:14

E, pa bas zbog tog kretanja kakvo Quake ima, mi ostale igre nisu zanimljive, jer imam osjećaj kad se krećem u drugim igrama, kao da sam hendikepiran. I onda kad jos dodam ostale kvalitete Quakea, taj sam gameplay, ma uopce me ne zanimaju druge :D

exer1234 23.07.2011. 17:22

ja igram.... koji ti je nick tamo? mene vjerojatno znas :D .. kukija znam .. :D ...

>>>KUKY<<< 23.07.2011. 19:16

Bas to fookerinjo :) Kada igram Cod cijeo vrijeme si ponavljam u glavi "konju kamperski kreci se spor si " :D Neznam jel do mene ili? :)

fooK 24.07.2011. 16:56

Citiraj:

Autor >>>KUKY<<< (Post 1945710)
Bas to fookerinjo :) Kada igram Cod cijeo vrijeme si ponavljam u glavi "konju kamperski kreci se spor si " :D Neznam jel do mene ili? :)

Hahaha :D Bas to, i onda jos navika iz Quakea, stisnem skok tipa u Codu ili CS, a on malo poskoci, i reko to je to brziiinnaaaa :D I onda se doceka dolje i uspori! Momentalno izlazim iz igre van, nemam ja strpljenja za ta kemperska usporena cuda. Ja sam navikao na inerciju u Quakeu, kad pocnes letat po mapi, da se ni sam ne mozes pohvatat niti zaustavit:) Tko se ne snade u Quakeu, prede na te "usporene" igre :P
Jesmo mi igrali kad Quake 3 ili Live? Nick ti znam milijun posto :)

>>>KUKY<<< 24.07.2011. 21:50

Citiraj:

Autor fooK (Post 1946144)
Hahaha :D Bas to, i onda jos navika iz Quakea, stisnem skok tipa u Codu ili CS, a on malo poskoci, i reko to je to brziiinnaaaa :D I onda se doceka dolje i uspori! Momentalno izlazim iz igre van, nemam ja strpljenja za ta kemperska usporena cuda. Ja sam navikao na inerciju u Quakeu, kad pocnes letat po mapi, da se ni sam ne mozes pohvatat niti zaustavit:) Tko se ne snade u Quakeu, prede na te "usporene" igre :P
Jesmo mi igrali kad Quake 3 ili Live? Nick ti znam milijun posto :)

teski gutenberg :) za post. Al ako si siguran da mi znas nick nema potrebe da me pitas tu ovako javno na forumu.
BTW ja tebe nisam jako dugo vidio u quake vodama, neznam jeli do mene ili tebe? koji nick koristis u qlive? reci ili zauvijek suti :D

fooK 24.07.2011. 23:15

Citiraj:

Autor >>>KUKY<<< (Post 1946262)
teski gutenberg :) za post. Al ako si siguran da mi znas nick nema potrebe da me pitas tu ovako javno na forumu.
BTW ja tebe nisam jako dugo vidio u quake vodama, neznam jeli do mene ili tebe? koji nick koristis u qlive? reci ili zauvijek suti :D

Ja igram manje vise aktivno tako da smo se vjerojatno susretali. Koliko me pamcenje sluzi jos i u quake 3.
Pardoniram zbog javnog upita :) Ostatak na PM :D

orec86 06.08.2011. 22:33

kuky jesi ti lesh?

fooK 09.08.2011. 11:23

Evo, ja i Kuky smo igrali i bilo fun ;) Ako ima jos tko zainteresiran neka se javi :)

Mad_Duke 17.06.2012. 14:53

Ovo bi svakom FPS igraču trebalo pustiti da vidi, odnosno čuje. Nagledao sam se demoa, odnosno videa, ali tek sa komentarima nekom možeš dočarati što se zapravo sve odvija u nekom trenutku
http://www.youtube.com/watch?v=XdkDj...eature=related

nex 18.06.2012. 11:58

Hej, Quake Live topic! :goood:

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2184767)
Ovo bi svakom FPS igraču trebalo pustiti da vidi, odnosno čuje. Nagledao sam se demoa, odnosno videa, ali tek sa komentarima nekom možeš dočarati što se zapravo sve odvija u nekom trenutku
http://www.youtube.com/watch?v=XdkDj...eature=related

Potpuno se slazem, ali ne znam kome ce to biti zanimljivo u topicu punom ljudi koji su probali QL na 3 tjedna i odustali jer im je bilo dosadno. Vjerojatno im je bilo dosadno jer su kao i svi pocetnici gubili 50-0. :D

BTW za par minuta ce poceti polufinale DreamHack LAN-a, evo linka za stream.

I svake nedjelje se odrzavaju Zotac duel turniri koje prenosi Level Up TV, a tokom tjedna Lvlup tv prenosi TDM matcheve. Tako da imate gdje pogledati kako QL izgleda kad ga igraju i komentiraju top igraci.

pogi 18.06.2015. 13:44

Dižem temu iz mrtvih...

roka li ovo tko? ima li još ljudi i aktivnih servera? Zapravo bi baš zaigrao CTF!

Mislim da mi čak stoji instalirana na Steamu.

nub 18.06.2015. 14:02

Mislim da ima aktivnih servera, ali je prije cca pola godine-godinu dana igra modificirana, valjda taman prije steam releasea.. Defaultni mode je poprilično pojednostavljen, uveli su timere, loadoutove i sve ostalo što čini moderne fps-ove.

Standardni quake se još da igrat, ali pod imenom "classic mode", čime je i onako mala zajednica podijeljena još više. Tako da se pravi ctf teško nađe, možda navečer i vikendima, al nekako mi je ubilo to želju sve skupa. Odigram pql CA rijetko iz nostalgije, al to je više manje to.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25.