![]() |
Citiraj:
(možda kućište košta 8tkn:roller:) Citiraj:
|
Swarovski plexiglass,mhm.:) Kristale su maznuli i postavili nagradnu igru da im se cure javljaju na zdravljeiljepota forumu:D:D. Joj kakva smjela konstrukcija, bravo za mene.:rtfm:
Okvirno 30k? a dobro i kako je wolv izračunao 20 je okvirno 30 po tome.. sa psu i ventičima,ma 22 max,ime platiš 2,3.. Skupo u svakom slučaju.Ne u smislu da se žalim i samožalim,nego objektivno,skupo. |
presmješno!
Stvarno nemam komentara na cijenu!evo što sam ja složio za te novce u hardveraju!razlika je u slabijoj matičnoj ploći,bržoj memoriji(1600 naspram 1333),jačem napajanju(1000w naspram 850),4x150 gb raptor pošto u ponudi trenutno nemaju 300 gb model,te što se u ovoj konfiguraciji dobije još i 24" dell,g11 tipkovnica i g51 zvučnici!pa ko voli nek izvoli!bravo m-san!poz!
|
Citiraj:
BTW, to je OVDJE na forumu. |
Citiraj:
Koju cijenu, koje komponente itd ... ??? |
Citiraj:
pogledaj jedan post gore! |
Tog posta nije postojao kad sam ja pisao svoj:rolleyes: + kaj si editiral svoj post
Pročitaj što sam citirao pa reci jer tu kaj jasno:beer: |
Citiraj:
|
pa dobro ljudi koliko puta je potrebno ponoviti da je ono nekakva okvirna cijena koja je uostalom stara nekoliko tjedana...:beer:
ako stvarno želite cijenu te MSGW konfiguracije nazovite nekog tamo pa tražite ponudu, možda će sada biti i 10tkn jeftinija... |
Citiraj:
Drugo - zar stvarno misliš da netko ovdje na forumu to ne zna? Treće - to je cijena msana za njihovu konfu. Tak isto možeš pisati hp-u i ibm-u da ti moš to jeftnije složiti neg što su oni...jeah vrajt :D |
Citiraj:
|
kejbljiving 500kn/kabel....
inace frend mi radio u msanu i opsjednut je asusom... ima od asusovog monitora, kucista, maticne, napajanja pa do coolera za proc, sve sto je mogao je stavio asus... jer je msan uvoznik za asus valjda, i iz meni nepoznatog razloga ga tamo stuju kao neko bozanstvo... i to ova konfa samo potvrdjuje... ja recimo nebih platio nista asusovo osim neke maticne (poklonjenom konju se naravno ne gleda u zube)... |
Citiraj:
|
Ajde, ajde..bolje 30k za comp nego za usisavač..za 30k možeš ubiti čovjeka, kupiti maloljetnicu iz xy zemlje..da mi netko kupi usisavač iz obitelji, otjerao bi ga iz kuće bila to i vlastita stara.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27. |