PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koje cigarete PCEksperti puše? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13316)

miato 11.10.2004. 19:32

jeste kad culi za Carlton?
Nabavio sam dok sam bio u Brasilu za hebenih 5kn kutija.

I ostale su bile po 5kn (Camel, Marlboro...)

LordNitro 11.10.2004. 19:44

Nek je bijeli ženski, ali je barem slabiji i bolji za pluća.

BTW jel valja kaj onaj silver za 10 kuna?

Freek 11.10.2004. 20:05

Citiraj:

Originally posted by LordNitro

ja i frend umemo Silver kad nemamo za Ronhill, a nije loš, mislim kolko love tolko mjuze.
Al onaj York to je užaš :rambo: :rambo: :rambo:

Black Dragon 11.10.2004. 20:37

Citiraj:

Originally posted by LordNitro

Svi ti light su ti većinom veći otrov od sveg ostalog, to ti je marketing fora .. ko manje katrana i nikotina ali zato imaš ostalih kemikalija na 10 potenciju više, tako da su ti one GAULOISES (poslije tih ti je "crveni" marlboro ko planinski zrak :D ) mila majka za većinu tih light, a taj čupa plučna krila rano ujutro za razgibavanje ...

vudu2 11.10.2004. 21:57

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Svi ti light su ti većinom veći otrov od sveg ostalog, to ti je marketing fora .. ko manje katrana i nikotina ali zato imaš ostalih kemikalija na 10 potenciju više, tako da su ti one GAULOISES (poslije tih ti je "crveni" marlboro ko planinski zrak :D ) mila majka za većinu tih light, a taj čupa plučna krila rano ujutro za razgibavanje ...
Istina...ja bježim od light stvari gdje je to god moguće, jedino light što konzumiram je mlijeko. Bolje popušiti crveni lucky nego neko light sranje, bar ti pročisti pluča od svih nametnika:D

horza 14.10.2004. 01:10

eh da... bila su to lijepa vremena....
nekada se pušilo svašta, pa onda mali bijeli boro... pa onda američanski kent silver... pa se počelo razmišljati u plućima i prešlo na kent gold... pa se onda počelo štedjeti i prešlo na ronhil ultra, pa se onda počelo živčaniti i prešlo na superlights... i sada se u duhu emancipacije dere po walteru 100's tak da se može cimeru krast. jao da mi je ponovo na kent.... to je bila pljuga.
što se droge tiče to nemojte nikada. to će vam spržit mozak. jeste li znali da od marice nikada nitko nije umro.... iako su mnogi pokušali :gringo:

MentalHarikiri 14.10.2004. 03:32

Citiraj:

Originally posted by Horza
što se droge tiče to nemojte nikada. to će vam spržit mozak. jeste li znali da od marice nikada nitko nije umro.... iako su mnogi pokušali :gringo:
LOLČINA

brijem da sam pol kuće probudio (3:30 AM) kak sam se strgo od smjeha :D

LordNitro 14.10.2004. 06:56

Ja sam prešao na LuckyStrike Lights.Bolje mi je od bijelog bore.

Chuby 14.10.2004. 17:19

Citiraj:

Originally posted by vodokotlic
za vas koji zelite prestat.... frend mi je pred koji mjesec iso racunat kolko para skuri u pljuge i kad je skuzio da si jednom godisnje moze kupit potpuno novi komp i to malo jaci isti dan je prestao:D :D :D :beer:

14kn * 365 dana = 5110 krznatih

btw pusio sam s nekih 13-16 plavi dorset pa onda kolumbo, presto sam zbog odredenih zdravstvenih problema a kasnije me pustilo ;)

horza 15.10.2004. 03:10

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
LOLČINA

brijem da sam pol kuće probudio (3:30 AM) kak sam se strgo od smjeha :D

pa normalno kad napljugan ideš čitati forum :p

MentalHarikiri 15.10.2004. 09:38

Citiraj:

Originally posted by Horza
pa normalno kad napljugan ideš čitati forum :p
: nono :

Mljac 15.10.2004. 15:46

Počelo se sa 15, par komada dnevno, pljuge su se zvale HB.
Onda se u JNA počelo opako dimit, u glavnom nišku drinu. Mrak dobra cigareta bez filtera.
Onda se prešlo na 160 koji se kod mene na Voltinom (nisam ja oduvijek u prirodi u Laduču) uglavnom pušio.
Tak je to trajalo skoro 25 godina (oko 1,5 kutije na dan), a zadnje kaj sam pušio bio je Ronhil plavi.

Onda sam prije nešto više od godine prestal pušit!!!

Dobil sam samo 15 kila u tih godinu dana.

I pušači mi sad idu na kitu sa svojom smrdljivom dimčinom!:rambo:

Black Dragon 15.10.2004. 17:35

To obično i kažu da su odviknuti pušači najgori prema pušačima ... mislim i meni to sada smrdi ko kuga ... ne bunim se kada frendovi dođu do mene i dime (dimio sam i ja drugima) ali što to smrdiiiiiiii ... fuj. BTW ja sam se NADAO da ću se udebljat kada prestanem pušit, a ono jok ... niti grama, 13 godina pušenja i evo već 4 ili 5 bez duhana i niti grama nisam dobio, mada svi obično dobiju nekaj zimskih zaliha ...

Beren 15.10.2004. 20:22

Počeo sam 18 :)

A puši se Walter 100s, ništa drugo mi ne paše.

Stipe 19.10.2004. 08:39

ja sam počeo s 10(bolesno zar ne?, uglavnom s starijim frendovima plavi walter ali to jedna cig do dvije)sad kad sam odrastao i imam para ko pljeve pušim ovak kad nemam para Lucky crveni(tj kad nemam upaljač pa dam 20 taman:D ) onda malo Crvenog maše kad na kiosku nema dunhill a meni se puši:D ) trava je samo za posebne blagdane(čista molim ljepo,onak da pročisti:D jednom u 2mj ali onda se ubijem za iduća 2mj:D ) nekako mi najbolje odgovara dunhill jer se najbolje da vući:p inače pušenje je stetno za zdravlje:D

LordNitro 19.10.2004. 21:28

Kolko košta Dunhil?To nism nikad u svom pušačkom životu probao.

Freek 19.10.2004. 21:32

ah prešo ja Davidolf nisu ni skupi 3KM:D

LordNitro 19.10.2004. 21:40

Joj, ja bi bas prestao, al neide...:D

vga killer 19.10.2004. 23:23

Dunhill ti je 20kn.

LordNitro 20.10.2004. 07:07

Idem bas sad kupit da probam.:)

Jelc 20.10.2004. 13:39

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Dunhill ti je 20kn.
Ja ga plaćam 12:D

vga killer 20.10.2004. 23:48

Citiraj:

Originally posted by Jelc
:fuming: :grrr: :rambo: :rambo: :mad:

Paske 21.10.2004. 13:02

DAvidoff ako mi se da stati na benziskoj, Marlboro na kiosku.

Pederi iz Rovinja imaju monopol, tako da drugi brndovi kod nas slabo uspijevaju :mad:

Roller 21.10.2004. 14:02

Aj super, netko je otvorio i temu o cigaretama:D
Da, i ja pušim, kutiju plavog walter wolfa, jer je on za one koji postižu više (u 3Dmarku naravno:beer: )

Nego, može jedno pitanje za sve Vas pušače:

Kako reagirate na fektanje cigareta ljudi koji su "prestali" pušit, pa Vas svakodnevno fektaju? Onaj tip koji prestane kupovat, a nastavi pušit! Pritom ne mislim na cure koje zapale jednu uz kavu ili kad nekom u gradu nestane, nego baš okorjele fektaroše koji na svakoj kavi popuše pola Vaše kutije:fuming: a da se predstavljaju kao nepušači koji su prestali definitivno:gringo:

Paske 21.10.2004. 14:52

Citiraj:

Originally posted by Roller
Aj super, netko je otvorio i temu o cigaretama:D
Da, i ja pušim, kutiju plavog walter wolfa, jer je on za one koji postižu više (u 3Dmarku naravno:beer: )

Nego, može jedno pitanje za sve Vas pušače:

Kako reagirate na fektanje cigareta ljudi koji su "prestali" pušit, pa Vas svakodnevno fektaju? Onaj tip koji prestane kupovat, a nastavi pušit! Pritom ne mislim na cure koje zapale jednu uz kavu ili kad nekom u gradu nestane, nego baš okorjele fektaroše koji na svakoj kavi popuše pola Vaše kutije:fuming: a da se predstavljaju kao nepušači koji su prestali definitivno:gringo:

Naredba: set to ignore.

Imaš koju pljugu, znaš ja više ne pušuim .... itd.

JOJ, stari. Dal bi ti, ali u cilju tvog zdravlja - NEDAM :D

LordNitro 21.10.2004. 20:18

Takve ljude treba odjebat ako se to nastavi tako dugo vremena.Koji bi ti kurac trošio teško zarađene pare:) na nekog drugog?:rambo: fektaroši su GAMAD

Freek 21.10.2004. 22:44

Citiraj:

mogli bi se mi dogovorit nekako za pljuge:D

Jelc 21.10.2004. 23:20

Citiraj:

Originally posted by Freek
mogli bi se mi dogovorit nekako za pljuge:D
Živiš u Dubravi a nemreš se snaći za jeftinije pljuge...mislim ono...ubij se:D :D :D

Pa nisu vam valjda sve švercere polovili?

vga killer 21.10.2004. 23:23

Citiraj:

Živiš u Dubravi a nemreš se snaći za jeftinije pljuge...mislim ono...ubij se:D :D :D

Ova ti je dobra. :D

Freek 21.10.2004. 23:33

Citiraj:

Pa nisu vam valjda sve švercere polovili?

Ma lako za Marlboro i ove ostale, to se na šteke uzima. Al sa Dunhill-om su jako tanki. iliti uopće nemaju.:fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58.