![]() |
Citiraj:
|
Cuj, ima ljudi koji imaju itekako dobar razlog za kupovinu BAS OVOG stroja (doduse ne bas 3,2 GHz i 2.8 bi bio dovoljan), naravno DTP-ovci nisu ti :)
|
Ovaj naslov..bas me podsjeca na jednu temu u svastari
Aha, da, jeftin i kvalitetan novi auto :lol2: Meni je to fakat pretjerivanje i vise mi lici na neko preseravanje ili tako nesto 100k kn je dost novaca, mozda ako se rade ultra profitabilni poslovi, pa se ta svota brzo otplati... A i stojim iza ovoga sto je SU rekao, malo slabija konfa se slozi za puno manje novaca |
Citiraj:
|
Ha cuj, ako netko ima tih 100.000kn i zuljaju ga u dzepu, sto ne potrositi na ovakvu pilu? Bitno je da su ga decki iz Kreativnog zavaljali, a to kaj bu covjek radio s tim, koga briga :) Inace, ovakve pile se mogu isplatiti sa jednim jedinim projektom, ako takav projekt zaista trazi takav stroj.
EDIT: naravno da bih ja radije za tih 100k kupio dva takva, gotovo identicna stroja i nebih isao na precijenjene Cineme :) |
Citiraj:
Pa, rekel sam ti-oni koji nekog kurca i rade ga nebu uzeli jer mogu za te novce dobit bolje a za DFP ekipu je te preskup te nemreš vrtit SuperPi i Čmark 06 na tome:) |
Mogu za te nofce dobit 2 komada, skoro ista :) I zakaj mislis da se nebi mogli vrtit SuperPi i Čmark na tome? Pa gore idu Windoze (prek Bootcampa), remember? *zgad* :D
|
Citiraj:
Mislim, ne pratim baš ali je prije tak bilo... |
Da, grafulje za Mek imaju posebni ROM na sebi, mada kad ju izvadis uredno radi na piceku, ali ne i obrnuto :) A Bootcamp ti omogucuje potpuno nativno instalaciju Windozera na Mac, pomocu posebno prirpremljene particije za to, seta drivera (koje sve naravno dobijes uz Mac) i kokosju nogicu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma joj, kud baš u Clarcksona i Murcielago, uvijek se sjetim ovoga (four door saloon :D). Inače i da imam para na bacanje i podlijeganje vatre nebi si ovo kupio. Što je previše je previše, a "samo" dvije 8800 GT je stvarno loše - za te pare mislim.
|
Ma glupo je pistati savršeno kad se to već zna.....ali....savršeno je :)
no jedino vidim svrhu ovome ljudima kojima je život video obrada i grafička obrada i to je to... p.s. kako samo srede unutrašnjost i kablove....to mi je više fascinantno nego ostatak cijelog kompa... p.s.2 za 100 000KN si kupim zdravlje,sreću, i još mi ostane za komp:D |
Citiraj:
|
Designed For Preseravanje:)
|
Aha, znaci Core i7, trollanje po forumu i gledanje u razjapljene ralje posivane ribice Jenne Jameson po cijeli dan i rajcati se kako si Špic papak u selu sa ueber/mega pilom ? :D
Otprilike kao ova konfa za 100k kn koja moze kostati duplo manje i vrtjeti takodjer OS X + priljepke :) Zato i kazem kad bih imao 100k kn viska radije bih kubio turbo kabrio i tucao po obali, nego rajcao pitona na masu silicija i plastike :) |
Nikako ne razumijem kako si Apple dopušta stavljati "tvorničku" 8800 GT u ovakav stroj ?!? :stoopid:
Pa mogli su barem navidati kakav Accelero S1 :lol2: |
Citiraj:
|
uhh,koja zvijer,a čuj za te pare si kupiš možda i bolji komp ali si nigdje ne možeš kupiti 8 jezgreni procesor i 8 utora za RAM.
|
Možeš kupiti kaj god te volja, pa tak i ovo kaj se nalazi unutar tog Maca.
|
ja bi kupio to kuciste u kojemu se nalazi mac :D
|
Imaš ih na eBayu, te masi drugih i sličnih.:)
|
e da sad ste me podsjetili,imam prijatelja koji radi za vojsku i sada je afganistano i kaže da imaju takav sličan komp
|
I za kaj ga koriste?:)
|
Citiraj:
|
Glavno da im se uloženo isplatilo i da je moral na zavidnoj razini.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:roller: Da se ne bavi mozda i lovom? :D