![]() |
Citiraj:
,a pogotovo što je originalni glas i "glumac" u igri , rekao bi da možemo očekivati dobru igru... nadam se da ju nebum prešao u jednom popodnevu nego da bar bude kakvih 6-7 sati minimum...:kafa: |
nadam se samo da neće sjebati,recimo duke mi se uopće nije svidio ( sa onim ego forama i jebeni sims efekt,ko da nije mogao imati normalni jebeni helth)
|
|
jesam ja jedini kojem je ovo (nazalost) ruzna i zastarjela grafika?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Joj daj ne opet. Bez beda mogu igrat i Paynea 1 i 2 bez obzira na grafiku jer su igre jednostavno odlicne..
Prije ce bit da ce grafika biti zadovoljavajuca, a da ce prica i sam gameplay bit za bananu nego obratno. |
Moramo se pomiriti... da je došlo doba kad je sve u "banani" :D
Čekamo da to osvane vani pa da zaigramo, ovako naklapamo. Da su samo grafiku sriktali, malo fizike, vece mape...nebi bilo problema vjerujem. |
dobra je grafa
neki modificirani GTA4 engine izgleda no problem je setting ne mozes ti napravit max payne igru u brazilu ono, palme i trebe oko tebe a glazba ultra depresivna (klasicna max payne) totalno nije max payne stih trebali su se drzati americkih gradova i nebodera i crnjaka |
|
Citiraj:
i ovdje ima zanimljivih slikica i informacija http://www.gamespot.com/pc/action/ma...ks-max-payne-3 |
Prema ovome igra bi trebala biti super , samo neka bude optimizirano kako treba. |
stvarno izgleda dobro,dobro pogođen štih igre... :)
nadam se da se nebu bilo "konzolitisa":sweating: i bolje im je da ima pucnjave non-stop :D |
|
Baš kako Ordem kaže, smatram da je blesavo to što se moramo napucavat pod suncem u potkosulji. Na ovim klipićima mi igra izgleda ko El Matador. Ne znam jeste to igrali, smeće je :D.
Max Payne je poznat po svojoj Noire atmosferi, koja izgleda nije prisutna u ovoj igri. Nadam se da sam u krivu. Al u svakom slucaju igrat cu pa cemo vidjet. Jedan od najboljih PC serijala bez sumnje. |
Max Payne 3 multiplayer screens shoot in
Citiraj:
|
|
zakon jedva čekam!!! I još MP!!
|
Samo da nebude odgoden ko far cry 3
|
|
Citiraj:
Max Pejnu III-ici ću pak dat šansu na račun stare slave, ali ne očekujem puno. |
Max Payne 3 PC System Specifications
Operating System: Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3 Processor: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ RAM: 2GB - 16GB Video Card: NVIDIA 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM Sound Card: 100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live HDD Space: 35 GB Op, op ! Podebljano je preporučeno, da se bolje uoči :D Nisam nešto posebno nabrijan na igru, ali nakon ovoga .. živo me zanima čemu takve perverzije od zahtjeva. ( izvor ) |
Nisu to minimalni i preporuceni zahtjevi nego raspon na kojem hardveru ce igra radit.
|
Ma radit će to i na puno slabijem HW. :) Jedva čekam. :)
|
Citiraj:
Otkad je to praksa? I što ako imaš npr. više RAMa ili 2x680? Vadiš van jer nije u rasponu? Imalo bi smisla da su stavili samo minimum, a ostalo po sistemu "više je bolje" pa tko koliko ima. |
Marketing. Svi portali su prenjeli tu apsurdnu vijest i to je ono sto se trazilo. Da vise ljudi dodje do informacije da ce ubrzo novi Max Payne.
Nisu to stroge granice, vec informativni raspon hardvera. |
nitko ne komentira 35 GB? :lol2:
|
35 gb nije problem. Smješni su "zahtjevi":D dobro da ne piše na svom HW od 1992 do 2012
|
Igra je dobra,svidja mi se sto nemozes lutati okolo.Znaci nije open-world igra.
Ali te igra sama vodi u non-stop filmsku akciju, koja te vuce na jos... I za sada najdrazi izljev Max-a ""I had a hole in my second-favourite drinking arm" |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |