![]() |
Citiraj:
|
A hebiga ima jos nekih noviteta tako da eto svi cekamo
|
Citiraj:
Mogli su bar staviti neki banner da je under konstrakšn :fiju: |
rip gamer.hr :(
|
meni radi :D
|
radi ti u tvojoj mašti :P
|
aha... grunuli su nekako kad je playstation network pao. cudno?
|
nije nista rip
doci ce uskoro samo se treba strpiti :D |
još ne radi. :stoopid:
|
Up je gamer, konacno... :D
|
up up !
|
fala qurcu :D
a di su noviteti? |
jel radi ?
to je novitet :D |
Citiraj:
jos da decki ponovno pocnu radit recenzije a ne stavljat linkove od tuđih, bilo bi super :p |
ti si neki komedijas a :D
a gle uvjek se mozes javiti za pisanje recenzija :) |
Citiraj:
al volio bih da gamer vrati staru slavu .. pa da drugi linkaju njihove recenzije :D |
i ja bi ali tesko...
|
Citiraj:
S tim da je toga najvise bilo u egotripu ali se to sad po svim podforumima prosirilo ko kuga... :wtf2: |
slazem se sa gornjim postom u cijelosti. bila su druga vremena, ja se sjecam da sam se prijavio tamo zbog Enemy Terrritoryja neke 2003. i forum je odlicno funkcionirao, friendly okruzenje i slicno... danas su dosli "neki novi klinci"
a da se gamer ne moze vratiti na staru slavu djelomicno je istina, ali admini bi mogli poceti uvoditi reda na svaki forum i podforum i cistiti gluposti. selidba na novi hosting je bila idealna prilika, samo treba postojati volja |
Citiraj:
Tako da se slazem...moglo bi se malo to ublazit da ima volje od admina..... |
:)
a gle admin provodi nekakav mir doduse i ja bi neke promjene al eto kad nadređeni kazu to mora tako biti onda je to to... |
do prije jedno 2-3 god sam svakodnevno dolazio na gamer, sada se to svodi na povremeno bas zbog toga sto nemos normalno ontopic razgovarati sa ljudima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |