Ugradjena 9500gt , zauzima dva slota , pasivnjak bas i ne ulijeva povjerenje na prvi pogled ali funkcionira dobro , default 550 - 1600 , potpuno stabilno radi na 670 - 1850 a pod potpuno stabilno mislim 3 kruga sintetike 06 , htio sam ostaviti na tim postavkama za buducnost ali frend nije dao jer zeli stabilnost umjesto brzine i zato je vracena na default . Kratko probao PES prosli na 1280x1024 i nema zamjerke , zatim Cod 4 na istoj rezi i medium detaljima i isto bez zamjerke , a frend se cim sam otisao bacio na Wow i to ce grafi biti jedino opterecenje , poslije mi stigao i sms sa Hvala za savjet , Wow izgleda genijalno i leti . Dakle , za 339kn potpuno ok grafa i rekao bi najbolja kupnja jer dolazi sa 256mb ddr3 memorije i to je za ovu grafu prava mjera i puno bolje rjesenje od uzaludnih 512 ili 1 gb ( ne moram ni spominjati da je frendu trgovac probao uvaliti 512mb ddr2 model sa pricom da je duplo bolji zbog 512mb a ne puno skuplji ) , a i pasivno hladjenje je plus , dobro je sto odmah na sebi ima obicni Vga konektor , jedini minus zapravo je samo 1 godina garancije .
i jos nesto da dodam - za 550kn 4670 nudi puno , ali za 30kn vise 9600gso nudi vise za igranje ...
|