![]() |
Ja na balkonu imam 8mbit flat wifi slobodan pa mi dobro doje za ajfon :D
|
Evo i ja ću otključati svog Thomsona 8mbit/flat - Split.
Koje ime da stavim ? I...ima li neki program koji stalno nadzire wireless promet, tako da znam koliko se ljudi spojilo ili koliko ih je trenutno spojeno/koliko skidaju, itd. ? |
Ovisi o Routeru. Trebao bi u postavkama imati mogućnost zapisivanja logova.
|
Citiraj:
Moj router je uvijek dostupan iako imam basic paket. Po ljetu ima ljudi da se prištekaju al ništa strašno da se nabija promet. |
Citiraj:
I moj je otključan a ko ce u Kašini uzimat signal :D :lol2: |
Ja bi otkljućao, ali mislim da sam jednini s wlan u krugu 10km :D
|
dal moze netko napisat na kojim ce sve lokacijama biti otkljucani wlan portovi ?
|
Citiraj:
|
Postoje li kakve opasnosti kod otključanih routera za mene?
Npr. nađe se neki hacker u prolazu s laptopom i preko mog routera upadne u Pentagon ili tako nešto, pa ja najebem? :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tugonica... Jedva mi susjed prima signal jer ja njegov malo primam. |
Tugojnica... da, tam je bilo ono razbojstvo, no nvm.. nadam se da ce se u 1. postu upisat tko ima otkljucane rutere i na kojim lokacijama :)
|
Tko hoče upisati lokaciju neka upiše, a ja ću pokušati pratiti temu i Editirati prvi post.
|
ideja je dobra samo ...
Da, dobijem ponovo opomenu od carneta za skidanje nelegalnog sadržaja, nop ja sam protiv :) sry |
Citiraj:
|
Ja na kući imam 19dbi usmjerenu i mislim kad bi ju otključao da bi vrlo brzo dobio cijelo selo i deset talijana sa jahtama na mojoj anteni :)
Ali kad sam u Opatiji slobodno mi otključajte rutere da mogu skidat torente. Ljudi molim Vas oni koji nemaju flat zaključavajte svoje rutere nisu svi ljudi fer... |
Citiraj:
P.S. Može mi tko reć gdje se nalazi event log u Speedtouchu 780wl (t-com brandiran) ? |
evo i ja cu otkljucat, mogucnost koristenja u gornjoj kustosiji-kustosijanska (Zagreb) od ulice srednjak do barbaricevog puta te jos malo u srednjaku isprobano na svim lokacijama. 4 Mbps
|
AMD, pa Božić je i 7. siječnja! Produži akciju i na pravoslavce ;)
Nema me u Hrvackoj u to vrijeme, al ću vas pratit odozgora. |
Citiraj:
|
Decki moji dragi ideja vam je plemenita ali jako priglupa. Shvatit cete to kad se neko bude zakvacio na vas nezasticeni wlan pa isao npr na internetu skidati pedofilski sadrzaj. Objasnjavajte vi onda policiji kad vam pokuca na vrata da ta IP adresa sa koje je skidan pedofilski materijal je vasa ali da to ustvari niste skidali vi....
|
Citiraj:
|
Eto, ako se ikada nađete u Čabru, nađite mrezu sa SSID (ProsperWiFi.NekaLokacija) pa se spojite i surfajte besplatno :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i nekak mi čudno da pedofili dolaze na PCE forum pa čitaju ovo, neznam kaj bi ih tu moglo privlačit na ovom forumu :D |
Citiraj:
|
Pa po gradu inače ima mnogo otvorenih hotspotova, npr. u nekim kafićima, restoranima, itd.
Po toj logici su onda ti objekti mogli odavno na*ebati, pa nisu...kako? |
Citiraj:
Ljudi nemojte se bojat. Što se tiče mene nemam WLAN, ali tko svrati pozvan je na jelo i net :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |