![]() |
cestitke ljudi :D:chears: :goood:
|
svaka čast :)
|
Čestitke, keep it up ;)
|
Također čestitke.
Dobar score za prvi put, fino ste se potrudili. Jelda da pare LN-a fino mirišu? :D |
Takodjer cestitke... I glavu gore , sljedeci put ce biti bolje... :D
|
Nitko nezna da sam imao poginut vozeci tekuci dusik u 4 termosice na mjestu od suvozača. Kad smo stali ispred firme ucinilo je kao da si otvorio sampanjac. Jos 1 km i ode fiat uno u p m
|
Svaka čast !
dubrovčani su me oduševili, kad ponovno ovo budete radili javite se da i ja nekako pripomognem :D |
Hvala svima na podršci :beer: :beer: Trudit ćemo se i dalje :)
|
Pridružujem se čestitkama! Svaka čast!
|
Svaka čast! Nadam se da ce biti sve vise ovakih pothavta u R'vata.
|
pa niste valjda zacepili cepove? ne to radit :)
|
Ako misliš od termosica, ne, naravno da nismo :)
|
U vezi FSBa Q6600, jel nije bilo da se wall javlja na 490MHz i kod najboljih promjeraka? A ovaj piči na 530MHz FSB-a.
|
Fino, svaka čast:chears:
Kad je sljedeća runda? |
Citiraj:
Citiraj:
@Tor - ako mislimo na isto, ja se svakako nadam da ćemo uspjeti ;) |
Svaka čast !!:respekt:
|
kaj reci neg svaka cast.. korisno utrosenih 15 minuta :p
|
nemam rijeca, svaka cast, kvadek pici ko lud :D
|
Mucho mucho :respekt:
Kao da gledam neki strani forum... napokon i kod nas LN2 hehe. :D Samo tako nastavite, nadam se da ce za slijedecu rundu jos zahladiti. |
Svaka čast momci ,samo nastavite tako i dalje:goood: :chears:
|
Bravo pavisha,bravo ekipa:)bilo je lijepo ovo procitat;)
|
Da se i ja javim malo iz ledene slavonije. Bilo je predobro i svakako će mo to ponoviti uskoro.
Eo par tipova ako se netko odluči raditi sa ln2: 1. U pravilu se nebi trebale koristiti plastične termosice ali ako imate nekoga (mene :D) tko će isprobati učinak i ništa se fatalno ne desi možete ih koristiti. 2. Opekotine od dušika su slične pravim opetkotimama jedino nema onog famoznog plika koji boli ko vrag, al iovako peče :) 3. Ako previše ohladite pivo u ln2 nije dobro, znači u umjerenim količinama. 4. Ako vam dođe gazdarica tokom sesije malo joj je teže objasniti što radite sa kompom i tekućim dušikom u njenon stanu. 5. Svi vas čudno gledaju kada vide da se "dimi" s vašeg balkona a vi samo stojite pokraj. Ovi je free a za dalje šaljem broj računa na pm :D:D |
bravo dečki samo naprijed:goood::respekt: svaka čast...
bem ti vraga 1.8 voltaža sa tekućim dušikom a ja mog tjerao na 1.8 sa frizerom uh:fiju: |
Decki svaka vam cast :)
Samo tako naprijed, stvarno ste si dali truda :) |
Citiraj:
Naravno, to je bilo u nuzdi, jer smo premalo imali pa je grehota da ista ishlapi, bolje da mi odemo... :D sala, termosice su se otvarale svako 15ak minuta, tako da problema NIJE bilo :) vjerujem da su i dulje mogle izdrzat, budem i to jednom prilikom probali :chears: |
Hej Rejz super ste se igrali :D
Znaci bilo je u Varaždinu prilicno friško. Al mogo si mi bar javit kad cete se nac. Znaš da bi došao. A i dobar sam si s veterinarom :goood: Drugi put javi |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka čast Razeru na rezultatu ( kojeg ste btw dobili dok sam otišo, nije valjda da me se Intel cpu boji :D AMD powah! Green pride :D) :chears: |
Citiraj:
Zamisli da ga ohladis na minus 30 pa ga slucajno onako nagnes i umres :) Citiraj:
|
cestitam ekipi i nadam se da cemo vidit jos ovakvih pokusaja u buducnosti, cestitke jos jednom... e da i nadam se da cete uspjet nabavit nekog E8600 sa x10 multijem pa mu crijeva izvadit :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |