![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
u dogovoru s dućanom lako pošalju natrag,ili najsigurniji način > na internetu ima neka agencija tj. web stranica koja ti dodjeli pravu adresu negdje u americi (koja zapravo ne postoji) ali čim se pošalje na nju ta ista web stranica preusmjerava paket na tvoju adresu u hr |
Citiraj:
|
Ma valjda nebudem takva pehista da kupim neke i onda mi krepa za koji mjesec :D
Razgledavam i sve vise mi se svidaju ovi TB hardovi :), mozda i koji upiknem kad sletim... Kaj se tice torbe moja sportska prolazi njihove dimenzije, a smijem uzeti naprtnjacu? Nije nest prevelika :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja, recimo, nikad nisam nesto posebno za kupovinu tamo, osim ako nije cijena 50% ili vise niza. |
Citiraj:
HP official site : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en...&lang=en&cc=us Samo sam želio naglasiti da smo "kanta za smeće" gdje se može prodati sve i sva. |
sve to mozes kupit kod nas.. ne nosit puno, a kupovat male stvarcice...
sad posto je kod nas obicaj se nakupovati vani... na kupuj se |
Citiraj:
Inace, modeli koji se redovno prodaju su samo jako mali dio price, moze se naruciti doslovno sve, samo je pitanje po kojoj cijeni i tko moze naruciti. Ista stvar je i s drugim vendorima. A to sto HP ne prodaje neke modele ili ovdje mozes naci modele koji se vise ne prodaju u SAD, to ima veze s puno drugih stvari. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod nas mozes dobiti sve sto pozelis. Ako mozes i hoces platiti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |