![]() |
Citiraj:
|
poanta je da ce segregator, jelc i mcg dobit nevidije :D
Mislim da cu si staviti u sig. Ove godine za Božić želim da Jelc dobi nvidiju :D Covjek te pita kako cete izvlaciti nagrade jer je BRUTALNO zabrinut za korektnost PCeksperta kod nagradnih igri. Ja preporucam da se to ogranici na clanove koji su tu preko godinu dana i iznad 150 postova. Ovako cete imat samo miljardu registracija kad se procuje i nista drugo. Tak jasno... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesi ti kad čuo za humor?
|
Citiraj:
to nekaj za jest? LOL koji n00b Firestorm je aplikacija, a uređaj se malkoc drugačije zove nadam se da si čuo za humor haha kak si se ispravio odma(izbriso djelić, neće niko skužit) :D sretno svima u nagradnoj igri:chears: |
Zahebo sam se, za uređaj, da...za moj "noobizam" se ne moraš bojati...
|
Citiraj:
|
Keep up :)
|
Citiraj:
|
da, trebalo bi igru ogranicit na ljude koji imaju vise od 200postova ili sl..
i btw neznam odgovor na 2. pitanje... ostala su macji kasalj :D ... medutim nekima su sva macji kasalj tako da.. |
Jesu ga neki pohlepni. Žele da što manje ljudi odgovara, pa da im se povećaju šanse za nagradu. Ja mislim da ne treba ograničiti igru zbog na osnosu nikakvih postova i slično. Nego bi bilo ok da ak se već nešto želi ograničavati da mogu sudjelovati oni koji su bili registrirani prije početka nagradne igre. Ali po meni zabrane ne bi trebalo biti. Neka ljudi šalju mailove što se mene tiče.
|
Citiraj:
Citiraj:
Nagrade su super, nadam se da će neko "poznat" dobiti bar jednu nagradu. GL 2 all |
Citiraj:
i da mislim da je vec red da se locka topic jer se vec pocelo gadjati govnima... tko hoce igrati neka igra tko nece nemora amen idemo dalje tm by sanader.... |
Čestitke na ovoj novosti. :)
Npr, na overclock3d sam odigrao sve nagradne igre, pa nikad ništa :D ...tak da...al nada umire posljednja :) Ovaj put preskačem, tak da povecam šanse Jelcu i ostalim A-team članovima. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
a jel mogu ja dobit 9800GTX+ baš bi mi dobro došla :-) eto možete slučajno odabrat mene ako može nou frks .-)
|
lijepo, lijepo... ja sam jednom davno bio dobio PcE kapu na nagradnoj igri tu na PcE :D
|
Citiraj:
|
Posto su fine nagrade eto i mene u nagradnoj igri :)
|
bogami bum se i ja ugural u tu nagradnu igru...
ne sjećam se da sam nešto osvojio u zadnjih 20 godina... osim čepova za flaše :) |
al mi nije jasno kako to da su se sjetili napravit nagradnu igru?
mislim, znam da je toga prije bilo često i da je ovo jedno vrlo ugodno iznenađenje, ali nije mi jasno kako to da nakon toliko suše dolazi nova nagradnjača... edit: bilo bi dobro kad bi se provela anketa kroz nekih tjedan dana tipa "Koju biste komponentu kupili da imate npr 2000kn na raspolaganju" i ponuditi neki izbor. Kad prođe glasovanje, organizirati nagradnu igru i to ponuditi kao nagradu. premda bilo bi zanimljivo kad bi i pitanja bila malo teža, baš da se vidi da čovjek zna nekaj... al u današnje vrijeme ipak je to teže "google je tu"... |
Citiraj:
|
Kako da smo se sjetili? Ideja je bila stalno tu, no sponzori i neke druge stvari nisu, no sad su se poklopili, a vjerojatno i za ubuduće pa...
|
Citiraj:
nego mislio sam na konkretnija pitanja na koje je odgovor jedna ili par riječi, ali skroz konkretnih i usko traženih, te na koja mogu odgovoriti ljudi koji su jako dobri poznavatelji i informatike i elektronike. znam da bi time eliminirali nekih 75% foruma, ali kaj je tu je :D |
ma ovo je neka navlakusha - nova lova i sl :D
narafno da cu i ja izazvat srecu |
Zaboli me kako je doslo do nagradnjace, kada mogu i ja nesto osvojiti. Ne znam sto se svi bunite, sada kada i mi obicni smrtnici mozemo nesto osvojiti (naglasak na mozemo :D).
|
|
Citiraj:
|
Ja sam bio prije pol godine otvorio jednu limenku sa raznim grickalicama (bademi, kikiriki i slicne stvari). Prosao je rok trajanja pol godine, ali kaj moze biti lose od toga. I otvorim tako ja i izvucem papiric. Cestitam. Osvojili ste bicikl. Nagradna igra je naravno prosla odavno. :(
Sada cu barem vidjeti rezultate odmah :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |