PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rač. zvučnici u automobil?! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=12549)

plisani 14.09.2004. 23:14

ne

Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC
tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat

plisani 14.09.2004. 23:14

ne

Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC
tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat

plisani 14.09.2004. 23:15

ne

Doom 14.09.2004. 23:43

Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu. Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ... tako da mi samo napajanje nije predstavljalo problem:beer:

Gabre 15.09.2004. 00:06

Citiraj:

Originally posted by Doom
Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu. Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ... tako da mi samo napajanje nije predstavljalo problem:beer:

o, ja se to ne bi usudio raditi..
nego, kažeš da je bas bio jak, koliko je inače snaga woofera u tim zvučnicima?
moj je 25W

Doom 15.09.2004. 00:28

Ne znam tocno. Otprilike 30w rms. Stvar je u tome što Logitechov sub ima dvije bas komore i dva bas zvučnika + nekakav radijator u kutiji od suba tako da grmi za nepovjerovat.

Gabre 16.09.2004. 11:18

Citiraj:

Originally posted by Doom
Ne znam tocno. Otprilike 30w rms. Stvar je u tome što Logitechov sub ima dvije bas komore i dva bas zvučnika + nekakav radijator u kutiji od suba tako da grmi za nepovjerovat.
a ja baš mislio da ću ovo moć spojit bez većih problema, kad ono kura*!

Denzil 16.09.2004. 15:38

he he.. E Gabre2, vidim da si kolega Vodenjak pa otud ta ideja..i ja sam takav: goood : ...
uglavnom, ja podrzavam inace sve takve pothvate, ali ti se ocito uopce ne kuzis u elektrotehniku (mislim AC-DC Pitanje)..pa ti preporucam da to ne radis ili si dovedes nekoga da ti to napravi jer ces sj&%/ nekaj..

Edit: ja sam spojio cooler od kucista na zadnju sajbu ficeka da mi ju odmagli i sve radi:)...tek tolko da se pohvalim da imam ficeka:beer: ..koji je BTW 4 sale ak se neko interesira (regan do 01/05, 84.g. i u savrsenom stanju-ja slago:)..

Gabre 16.09.2004. 19:33

ja i elektrotehnika - :argue:

ma možda bih i našao nekoga da to spoji, ali mi je glupo što ih onda ne bih mogao koristiti ponovno na kompu...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26.