![]() |
Citiraj:
To je za mene ko SW-fana, ko bozic i rođendan zajedno:D |
Citiraj:
|
Kao i većina, jedva čekam. Glede datuma, ne znam baš, opće poznata stvar u svijetu MMO-a je da se release često zna pomicati i pomicati...nikada prema naprijed naravno.:D
Glede igre, opako mi se sviđa sve što sam dosad vidio (kako i ne bi jednom SW fanu) i ako budu pratili trend svih dosadašnjih SW igara (koje su doduše bile single player) kvaliteta je zagarntirana. Jedino me malo smeta retardirana "a la ljeto 2005" grafika koja je vrlo outdated za današnje standarde, čak i za jedan MMO. Ili je to mene samo razmazio AoC. Ništa, do tada ću pikat Aion pretpostavljam. Otkada sam ušao u svijet MMO-a, SP igre mi više uopće nisu promamljive, čak ni kao rekreacija.:goood: |
Citiraj:
Meni je grafika dovoljno dobra, neka samo to dovrše pa da probam trial, i nedajbože se navučem :D |
Pa ja mislim da to nije ni konačni izgled, da ce kasnije oni to uljepsat sve;).
Pa ni meni uopce vise ne trzam na SP igre odkad igram mmo. |
otkako sam vidio onaj trailer za igru ne mogu je se nachekati...
nadal sam se da ce je nekako ranije izbaciti, ali uzalud nada :D sutra si uzimam Champions Online, pa ce me to drzhhati do SWTOR :D |
|
Registriral sam se, pa budemo vidli kad bude došla beta verzija...valjda bude ovaj mj!?
|
evo fora site, www.swtor-croatia.com izgleda ko pokušaj skupljanja cro ekipe :)
|
Citiraj:
jer ovo mi se čini dobrom idejom |
bilo je nekih pokušaja mislim, ali nije nikad zaživilo.. inače wow igram od 2006 i stvarno mi ga više dosta, vrijeme je za nešto novo :amen:
a po svemu sudeći, ovo bi moglo bit to, ma da se još jako malo zna o igrici pa su večina detalja špekulacije |
Ja sam se obradovao kad sma vidio naslov, no usljedilo je razocaranje nakon sto sam vidio info da je MMO... :-/
Ponadao sam se da je to neki nastavak koji predhodi Kotoru, no nist od toga... steta.. |
Izašo je novi trailer koji izgleda ubojito :D :
|
Cjeli sam se naježio Oo
|
kamehame :D
|
Nek već jednom snime dugometražni (bar animirani) film, jer ovaj The Old Republic i novi The Force Unleashed 2 materijal, je šteta upotrijebiti samo za igre.:)
|
Citiraj:
Istina meni da neko nije reko da su traileri za igre nebi skužio :D |
Citiraj:
Jedva čekam proljeće:goood: |
The Force Unleashed je sramota za SW serijal, možda ne po priči al kaj su napravili od te igrice to je nekaj strašno...totalno neigriva na PC-u
|
Nakon ovog zadnjeg trailera očekivanja su mi se puno povećala te sam sve sigurniji da igra neće failat ali pobogu zašto je rade ko MMO?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ponešto filmića sa E3 na official siteu...
http://www.swtor.com/news/news-article/20100614_001 |
The Old Republic i The Force Unleashed 2 bi bili savršeni da imaju ova feature.
Mislim krajnje vrijeme bi bilo da lightsaber počne rezat štogod! Cut Cut Cut |
Uf, nemrem ovo docekati, za razliku od WoWa za ovo cu cak davati mjesecnu pretplatu ( a koliko vidim, navodno ce biti manja od WoWa ) i uzivati dok ne izadje Guild Wars 2 :)
Traileri izgledaju premocno, a i gameplay filmovi sto se mogu naci na YT su isto strava, vidim da su kombinirali kotor borbu sa Mass Effect nacinom razvijanja price ( svaki dijalog i nacini komuniciranja imaju utjecaja na ne samo daljnu pricu lika nego i cjelokupne price ). Vidim da na amazonu ima za preorder, nekih 30 funti, kazu rls date 31. October 2010, sad koliko je to tamo pouzdano ili ne, to nitko ne zna, iako ne vjerujem da ce prije 2011 izaci... |
Gledao sam u nekom developer videu, ne sjećam se točno kad, i tamo pričaju o proljeću 2011 kao release date. Ne bih se kladio da će prije izaći. Koje ćete klase probati? Sith Inquisitor mi izgleda primamljivo, kao i Jedi Consular.
|
Da, stiže u proljeće 2011.:)
|
25.3.2011 je release date ... treba to docekati ... nadam se da ce biti neka public beta .. prijavio sam se za neku betu preko sitea ali jos nisam dobio nikakav info ...
uglavnom ... mogli bi do izlaska igre okupiti neku ekipicu ovdje pa krenuti zajedno :) |
Ma nekog tenka obavezno ak budem igro, dopizdilo mi kao mage/dps biti višak za raidove pre često :(
Inače me malo zbrinulo prije kad je predstavljena igra kak bu to izgledalo Jedi, Sith, Smuggler i trooper Oo malo klasa. Al izgleda da su ljepo pokrili sve. I još da komentiram ona CGI filmić, pa kad će lukas više nove filmove van ili igranu seriju, a ne igre i neke animirane serije samo ;( |
Eh, isti dan dok su počeli davati beta keyeve se prijavio i ništa od sreće :(
A baš sam htio isprobati Bounty Huntera :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:40. |