![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako sam i ja,kod mene install prodje ok i sve to,ali mi driveri onesposobe cooler na vga,tocnije regulaciju. Par puta sam probao i uvijek ista stvar...izgleda da ova beta ima malo vise bugova. Ja inace nisam nikad imao problema sa beta driverima. No nema veze,i ovako FC2 ide bez problema skoro na UH postavkama.Mozda bi tobio koji frame vise sa tim driverima,al sumnjam da bi bilo nesto puno.
|
da i kod mene je isti problem sa coolerom sa 180.42
malo su ga ukenjali |
Ovi driveri su živo ****e... Pad performansi u COD-u, raspadaju se teksture u COD-u... Kaos... Valjda će ih doraditi kako spada i vratiti na staro...
|
Imam prosjek 3fps-a manje nego sa starim driverima u FC2 :Machineg:.... katastrofa... a i u ostalim igrama... vraćam se ja na stare
|
Lol, pa opće nisam skužio:D da i ja nemogu kontrolirat brzinu, ništa vračam na stare.
|
Meni rade savršeno... FC mi ne spušta ispod 30 fps-a na max detaljima na 1680x1050 rezi... bez AA...
|
Očito da sere na seriji 8.
Ev, ja ću sad probat na svojoj grafi... |
rade odlicno, ali nemogu i ja hladnjakom upravljat.
|
meni slabiji rezultati nego 180.42
|
Nadam se samo da ce donijeti neke pomake osim marketinga
|
Kod mene se u rivi smanjla vrtnja venta ali sam ga opet vratio na 50 % i sve normalno..
|
jebes to, 178 imaju vecu performansu u CODu, stabilni su, FC2 ne pada ispod 30 fps na ultra detaljima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |