![]() |
Ako netko hoce prati CO-OP, dodajte me: Alph4Dawg
|
Eo predjoh za nekih 6 sati.
6\10 |
tako kartko?! uzas
|
meni je igra trajala možda 6minuta... baš loše
i još dok vidim konzolaške kontrole, umjesto press enter on veli X, A, LS ili koji Bog... dovoljno |
Nikakve slicnosti sa dobrim starim Syndicate.
Sve igre danas prave na kalup COD igri,teze smece... |
Citiraj:
pa kaj se neda to izbaciti, meni ide na živce čupati gampad stalno da bi zaigao ove nove igre ? Uvjek mi mixa kontrole u stilz, malo mišem pa ondaA ili B i sl.. ponekad napiše X , a neradi na gampadeu, nego drkam po tipkovnici tražeći što je i igra je od početka i meni nezanimljiva |
Meni je najveći problem šta moram nosit sunčane naočale dok igram ovu igru, kako su krenili s ovim novim igrama možda uskoro vidimo Razer ili MadCats naočale za igranje.:D
|
na pola sam igre dosao , tj milestone 10 , sve je teze a AI neprijatelja sve bolji :)
|
Citiraj:
U MAD BRO? :D :D |
zavrsio sam igru , dosta je midfuck ,tezak AI protivnika igrao na normal , kaj se kraja tice mi bzvz, unatoc tome odlcna cyberpunk pucahina ;)
|
untaoč lošim kritikama i ocjenama odlučil sam probat igru i čist ok,
još ak igra postaje teža kak velite onda ju možda odigram do kraja |
i mene je zacudilo zasto su takve lose kritike po stranim portalima i forumima :wtf2:
|
Jedino sto valja u ovoj igri su Bossevi, ostalo je meh... a ovo sta su poceli raditi sa jacinom svijetla i refleksijom u igrama je uzas :hitthewal:
|
Evo odigrano do kraja.
Osim par novih featurea ništa posebno. Single player kampanja prekratka i linearna. Grafika osrednja, puno blještavila i neuništivih objekata po hodnicima (pardon mapama), osrednji level design, predvidiva priča/radnja (možda se nekome pak i svidi), replay value = 0 ..... S druge strane AI je prilično zayeban na hard težini, atmosfera je ok, stalna akcija prisutna, nema bugova, auto aim možete srićom isključiti. I to je to! Isprobajte kod Vaših "prijatelja" prije eventualne kupnje, a kupovinu ove igre smatrajte donacijom zloj korporaciji zvanoj EA :D |
meni nije jasno gdje je ( i kako ) nestala ova igra :
http://www.pohrani.com/t/L/11D/25zTM...7881323-00.jpg i nastalo konzolaško napucavanje koje traje 6 sati,nema veze s igrom iz 1993,...? :S i onda pogledam da piše EA ^^ ...kako bi bilo ljepo da ta firma propadne :hitthewal:.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |