![]() |
mislim da je problem u tome što apple ne koristi displayport, nego *mini* displayport, koji je njihova izmišljotina.
|
Ako računamo da će doći vrlo vjerojatno 7500 kuna (ista cijena kao sadašnji 23"), definitivno je preskup za kućne korisnike.
Ima dobru matricu / osvjetljenje, no glossy ekran je smrt, a i ergonomija je na razini samsunga od 1500 kn. Tako da zaista ne vidim koji target audience oni ciljaju, i cijeli proizvod mi se čini kao promašaj. Profići ga neće uzeti zbog glossy ekrana, nepostojećeg OSD-a i očajne ergonomije, a "obični smrtnici" neće zbog daleko nedosežne cijene. A što se profića tiče, oni se klone daleko od appleovih LCD-a, jer i Cinema Displayevi i 24" iMacovi pate od burn-ina. Dakle jedina preostala skupina je ekipa koja ne zna di će s parama, i hoće neš shiny na stolu. A takvih sam se ljudi nagledao jer već neko vrijeme radim u iStyleu. |
nije li to ogromna skupina? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hm
ima jedan drugi problem ovdje. ovi monitori imaju mini displayport i ja ih ne mogu spojiti na niti jednog od tri mac-a koja leze na stolu tu kod mene, a zadnji je kupljen pred par mjeseci. ista glupost kao na mac airu. reducirali su izbor konektora iz ko zna kakvih razloga i sad moras teglit torbu punu dodataka ako zelis da to necemu sluzi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |