![]() |
Citiraj:
|
ja sam mislio ovu Gigabyte GF 7900GS, 256MB DDR3....al izgleda da je nema u ove dvije trgovine na koje sam ogranicen.....ajd dajte savjet koju, znaci negdje od 800-1200 kn, po mogucnosti 256 bitna da je....
|
Citiraj:
|
GF 8600GT
Imam namjeru kupiti navedenu graficku za HTPC koju cu spojiti na Sony lcd od 26". Leadtek GF 8600GT, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI
Zamolio bih Vas za Vase misljenje vezane uz ovu kombinaciju. Hvala. |
Kartica je super, ali kuler je dosta glasan dok ga ne utišaju driveri. Odnosno, dok radi na 100% je glasan, a to je samo dok driveri ne smanje brzinu okretaja. Inače niti pod najvećim opterećenjem ne ide do 100%, iako se ne bi moglo baš reći da je super tiha.
|
eto ja sam nedavno kupio tu karticu za multimediju , i preporucio bi ti ju....:goood:
naravno ako zelis igrati mogo bi potrazit dalje neku drugu jer 8600gt u usporedbi sa mojom prijasnjom 8800gtx je doslovno u pola slabija...:kafa: ali sto se tice multimedije...prva liga...:goood: |
Multimedija je primarna namjena te kartice, jedino sto bih mogao zaigrati je CoD, nadam se da moze pogoniti igru.
Jos jedno pitanje, procitao sam na Leadtek-ovim stranicama da u paketu dolazi HDMI kabel, jeli to istina? |
osobno bi ti radije preporučio ATI-evu HD 2600XT karticu puno je bolja za multimediu od 8600GT
imaš ih već za 700kn |
Citiraj:
istina. no i sa 8600 neces fulat. sto se tice kabla ne sjecam se jer sam na brzinu otvarao paket. kartica i paket su mi doma u puli sad a ja sam na faksu tako da ti to nemogu provjeriti. |
vjeruj mi HD2600XT puno bolje (čitaj manje opterečije CPU) dekodira HD materijal i ako mu je to primar onda nema kaj razmišljat
|
Koliko je to PUNO manje? Ajd, molim te, činjenica je da manje opterećuje, ali ništa značajno ako ima iti jedan proc koji ide na iti jednu ploču s PCI-e. Tako da sumnjam da će to osjetiti.
Kontam da se u ovom slučaju jedino svodi što više preferira i glasnoća ventilatora. Kako misliš da će osjetiti razliku u zauzeću procesora između 5% i 15%? LINK A gledano na kvalitetu slike OVDJE se može vidjeti da su poprilično izjednačeni. EDIT: Prednost 2600XT kartica je manja potrošnja (iako ne puno manja), i manje zagrijavanje, ali s obzirom da ne znam kakvi su im cooleri, to će morat netko drugi posvjedočiti |
Svejedno mi je koji je proizvodac kartica, istina, nisam nikad imao ATi-ja, ali ako je ona bolja kod multimedije uzet cu nju. Sto se tice igara vazno mi je da moze pokretati CoD2 na high (to je jedina igra koju imam/igram). Reci mi DDR3 ili DDR4, sto bi mi se vise isplatilo za gore navedeno, jer ne mislim tako skoro mijenjati karticu nakon sto je stavim u HTPC.
Molim te jos mi reci koliko je bucna 2600XT? Hvala. |
uzmi DDR3 model jer ovi DDR4 su preskupi a to ne opravdavaju performansama
koliko je bučna ćeš morati pitati neke od ljudi koji je imaju, jelc-a npr |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
smijem pitati koja kartica(i od kojeg proizvodjaca) tisha medju navedenim?
|
Citiraj:
|
Pitanje:2x 8600 gt ili 8800 GTS
Malo me kolje cijena 8800 gts :lol2:pa sam počeo razmišljat i o ovoj verziji-pomoč!!!:care:
Jel netko probao?? |
bolje ti je jedna 8800 nego te dvije ili ako nista drugo i ako ti netreba dx10 onda najbolje dvije 7900gs
|
ukratko, 8800 gts
jedna 8800 je u igrama puuuuno bolja od dvije 8600 gt |
grafa
Citiraj:
|
ako nemozes naci jeftinije ili polovne sa garancijom onda si najbolje uzmi 8800
|
8800gts 320 ubije te 2 u sli-u bez beda.
|
..polovne su po 1500,1600,1700kn sa garancijom..tako da ne traži dalje..dugo nismo imali ovako moćnu a relativno povoljnu grafu za ubost...
|
8800 GTS mislim da ubije ove dvije
|
Ne da ih ubije, nego ih iz masakrira.
|
bolje jednu GTS
brža je, manje troši i tiša je od ove dve zajedno |
Mislim da je GTS 320MB definitivno BEST BUY! Sve više nas je na forumu koji smo se odlučili za takvu zvijer i svi koji se dvoumite između GTS-ice i bilo koje osim GTX/ULTRA, UZMITE je! Vrti BioShoc na 1440x900 na high na 60 FPS!
ZVIJER! |
8800gts 320 je nova ti4200;)
|
Gigabyte GF 8600GT PCIE , 256MB
Pozdrav,
Zanime me sta mislite o ovoj grafickoj? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1130075 Tisina mi je bitnije od igara, ali odigram tu i tamo cod2, wow ... Radit ce na Visti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |