![]() |
R.I.P. žao mi je čovjeka, kolko sam ga upoznao preko telke bio je legenda :(
|
Počivao u miru Božjem.
Neka mu je laka hrvatska gruda. |
R.I.P spaljena legendo.
|
Steta, preminuo veliki glazbenik...
Mislim da nije bilo zabave, tuluma, dogadaja di se nije cula bar jedna njegova stvar... http://www.youtube.com/watch?v=2Nw8baInJU4 R.I.P. |
Life's a bitch ....
RIP |
R.I.P. majstore.
|
R.I.P. Legendo!
|
A lik trebao tamburati na danima piva u OS, bar sam tako cuo.
Steta, bilo bi sigurno bolesno. R.I.P. |
Citiraj:
P.S. molim bez prepucavanja ST-ZG i sl. ovi topic nije misto za to.niti je ovaj post usmjeren protiv bilo koga da se razumimo.ja san iz Splita pa gledan to malo emotivnije. |
potpisujem ovo kaj je rekao admiral...Dino je prešao na drugi nivo u glazbi a to mogu rijetki...R.I.P.
|
takav se vise nece rodit...
Dino one-and-only rip |
|
Citiraj:
RIP |
Šteta takvog čovjeka...bio je genijalac u glazbi. Sjećam se ko mali kad sam čuo Afriku sam non stop molio starce da mi kupe njegov album.
|
Citiraj:
Potpisujem...stvarno prevelika šteta što je otišao Dino - R.I.P. |
|
Citiraj:
Bio je dio odrastanja mnogih. Uvijek prisutan koncept i pojava. Slusali ga ili ne, za njega ste znali. Definitivno legenda ovdje i sire. R.I.P. |
Droga ga je stvorila,Droga ga je i satrala..počivao u miru.:nono::smoke: U svakom slučaju pionir funka u hrvatskoj glazbenoj sceni i veliki talent i inovator.
|
Počivao u miru
|
...volio je društvo ,zabavu, ekipu...a uz to je došla i droga. Umro je za svoje ideale...išao do jaja. To cijenim!
|
rip
|
jedino što mogu reći je
R.I.P |
R.I.P.
Legendo :care: |
R.I.P
Dino Dvornik-kralj hrvatskog funka |
Citiraj:
A napisati o osobi koja je izmislila funk u Hrvata i koji je živio svoje pjesme da je katastrofalan glazbenik, je već za šamarčinu. Stoga molim te da poštediš ovaj thread tih gluparija. :) Enfant terrible, RIP. |
Citiraj:
R.I.P Legendo |
E sad smo svi jadni i tužni :D
Ma molim Vas...... Bio jedan čovjek sviro k..... nešto i dobro odsviro. Pio drogiro se , napravio klauna od kćeri sad umro. I sad svi plačemo ? Rip, iz poštovanja prema ljudskom biću ali nemojmo bit licemjerni... Možda malo pretjerujem ali samo želim istaknut da ipak nije baš takva tragedija.... veća tragedija mi je što mu je stari umro... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |