![]() |
opet ferovci XD
(isprike na spamu :D) |
Citiraj:
Pa brate ako si ljubomoran odi i ti na fer. Hoces li upast to je druga prica... NHF :D |
Citiraj:
:fiju: (smiješno mi jer odjednom hrpa ljudi tu; a dobro, nije čudno ;)) |
Citiraj:
Šalim se, bio sam ja sa kolegom koji ima eee onaj 701:fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
previse nas je sad... imamo msn :kafa: |
uff, koliko nas se skupilo
Citiraj:
ps. necu vise:spam:-ati |
obozavam komp ali cu ga slati da mi sfiksaju vent, ponekad iritira....:chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mada nije neubicajeno, puno se ljudi na wind forumu zalilo na to... |
PozdraF, nabavio i ja Wind, i to bijeli. Imam pitanje glede dodavanja RAM-a, imam isto sticker na jednoj od rupa za Šrafe pa si nemogu sam dodat.
Dal mogu ja kupit plocicu u nekom ducanu, tipa Links, pa to odfurat na servis da mi oni to zamjene?? Ili moram kupit bas kod Feniksa?? I dal mi odmah dodaju RAM, znaci dok sam tamo, ili mora komp ostat dan-dva?? I jos sto se tice ventilatora, cini mi se da i ja imam isti problem, nekakvo krčkanje se cuje, nisam sad 100% ziher da je ventilator, al vrlo moguce. Jel tko rijesio sto na servisu glede ventilatora?? |
Citiraj:
imas li sentelic touchpad? |
Citiraj:
cak niti ne naplate sat servisa. |
Citiraj:
Dal zna netko di bi mogao nabavit Wifi karticu za laptope? Jel ima tog uopce za kupit ili moram narucivat prek neta?? Htio bi stavit gore OSX, al ne sljaka wireless s trenutnom karticom . . . |
Citiraj:
|
Jel netko primjetio nekakvo magnetsko polje tamo kod onog stickera za Win XP, donji desni kut??
Kaj je neki magnet unutra, il nesto slicno? |
od poklopca mozda? ... nagađam al znam da se poklopac zatvara sa magneticima...
|
To dolazi od zvucnika.
|
oke, ne da mi se citati sada sve, ali jel sam dobro pohvatao....ne radi mu wifi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
poslao sam mail SM servisu, prekjucer, i jos mi se nisu javili (trazio par info kako da predam lap na fiksanje)...to je tak uobicajeno da kasne ili ? :zdero2:
|
Pitanje glede web kamere, dal ima koji program s kojim se moze jos slikat da ima mozda neke efekte il nesto slicno, jer me zivcira ovo M$ sranje . . .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.liliputing.com/2008/09/ms...ant-onoff.html
wind ide u sleep i budi se iz njega na Mac OSu, veoma brzo |
koliko vas korisnika Winda ima problema sa zujanjem ventilatora? D ali je to cesta greska?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |