![]() |
Citiraj:
nego, tko su oni momci u plavom koji sjede negdje blizu terena i piju Coca Colu i jedu grickalice, pa nisu valjda Kazahtanci ??? evo 3:0 :) |
PS - Netko mi je izbrisao iz siga... :( Očito se to ne smije imati na ovom forumu...
PPS - Naši rasturaju... |
Odlicna tekma..ovakvom igrom razvaljujeme engleze nema sta!!!
PS: Dali je itko vidio sta je Kovac brzo maknuo sa stola poslje tekma, kad je poceo zavrsni intervju???? |
Citiraj:
Citiraj:
Litva razlvalila rumunje 3:0, francuzi trenutno puše od austrijanaca 3:1... |
Čudne se stvari dešavaju... Ako se tako nastavi, Uzbekistan će osvojiti prevenstvo... :D
I kad me netko čudno pogleda i kaže "kak fakat možeš gledat 22 budale koji hvataju jednu loptu", onda se po kvalifikacijam vidi zašto... :D Nikad ne znaš tko će koga... ;) |
evo rezultati iz kvalifikacija za svjetsko prvenstvo:
http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...hes/index.html |
1 privitaka
Evo je spremna za veceras :lol2:
|
trebao ja u zege al nist.steta.bas zelim na tekmicu.
danas ocekujem odlicnu igru nase repke (kao uvijek),i naravno slavlje vatrenih. takodjer mislim da englezi nemaju sto traziti ovdje s tom bahatoscu.odo u kladu :D |
joj ako spusimo ,bas me zanima koje ce se poruke ovdje pisati. :d
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi su bahati samo mi nismo, na sreću mi smo savršeni, mi nabijamo svakoga i mi smo najjači, mentalitet i pol :banana: |
Nekak me brine ovaj preveliki optimizam, valjda je to samo do medija a ne i do igrača:fiju:
|
Meni je tak svejedno ko će pobjedit. Mada engleska ne može igrati dobro nikada, jer su svi njihovi reprezentativci svi na otoku, gdje ima previše mržnje između velikana.
Skoro pa je nepojmljivo vidjeti da se nakon gola zagrle kapetan najtrofejnijeg engleskog kluba Gerrard i igrač njihovog najljučeg protivnika Scuma - Ferdinand Ista situacija je Lampard, Rooney, Terry, Owen, Ferdinand, Cole, Gerrard itd Sve igrači največih klubova, i največih protivnika Oni će pojedinačno biti među najboljima na svijetu, ali kombinirano, to neide tak |
Dudu majstore, evo ga na telki legenda nasa :D
|
2:0 opet za nas ;)
|
Malo smo lošije otvorili utakmicu, praktički se nismo mogli stati s loptom. Sad idu stvari polako na bolje ali igramo s grčem.
|
ipak će biti 3:1 za nas :D
|
Ipak cemo izgubit xd :D
|
Pušimo...
|
živili Vi pravi navijači
|
Mislim da ipak možemo preokrenuti rezultat, samo bez onog lakoćemo.
|
Uh jako tesko , izgubiti necem nerijeseno sigurno ali pobjeda visi u zraku :D
|
Moram konstatirat da Pletikosa nije siguran već nekoliko utakmica, kakav god prvi gol bio, kakav god peh, Pletikosa je loptu imao na ruci...
|
dećki koji je najbolji hladnjak za core2duo proceve,onak iskreno?:D
nemožemo vjećno imat pozitivnu rezu u maximiru,od samostalnosti nismo izgubili u službenim utakmicama,bojim se da je danas...:stoopid: :) |
ma joj, kuiš..Plekitosi je bitno da se baci na travu, a takva se lopta sa nogom skine bez beda..dok ona ide u gol, on još pada...užas
nea veze, nismo mi loši.. da smo one turke riješili bio bi sretniji..al ajde |
Skendera za golmana :D
|
Pušimo...
|
Citiraj:
|
Tup... Dobio englez po čka-pi... :D
I crveni supač.... |
Omfg dobio crveni.
2:0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |