![]() |
Dobar je lik :D
Click here, claim you reward!!! Milijunti posjetnik!!! Dobio si 100 dolara!!! Click to claim :D F**k hot chicks near Požega -||- near Slavonski Brod Find you sex partner Get laid tonight :roller: Citiraj:
Ali budem jedan dan |
I vi se još zajebavate s time?
Rezneš format, složiš mu particiju i My Documents mu prebaciš na nju, upozoriš ga da stavlja sve tamo ili će ostat bez toga i bok. Stick isto formatiram. Nema tog podatka koji je tolko važan da ga neću izformatirat. Zajebavat ćeš se s time 2 sata i nećeš ništ napravit, a za dva sata mu složiš Winse i sve programe. |
Amen!
Formatiranje je meni rutina Šta se imam zayebavat sa AVom kad nema toga koji će sve pobrisati Format c:\ mi najjača naredba :D |
Nije meni tesko formatirat, nek mi se fakat vise ne da instalirati 1000 potrebnih programa poslije.
|
Citiraj:
Norton ghost? Ovo što je kod tebe neće nitijedan AV srediti. Samo s formatom možeš biti siguran da sio ga se riješio. Nebi škodilo ni novi MBR upisati :D |
Citiraj:
I onda, jos dok sam zavrsavao skolu stickovi se nisu dali citati, bilo je puno problema sa tim. jako gadno za riješit:Machineg: |
Citiraj:
Nije uopce korisno kad imaš na računalu brdo programa koji su u razvitku i stalno izlaze novije verzije, pa kad restoraš image opet imaš programe koji su outdated... |
Citiraj:
To mu je samo savjet kaj da radi ubuduće, i da vidi kaj je trebao napraviti odmah nakon što je instalirao sustav sas svim programima :) |
Citiraj:
|
ja sam par puta pokupio nešto slično,samo što se nije kopiralo ovako brzo,ugl. prvi put sam ga uspio riješit safe mod, scan sa avg-om,ad-awareom i spybotom,pa onda u normalni način ponovio sve i na kraju puknuo restore na 3 tjedna unatrag i počistio hdd.
drugi put nije upalilo :D od tada pazim što radim i kome dajem da mi surfa po internetu sa mog kompa :D |
Treba komp sredit tako da ne pušta pa nećeš morati paziti ko di surfa... ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |