![]() |
Jest da je grafika jadnija s obzirom na godište al... Na prvu ruku igra mi se sviđa al samo iz razloga jer nisam puno inače igral nekaj realnije (RBR, GRT 1 &2, Race & 07, RD3). Nisam imal vremena. A šteta da volan stoji i trune.
|
hebeš grafiku, jedva čekam probat. Da li u igri postoji pravi dugački 21 km nordschleife?! ako da...... TOO :D
|
Bit će dobar mod za Rfactor, to je sve šta mogu reć za ovo. Lošije od GTR2.
Netko je naveo da se neće ništa desit ako prominiš iz 6. u 1. ?? Jesi li siguran da si isključio sve pomoći? Isi engine inače troši lamelu, ne znam kako je to ovdje urađeno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vozim sa isključenim svim pomoćima. Jedina stvar koja se dogodi kad prebacim iz 6. u 1. je da se auto okrene za 180 i više ništa. Nastavim samo voziti dalje. Gledao sam što sve mogu raditi prije nego rasturim auto toliko da mi ne da da nastavim. Vozio sam skoro jedan krug u suprotnom smjeru, pogodio direktno sve protivničke aute i vozim i dalje. A onda krenem voziti normalno, lagano pogodim auto ispred sebe i izbaci mi prvo suspension problem i odmah iza toga aerodynamics problem, auto se ugasi i izbaci mi poruku the damage is not repairable, race over. :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom malo sam čital po netu i ne blista baš Evolution. Možda stvarno ovaj novi bude kaj bolji - bar po grafici. Živi bili pa umrli. :fiju: |
super mi je igra. bolja nego gtr2 i race 07. samo da je malo jos bolja grafika ali sta je tu je.
|
svida mi se igra.... nego jel se moze iskopcat ona kamera koja gleda u kontra smijeru voznje, valjda kad se rizicno vozi ili uoci izljetanja jer strasno nervira ?
|
ali oni extreme su brutala. auti su preludi.
|
Bogami miloga kad sam vidio komentare vezano za Rd3 mislio sam da se radi
o nekoj igri koju sam 100% propustio kad ono Toca. Pa ta je igra nerealna do boga.To što ima finti je sve lijepo ali je nerealna totalno. Fizika je promašena da to nije normalno. A Grid nemojte ni spominjat dok se u istom forumu govori o gtr-u. :chears: |
Ja sam pokušavao igrati GTR na gamepadu i tastaturi ali nisam bas uspio upravljati vozilima kako treba...
To do mene ili ...? |
meni uredno radi na gamepadu rumblepad2, nego zanima me, imam problem kada bi se trebao okrenut koristeci rikverc, pise da je u rikvercu ali se nemogu pokrenut, pa u cemu je caka... BTW prve 3 staze sam finio na 1-om mjestu i vec se lagani privikao na igru :)
|
|
Probao sam ovo i nemoguće je tako odvoziti bez uključenih svih pomagala. Već kod najmanjeg trzaja volanom se M3 okreće za 180 ako nema sve te silne kontrole stabilnosti i gluposti.
|
Citiraj:
ovo ti je prvi susret s nekom SimBinovom igrom? :kafa: preporucujem da prodjes skolu voznje u GTR2, to ce puno pomoci :chears: |
ljudi, shvatite da je na tastaturi bez uključenih pomoći praktički nemoguće igrati.
no zato kad stavite volan, priča se totalno zaokreće. |
morao bih probati s volanom, ali s tipkovnicom je malo teže, kak piše, začas se okrene..
ok mi je igra, nije sad nešto posebno, ali za ubit dosadu, dušu dala |
Ma može se i na tastaturi igrat, s uključenim TC-om bez ikakvih problema.
Bez njega treba dosta koncentracije |
Evo, nabavio i ja dotičnu igru, šta reć osim :care:
Nemam zamjerke. Gafika se čini malo last gen, al mislim da je to više zato jer smo naučili na monitre natrpane razno raznim eye candyjem i sličnim pizdarijama, od koje ni ne vidiš teksture i modele tako da, i nije neki minus. Izgleda meni realnije nego npr grid (na estetiku dakle mislim). A o samoj simulaciji vožnje da ne pričam.... Zvukovi mašina daleko najbolji i najdetaljniji koje sam do sada čuo. I što je najbitinije, igra je teška i zahtjevna, al je svejedno moguće dobro vozit uz dosta vježbanja i prakse, a to se traži:goood: Još samo da mi je volan nabavit...Al ni na tipkovnici nije loše, samo treba malo više prakse i živaca. Sve u svemu, čista petica od mene. :respekt: |
jel se moze usred sezone promjenit (smanjit) broj krugova ?
|
evo do 7-8 cu nabavit igru... nadam se da nece iznevjerit!
edit: evo imam ju vec 2 sata, prvo sam se mucio sa postavljanjem kamere, onda sam 10 min izgubio na saltanje, itd itd.... dal se to moze na automatic prebacit ? i imam na 1280 x 1024 na max detaljima 90 - 130 frejmova! |
Zar nitko ne igra ovu igru;meni je predobra,pogotovo alfa 75 turbo e i koninsegg ccx gt klasa,pokušavam ići s alfom ispod 1:10 na nurbugringu,al neide:kafa:
|
Ja ne kuzim zasto vi tocu usporedjujetes s gtr serijalom... ajde da lfs spominjete onda oke... al toca...
|
ja sam totalno zbunjen, više nikako ne mogu nać opciju gdje da upalim wtcc extreme, i GT automobile, samo imam race 07 aute... ?? WTF?
nemam ni nirdschleife, ni ferrarie, lambo, i te aute.. |
Citiraj:
si probao serijal TOCA? od jedinice pa dvojke pa drivera? nekako sam dojma da nisi...nije bas savrsenstvo, no za razliku od tone arkada, ipak moze dati osjecaj utrkivanja. a ako nijedan razlog za to ne stoji, onda cu tocu staviti na prvo mjesto samo iz jednog razloga: SPLIT SCREEN! i tocka ;) |
Igra je fenomenalna, po meni najbolja voznja na PC-u. Ali su kontrole prekomplikovane :hitthewal:...
Imam PlayStation2 gamepad spojen preko usb-a, ali nikako da konfigurisem kontrole kako mi odgovaraju... najbolje do sada je uspjelo da je gas na desnoj gljivi, sto je :stoopid: Znaci ja bih samo najjednostavnije da kontrolisem, ono X gas, kocka brake/reverse i to je to :D Pa ako ko moze pomoci... :care: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |