![]() |
Citiraj:
mogu si i ja napisati billly bob thorton na čelu ,ali da ću zbog toga je*ati angelinu jolie...neću :D |
Nekako sumnjam da će je i on više je*at...:D
Trust me, Fortron 350W je više nego dovoljno za SVE osim ultra-teške kategorije. |
Citiraj:
|
mmmm da
Citiraj:
osim toga dva puta dnevnom mi je ionako sasvim dosta :p |
LOLčina... ajmo ljudi, znam da ni jedan ni drugi niste napaljeni pubertetlije, chill...
Sad sam skužio da fali na forumu : prc,prc : smajlić...:D |
Re: mmmm da
Citiraj:
:beer: |
: lol2 :
|
Oho, ovdje postaje vruče:D
|
Re: Re: mmmm da
bemti kako "stariji" ljudi grizu....ono direkt za vrat : nono :
kaj smo već zaboravili kak je biti mlad i nemati potrebe za plavim V tableticama??? ;) ili kak si lud kad ti taman pod ruku padne sviježe "meso" :D Citiraj:
hoću reči....znam da neki od starijih forumaša imaju "zmajeve" doma,ali od zebe sam više očekivao :D |
Re: Re: Re: mmmm da
Citiraj:
Ili si se toliko iscrpio ševeći 20-tak puta u zadnjih deset dana po ovoj sparini:D :D :D |
:p nije mi nik za bezveze mental....znam ja da svi vi nešto protiv mene ,al imam ja sjekiru :D (ovo je šala narafno)
dvadesetak??? kaj mi sad i brojiš (re)produktivnost :D :beer: |
[QUOTE]Originally posted by MentalHarikiri
[B]al imam ja sjekiru Ja u autu imam "svinjsku nogicu" od metra i pol:D Jedva sam Slovencu na grani objasnio da to kod nas spada pod normalnu opremu svakog vozača koji drži do sebe... |
ni to ništ...zamisli situaciju kad murija halta 4 bradata/čupava tipa,a u gepeku gro alata i naravno škare za rezanje onih žičanih mreža za armirani beton (ili "lopovska klješta") ,a jedan od dečkiju je poznat policiji po nekim "grijesima" iz mladosti....uglavno moralo se puno objašnjavati i uvijeravati da je to alat od starog : sweating
|
prije par godina su me cudno gledali na granici kad sam isao u Trst , pregledavajuci bunker u kome je bila sjekira..
kao ono "sta ce ti to?" --> "pa to je alat koji uvjek dobro dodje i zatreba" :D |
*spam* :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |