![]() |
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.351 http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.349 Ovu skluplju odnadavno i ja koristim, a za tu cijenu daje mnogo... Dok još nisam ubo 4850, integrirka mi je dala mnogo u igrama, a i HDMI izlaz je za svaku pohvalu. |
Citiraj:
Bez zamjere al meni nikako Asus neide sa AMD-om kolko god se oni trudili i ime bilo zvucno.. (kick)AssRock je pojam u ovom slucaju za stabilnost ako iskljucimo OC! |
Pa AsRock je low/mid end od Asusa... Većina elektronike dobijaju upravo od Asusa...
Ja sam te matične predložio jer imaju čisto solidni IGP, a i nisu preskupe, dok sam duboko razočaran u biostar, sami su sebi pljunuli u facu sa lošim hlađenjem i jeftinom plastikom na DIMM, PIC-X/AGP, PATA i SATA sučeljima, koji brzo pucaju... Zašto svi jednostavno ne ugrađuju te elemente od Foxconn-a? Ipak je on javeći proizvođač tih sitnica koje život znače. |
Prvo isprika mod-u na BIG ot-u!!
@valg nadam se da ne visis previse na Newegg-u (jedan amer prdne i ostalih nxn to udise..kaze super proizvod s kiselkastim smjeskom) a kad smo kod skupljanja smeca (low/mid end otpad od asusa) zavrsi konacnim zadovoljavajucim produktom (citaj bezgresnim proizvodom za dobru vecinu kupaca koji nisu skloni teroriziranju doticnih..a nisu svi Clockeri na ovom forumu i neki ne stavljaju konstantno prstic na NB..IMHO) Al POBOGU di si ti zapeo za asus na AMD-ovom playground-u.. EDIT: My Brain.. tek sad vidim da u sigu imas asus...my bad |
Iskreno, ni ne znam šta je Newegg :D (možda bi se trebao sramiti zato)
Ne znam, možda si me krivo shvatio, ja preferiram Asrock i Asus, te Abit, Foxcon i ECS. :) |
Savjet pozeljan
E ovako, curi bi trebala nova konfiguracija. Monitor i dvd przilicina nisu potrebni. Maticna neka ima integriranu graficku i zvucnu. Kupovalo bi se u Vemilu ili HG Spotu, a ideja je da komp izdrzi 2-3 godine. Dakle nista zahtjevno nije potrebno. sluzio bi za pisanje/surfanje/filmove sa tim da kada je upaljeno vise aplikacija odjednom ipak ne pocne stekati :kafa:.
Svaki konstruktivan savjet ili prijedlog je dobrodosao. Unaprijed hvala! |
Vemil:
mbo: Gigabyte MA78G-DS3H cpu: Athlon X2 5000+ ram: Kingmax DDR 800MHz 1Gb x2 hdd: Seagate 160Gb SATA case: neko ModeCom ili Codegen 400W |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |