![]() |
za početak,nepotrebne usporedbe gta iv i ovog jer se nema što uspoređivat,ili igra valja ili ne valja,nego i meni je prvo dio posto dosadan i nisma ga završio,pogotovo ona dosadna uvjek ista reketarenja sa protivnicima na istim mjestima na istim katovim,uz onu crtu koja je morala biti između nečeg,i zauzimanje mafijaških kuća mi je isto čudno bilo,recimo ljudi na ulazu u kapiju,njih ubijem,nakon nekog vremena se vratim nazad i opet netko stoji na kapiji,zamjenili su ih,to može proć.
|
Igra izgleda ko San Andreas, bar koliko mi se cini po slikama od Drvoja..Ne ocekujem Crysis od svake igre al ono nismo u 2004 :/
|
Nije sličan ni jednom GTA, kaj svi uspoređivate kuma sa GTA ! GTA je GTA a KUM je KUM !
|
Citiraj:
Znaci igra za pc je neoptimizirana i to je to, nemaju oni šta koga forsati da si kupuje ps3 radi te igre, jer onda bi je simultano izbacili i za pc u jos gorem stanju, ovako to je sastrane mozda koji buck još zaraditi. |
Al ste ga smorili sa tim gta "pravilima"...jos malo pa ce se morat nosit pcekspert pravilnik o "koje igre se mogu spomenut i kad"...
|
na gamespotu 4,5 zar je toliko LOŠE
http://forum.pcekspert.com/newreply....te=1&p=1318216:hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je ovo tebi fenomenalna grafika onda ja stvarno neznam.Grafika je uzas za danasnje standarde.Pa daj pogledaj screnshote iz mafie 2 i ovo i onda reci da je ovo fenomenalna grafika |
Meni je ok! Al nisam grafikoman...da je igra malo bolja bil bi puno sretniji neg da je grafika dobra...tebi se više sviđa ona igra FRAPS :) !?
|
Citiraj:
Pošaljem ti ja svoju u zamjenu-puno je bolja :D |
pa grafika nije toliko losa a mafija dok ne izade ne komentiram bas iz toga sto se bojim optimizacije :)
|
ma igra je ok.... za ubit vrijeme
sad su praznici, bar za nas školarce tako da ću igrat tu igru sve dok mi ne dojadi grafika je jedna ali što drugo da igram, a da je novo |
Igra je OK, nije niš posebno, ali ak vam je dosadno pravi izbor
Jedino me malo razočarao kraj, malo sam bolje očekivao, evo vam screen http://www.xfire.com/screenshots/mur...adced9aa5e.jpg |
bilo mi je dosadno pa sam ju prešao, moj zaključak je taj da je igra prelagana, prejednostavna i vrlo kratka tako da se nebudem s njom zabavljo preko praznika
neznam što bih igrao, sve nove igre su jadne i dosadne...... |
igra je u najmanju ruku glupa, zauzeo sam cjelu floridu kad sam došao u nju, i sad se ja vratim u floridu i zadatak meni nek proširim malo svoju vladavinu i nek to obranim, ali fora u tome što ja nemogu proširiti jer nemam kuda a niti nema što obraniti jer su sve obitelji mrtve, i ja nemogu sad dalje igrati! Pa to je totalna idiotarija da ja u takvoj igri si nemogu dati oduska i zauzeti sve sto se da, nego bi ja morao striktno sljediti ono sto mi oni kažu?
Uz to igra je napravljena za malu djecu što se tiče težine, dođem sam s 3 svoja lika koji nisu upgrejdani niti ništa i poubijam tamo 50 čuvara koji su unutra i još 20 koji dođu, a moja ekipa niti da ju metak krzne. Zaključak je taj da igru igrati samo ako vam je jako užasno dosadno i stvarno neznate kaj drugo raditi. |
Tek poceo igrati i zasad mi se cini ok , u nedostatku boljeg ce sigurno posluziti .
|
|
GODFATHER II - data_gf1.cab
Imam jedan problem pri instalaciji igrice. Kaže da je file sa DVD-a (data_gf1.cab) neispravan (corrupt) te da se ne može nastaviti instalacija.
Može li netko tko je uspješno instalirao igru uploudat taj RAR.? Hvala unaprijed!!:fala: |
evo ja dobio igra je ok nije losa...ne steka na konfi nista na max....
|
Odigrao sam ju vrlo brzo , i dojmovi su ok , zabavno , ne pretjerano tesko i izazovno , uglavnom solidna igra , smjesno je malo vidjeti lika okolo kak trci sa pancirkom i onim opasacem sa municijom a la Pancho Villa :)
|
Citiraj:
|
moze pomoc imam problem
instaliro igru od onog reloaded i kad ju pokrenem. prva misija tj uvod ono na balkonu tamo mi kamera poćne se vrtit u krug. samo u jednu stranu mislim da je ljeva. i nemrem izravnat nikak. jel netko imo slićan problem. EDIT: evo uspio rješti problem malo mućno glavom. problem je bio u usb joysticku koji je bio ukljućen a igra ga podržava. iskopćo ga i sada šljaka. |
Igram igru i sta god hebeno da napravim dobijem lovu no uvijek pise "unable to do favor kill condition"!? I hebemu sta da ja tu radim...samo ubijam ljude i tako to po gradu...... I imam samo dva lika samnom! Kako hebemu da igram to uopce!
|
Ppa izvrsavaj misije a kad ti pise to, to znaci da si ga ubijo krivo tiho ga da izgleda ko samoubojstvo ;)
|
dojmovi grafika crap gameplay crap
|
Meni je igra super nakon sto sam se "pohvatao" kako i sta.... :kafa:
|
soz na bumpu ali zanima me ak je netko igrao multiplayer, tj online? pa da mi to malčice objasni
|
Dali se prca sta o kakvoj ekspanziji ili nesto za igru..... :fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |