![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na provjeru me ponukao i jedan mali problemcic. Imam jedan k750 BROWN kojeg sam nehotice UBIO i ne bi bio nikakav problem vratiti ga u zivot da nije CID 36. CID49 nije nikakav problem,ozivio sam ih masu,ali stariji CID36 , problem nad problemima i jos je db2010 a ne Db2020. Koma. Samo upozorenje ljudima da se ne igraju s BROWN telefonima,a pogotove ne starijim CID-ovima. |
omg sad sam na setoolu stavio da se backupa gdfs i vec traje pol sata? wtf? kaj da radim? u xs++ je 2 min trajalo najvise
|
Mrvicu je OT, ali rekoh da pitam. Flashao sam svoj K550 u W610, ali s Mediteran verzijom. Kasnije skužim da mi treba S_E Europe da bi imao HR menu i T9. Može netko pomoći oko nabavke?
|
Citiraj:
http://www.red-gsm.net/index.php?top...14768#msg14768 |
router znas mozda odgovor na moje pitanje? znaci isao sam na read gdfs i traje vec 20 min? ocu osteti gdfs ako odem na STOP? thx.
|
Citiraj:
|
jao nedamise sve flashat ponovo :( , nista hvala na pomoci ... :)
EDIT: evo imo sam srece, otiso sam na stop i radi mob jos uvijek, stvarno sam dotjero mob skroz jos mi jedino fale ti patchevi koje nemogu stavit preko xs++? koji si ti program koristio? onaj far mi se cini malo kompliciran :P |
Citiraj:
|
Ma nisam imo strpljenja zavrsio sam al na srecu sve radi dobro, e sad citao sam na forumima da sa xs++ se ne moze patchat iako postoji ta opcija? Ona je kao predvidena za daljne verzija... ali ja bi probo..
E sad znaci imam ovakav patch: ; K810 SW-R8BA024 ; Remove "Warning: loud ringtones could damage your hearing" message when you choose 7-8 volume level in settings. (c) SiNgle (p) jasiek +44140000 12A1AFC: 08D3 08E0 08E0 To sad sve kopiram u notepad i saveam kao patch.vkp? i onda ga mogu koristit nebitno u kojem programu? ako jos imas volje pomoci. thx :P |
Nisam patchao k800 , odnosno k810 nikad , zadnje sam patchao k510 ili w200 - vise se tocno ne sjecam i da se ne pravim pametan , samo sam pratio upute sa jednog drugog foruma , tamo je bio patch naveden isto kao neki quote , i isto je imao ovak neko ime i ispod hrpu brojki , i od toga sam napravio patch , i ubacio preko programa i znam da je radilo poslije ... uglavnom znam da sam bio naletio na odlican tutorial za patch sa hrpom slika i islo je sve ko podmazano .
|
sad sam malo razmisljao.. :D napravit cu backup gdfsa preko xs++ a nastavit patchat preko setool... nadam se da ce radit, javim rezultate ;) thx router na pomoci
EDIT: fakat mi neide taj setool u glavu, napravio sam backup preko xs++ i sad krecem dalje i opet setool kod flasha nesto zeza, a nista sad pusit cu ga sat-dva nek odradi svoje, ak nece ko ga hebe :D |
Ja imam K800i i ako moze netko napisati sto je novo/drugacije/bolje/losije ako bi ga flashnuo u K810? I na kaj paziti itd... totalni sam tudum za to, pa ak se nekome da objasnit u par crta :chears:
|
Imas malo bolji media player, teme i dobijes Track ID.... Ja sam odustao od toga, samo sam stavio nove drivere za zvuk i kameru, ubacio si KD Player za muziku, i svako malo promjenim izgled ikona.... jednostavne stvari za napraviti a dosta promjene mobitel
|
Znaci u biti nije vrijedno zezancije s tim...
|
Ma nista posebnoga....ja sam iz prva mislio da mi je nekako rad u meniu bio brzi, no mislim da mi se to samo cinilo. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ma napisali ste da ima na cafemobil pa sam mislio da ne treba.
|
softver za k810i
e ovako zanima me gdje mogu skinuti softver za k 810 i kako da ga ubacim je klasicni copy/paste ili ima neki poseban postupak....nisam jos ovo nikad radio a znam da moj mob ima stari softver....e sad a ako neko zna pomoc bi dobrodosla......
|
pa moze preko mobilong interneta skinut sta je jako vrlo jednostavno,a postpuak fleshanja(prek pc-a) samo firmware je dosta težak i moguce je nest smrdat ako se nezna kaj se radi
evo ako bas zelis ovdje je tutorial kako to napravit (ovo je za k800 ,a k800 je jedank ko i k810) Code:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044 |
e to preko mobilnog samo ukino pa sam se nervirao citav dan grrr....a sve mi se cini da cu ostati na sartom soft..... :(
|
Pa imaš gore cijeli sticky o tom mobu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako je cid 53 onda http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61883 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |