![]() |
Samsung G600 je dosta loš izbor, fotke su po danu dobre iako mi smeta na samsungu kada uslikaš fotku moraš držati još par sekundi mob ako ga malo pomjeriš pomjeri i sliku..nemože se isključiti auto focus,po noći su očajne slike.. mislim da na crno možeš do te cifre naći samsung G800 http://www.gsmarena.com/samsung_g800-2145.php
Sa D900 se nećeš baš nešto naslikati,može poslužiti kao fotić ali to je mob ispod 1000kn. |
Citiraj:
to je najbolji izbor. |
Citiraj:
eliminirao sam C702. bez konkurencije najtvrđe tipke od SEa. ajmo reć da sad tražim samo da ima xenon flash i da nije debel kao K800 K800 dođe bar 1600 kn original. nije puno s obzirom na konkurenciju. |
Ne kužim, di dođe original 1600 kn, a ovi iz oglasnika koji su kupljeni u Tscumu i isti dan preprodani za 700 kn nisu original.
Kakva je razlika? |
Mozda pod ovo orginal covjek misli na nekodirane uredjaje sa tvornickim softom ... a u konikomu su takvi po 1200kn , a u tele2 je samo kodiran uredjaj 995kn ...
|
neznam kako ostali stoje sam kamerama ali kada asm usporedio na kompu slike do n73 i k800, nekako mi k800 ima ostriju sliku i bolje boje, mislim da je SE-ov cybershot kod mobova bolji od carl zeissove lece kao na na nekim nokinim modelima, i LG ku 990 ima 5 mp kameru i mogu reci da je slika zadovoljavajuca, iako niakda nebi mogao imati togaLG-a zato sto me sami touchscreen iritira, ali sto ljudi sto cudi
|
Citiraj:
|
znam, zato ja sljedece ciljam na n95, zbog symbiana i velikog ekrana, a kamera ce posluzit kad bude trebala, nije da sam neki fotograf.....
|
Citiraj:
|
Stigao mi upravo newsletter od SE-a. Stiže C905, klizni mob s 8.1 MP i xenon bljeskalicom
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...05?cc=hr&lc=hr Pa ako ti se čeka dok dođe i pojeftini..........:D |
|
svi su tu negdje. ipak bi ja n73 radi symbiana.
|
Citiraj:
8 gb, razlog? veci ekrana kod mene je bitno veliki kvalitetan ekran posto volim gledati filmove, 8gb je jos jedan veliki plus za mob posto tu mi stane i muzika i filmovi, brze se pali od starije verzije, i jos par stvari neda mi se sada nabrajati:kafa:, vijerojatno ce pasti neka ocuvanija nova |
Ja posjedujem N95 8gb,no gledat filmove na 2.8" su gluposti hehe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
my mistake, sry XD naravno mislim an n95 :P a kad pisem brojeve preko numericke pa mi je malo osao prst posto mi tipkovica nije fullsized
|
ako baš želiš dat svih 2,500 kn za mob onda uzmi n82 i imat ces super mob
|
Slazem se da je za taj novac N82 najbolji izbor no meni nije lijep nego cak i ruzan a posebno u toj srebrnoj boji, u crnoj jos kako tako:
http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n82-04.jpg |
i kupis karticu od 4gb ili 8gb dodju oko 200-250kn. i imas zvijer.
|
mislim da ću uzeti k800, ima ih za 1000 kuna kod ovih preprodavača, a i mislim svratiti u mercatone, čuo sam da su mnogo jeftiniji nego specijalizirani mobitel shopovi.
iako, ta debljina od 22mm mi je major issue, mrzim što kad nosim ovu svoju nokiu3410 u džepu izgleda ko da imam bombu G700 mi je tanak, najljepši i najfunkcionalniji, ali ima LED bljeskalicu. da je xenon, ne bih ni trenutka razmišljao ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mi stari uzmamo bijesne komponente koje još k tome i clockamo da se dobro zagriju da možemo na njima raditi roštilj ili kotlovinu. :D |
Citiraj:
|
Da, mlad ko lanjski snjeg. Ma mladima zapravo i netrebaju gadgeti da bi nekoga šarmirali, dovoljno je i luda glava.
Starijoj ekipi za to već trebaju skupi mobiteli, auti, jahte ,vile na moru i tako to. C902 brijem da ću si uzet kad cijena u oglasniku padne ispod 1500kn |
još jedno(dva, tj.) pitanje, završno prije nego krenem sutra u napad na mercatone:
jel k800 ima stabilizator slike jel ima preglednik dokumenata pdf, word i excel ? |
ajde shvati da mobiteli nisu za slikanje i snimanje, to što oni imaju kamere na sebi je prodavanje muda pod bubrege.
poštenu fotku ćeš napraviti isključivo sa digitalcem. pa čak i s onim najjeftinijim za 700-800kn. a sa mobitelom možeš pošteno pričat, a slikat moš onako, osrednje i prisilno. a ovo sa 5mp na mobu, i slične fore, mogu se samo nasmijat. koje marketinške gluposti. Koji k će ti 5mp na mobitelu, neka oni u mobitel uvale kvalitetnu optku i ostave 2mp. a ne prodavati fore sa milion mp na mob. |
da, gabre, naravno da s mobitelom neš slikat vrhunske fotke, ali današnji mobiteli jesu i za slikanje i snimanje. a ako se tebi nosa digitalac, mobitel i mp3 player u 3 džepa, ti ih slobodno nosaj.
slažem se sa 2mp i kvalitetnom optikom. nažalost, većina mobitela nema niti flash a diče se pixelima. stabilizator slike me posebno zanima jer kad ga nemam uključenog na digitalcu, pogotovo noću, plus pogotovo s light showom slike ispadaju kao vrhunac moderne avangardne umjetnosti. |
Citiraj:
Za Office i PDF, mislim da njih možeš koristiti samo na smartphoneovima tipa P1 zbog jačeg procesora nego na dummy mobitelima. Inače, ja imam P1 koji navodno ima istu kameru kao i k800-flash i za mobitel je kamera odlična, ali naravno, nijedan mobitel se nemože uspoređivati sa punokrvnim digitalcem. |
Citiraj:
Hebote nekima su samo MP dokaz kvalitete slike :D Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |