![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
oba su tn. u vrijeme kad je 1710b bio aktuelni model su svi entry level lcd-i kostali ~3500kn, odnosno prije nekih 5 godina
|
Onda OK, bit ce vjerojatno Philips ili Dell, ne zelim onu sminku kao na 2232 BW. Treba mi za 2D CAD, a ako su ova 2 bila dobra...:)
U doba kupnje je 1710B bio valjda najjefiniji, a da je imao DVI. Nevjerojatno mi je da danas, 5 godina poslje, još uvijek prodaju monitore koji imaju samo VGA priključak :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo još jedan ulet sa klasicnim nedoumicama
(sve TN (ne)kvalitete apriori prihvacam :D ) Bacam konacno svoju CRT kantu, a lista za odstrijel je sljedeca: DELL E228WFP Sam. SM T220 Sam. 2243BW Sam. 2232BW BENQ FP222WH ili nesto trece ? Nakon vikenda protracenog na citanje raznoraznih reviewova, ne znam vise kako pogrijesit. (Na kraju ce ispast da cu ostat s CRTom dok ne padne cijena 24" ?) A to ne zelim:smoke: Zato molim - pomagajte:beer: Ono sto je bitno
|
2-3 metra na 22"? Pa tu ti treba bar 32" :D
Ako a priori izbacim Benq, onda je ja mislim T220 tu najbolji, treba vidjet DELL-a jos :D |
Citiraj:
Sta se tice daljine od monitora/tv-a zar nije u điru ono 1,5 x vidljiva dijagonala? Ah- moja greška - ajd onda s metar/metar i po :D :stoopid: PS. imam priliku nabavit jeftinije (cca1500-600)prestigio P7220W , ali problem je sto nigdje ne mogu naci da li podržava HDCP ? A sam brand mi je manje vise nepoznat?! |
uzmi 2232BW , to ti je vrlo dobar monitor plus je dobavljiv sto je bitno.
a sad imas po reviewima boljih monitora a nabavit ces ih NIKAD. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |